Altcoin, Tron

Tron CEO Sun luncht met mede-oprichter van Apple Steve Wozniak

De Tron-topman Justin Sun heeft eindelijk geluncht met een grote investeerder, maar niet met Warren Buffet. Het was met de mede-oprichter van Apple, Steve Wozniak, ook wel bekend als Woz.


Justin Sun heeft eindelijk ‘de’ lunch

Een paar uur geleden tweette Justin Sun dat hij had geluncht met de legendarische investeerder en ondernemer Steve Wozniak. Wozniak richtte samen met Steve Jobs Apple op.


Woz zelf heeft twee dagen geleden de lunch bekend gemaakt. Het was in een restaurant in Cupertino, Californië, VS. de al om bekende lunch met Warren Buffett heeft nooit plaatsgevonden. Wozniak deelde via de tweet mee dat de maaltijd met Sun hem niets gekost heeft (afgezien van de rekening misschien).

Justin Sun verklaarde in zijn Twitter-bericht dat hij vereerd was de legendarische ‘Woz’ te ontmoeten en dat hij uitkijkt naar een samenwerking met de ondernemer.


De Warren Buffett-lunch die nooit heeft plaatsgevonden

Vorig jaar betaalde Justin Sun, die soms ver gaat in zijn zelfpromotie, meer dan $4 miljoen voor een mogelijke lunch met Warren Buffett. Hij won het uiteindelijk in een liefdadigheidsveiling.

De lunch werd echter uitgesteld vanwege de plotselinge ziekte van Sun (hij had nierstenen). Velen waren ervan overtuigd dat dit niet waar was. De vertegenwoordigers van Tron verklaarden vervolgens dat de lunch opnieuw werd gepland. Uiteindelijk lijkt Justin Sun het te zijn vergeten.

Volgens de veilingvoorwaarden mocht Sun verschillende gasten meenemen. Hij koos onder andere voor Litecoin-oprichter Charlie Lee, hoofd van eToro Yoni Assia en Circle CEO Jeremy Allaire.

Changpeng Zhao, CEO van Binance was ook uitgenodigd, maar wees het aanbod af. Volgens CZ was het te ver om naar de VS te reizen. Ze beloofden wel dat er een Binance-vertegenwoordiger aanwezig zou zijn bij de maaltijd.


Het effect van de mislukte lunch

Velen in de Tron community keuren de move van Justin Sun nog steeds af. Dit omdat hij zijn voornemen om de overhyped lunch met Warren Buffett niet heeft waargemaakt. Buffet staat bekend als een Bitcoin-scepticus. Door deze lunch te regelen en te betalen, hoopte Sun om cryptocurrencies met Buffet te bespreken. Zijn doel was niet om hem over te halen.

Toch zijn sommige crypto-experts van mening dat de lunch erg gunstig was voor crypto. Onder andere omdat de geplande lunch zo veel aandacht had gekregen van de media.