VeChain, VET
VeChain

Waarom VeChain een nieuwe all-time high gaat bereiken in 2024

De koers van VeChain (VET) heeft recentelijk een spectaculaire stijging doorgemaakt. In de afgelopen 24 uur is de waarde van de munt met maar liefst 32,4% toegenomen, en over de hele week gezien zelfs met 58%.

Deze indrukwekkende groei wekt bij beleggers en analisten de verwachting dat VeChain een nieuwe all-time high (ATH) kan bereiken, een mijlpaal die volgens sommige marktexperts nog voor het einde van dit jaar haalbaar is.

De indrukwekkende prijsstijging van VeChain

Drie maanden terug was de waarde van een enkele VET-token nog slechts $0,02. Vandaag de dag is diezelfde token meer dan verdubbeld in waarde, tot over $0,045, wat een ongekende waardestijging van 125% vertegenwoordigt. Deze prestatie plaatst VeChain bovenaan de lijst van best presterende cryptocurrencies in de huidige markt, wat zowel investeerders als analisten met interesse heeft doen toekijken.

VET prijs kan naar $0,070 stijgen

Enkele analisten, waaronder de gerespecteerde on-chain analist Ali Martinez, hebben hun verwachtingen uitgesproken dat VeChain (VET) in 2024 potentieel nog verder in waarde kan stijgen. Martinez heeft onlangs via het socialemediaplatform X zijn prijsvoorspelling voor VET gedeeld, waarbij hij aangeeft dat de munt in de komende week mogelijk met nog eens 20% kan stijgen tot $0,054, gebaseerd op de huidige prijs.

Deze voorspelling is gebaseerd op een zorgvuldige technische analyse van de VET-koers. Hierbij merkt Martinez op dat VeChain een patroon vormt dat sterk lijkt op het patroon dat in de zomer van 2020 werd waargenomen, kort voordat de munt een aanzienlijke waardestijging doormaakte tijdens de grote bull run van 2021. Gezien deze historische precedent, verwacht de analist een vergelijkbaar positief scenario voor de prijsontwikkeling van VET.

In de loop van het jaar verwacht Martinez zelfs dat de bull run de munt op een koers van $0,70. Dit betekent een nieuwe all time high en een toename van 1.400%, een gigantisch rendement.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht VeChain of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Worldcoin breidt uit naar Mexico, maar stuit op regelgeving in Argentinië
Michaël van de Poppe: Bitcoin dominantie heeft piek bereikt, tijd voor altcoins
Kan cryptomunt Toncoin (TON) herstellen van zijn zware koersval?
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?