Altcoin

Roger Ver: ‘Twitter blokkeert mijn tweets over Bitcoin Cash’

De oprichter van Bitcoin.com, Roger Ver, zegt dat Twitter hem lijkt te blokkeren om tweets te sturen over cryptocurrencies.


Problemen op Twitter

Ver vertelt dat hij tweets probeerde te plaatsen over ‘direct near-field communicatie, oftewel NFC betalingen, voor Bitcoin Cash en de Simple Ledger Protocol (SLP) -tokens van be.cash. Echter, Twitter lijkt zijn tweets te blokkeren.

Roger Ver, de grote man achter Bitcoin Cash, was niet één van de gebruikers die op Twitter gehackt was. Verschillende Twitter-accounts, zoals die van Elon Musk en Bill Gates, waren het doelwit van een grootschalige hack. De hacker droeg onschuldige mensen via de accounts op om Bitcoins te versturen en vervolgens het dubbele aantal tokens terug te sturen. Er is voor meer dan $100.000 buit gemaakt door de hacker.

De gehackte accounts konden een tijd lang geen tweets plaatsen vanwege de hack, maar waarom Roger Ver geen tweets kan plaatsen is een raadsel.

In juni zei Ver dat YouTube het YouTube-account van Bitcoin.com heeft verbannen ‘om geen enkele reden’. YouTube heeft de verbanning ongedaan gemaakt en beweerde dat het ten onrechte was uitgevoerd.