stellar, xlm
Stellar

Zoveel geld zou je nu hebben als je vorige maand voor 1000 euro aan Stellar (XLM) had gekocht

Cryptocurrencies hebben in de loop der jaren talloze verhalen van onverwachte rijkdom en succes voortgebracht. Een van de meest boeiende verhalen van deze maand gaat over Stellar Lumens, beter bekend als XLM.

XLM, dat onderdeel uitmaakt van het Stellar-netwerk dat in 2014 is opgericht, speelt een prominente rol in de cryptowereld door zijn focus op snelle, internationale geldtransfers. Investeerders hebben indrukwekkende rendementen behaald door in XLM te investeren. Ook deze maand hebben ze veel geld verdient. In dit artikel onderzoeken we een hypothetisch scenario waarin we kijken naar een investeerder die een maand geleden voor 1000 euro aan XLM kocht.

XLM koers 20 juli 2023
XLM/USD 4 uur per candle – Bron: TradingView

Hoeveel geld had je nu kunnen hebben?

Stel dat je een maand geleden, toen de waarde van een enkele XLM rond de $0,079 (ongeveer 0,067 euro) lag, besloot om 1000 euro te investeren. Met die investering zou je ongeveer 14.925 XLM-tokens hebben kunnen kopen.

Een maand later, vandaag, is de prijs van een enkele XLM $0,167 (ongeveer 0,142 euro). Als we deze prijs toepassen op het aantal XLM-tokens dat je in je bezit zou hebben, zou jouw 14.925 XLM-tokens nu een waarde hebben van ongeveer 2.120 euro. Dat is een aanzienlijke winst van 1.120 euro van een initiële investering van slechts 1000 euro.

Verkopen op het goede moment

Maar wat als je het perfecte moment had gekozen om je XLM-tokens te verkopen? XLM bereikte dit jaar zijn hoogste waarde, $0,1957, direct na een positieve uitspraak van de rechter over een verwante munt genaamd XRP. Als je op dat moment je XLM-tokens had verkocht, zou je met je 14.925 XLM-tokens een indrukwekkende 2.330 euro hebben kunnen verdienen.

Conclusie

Het indrukwekkende traject van Stellar Lumens illustreert de mogelijke rendementen van het tijdig investeren in cryptocurrencies. In dit hypothetische scenario zou een initiële inleg van 1000 euro een maand geleden kunnen zijn gegroeid tot een respectabele 2.120 euro, of zelfs tot een indrukwekkende 2.330 euro op het hoogtepunt.

Echter, het is cruciaal om te onthouden dat dergelijke investeringen, vanwege hun volatiele aard, ook aanzienlijke risico’s met zich meebrengen. De prijzen kunnen snel stijgen, maar kunnen net zo snel dalen. Daarom is het essentieel om grondig onderzoek te doen en indien mogelijk professioneel financieel advies in te winnen voordat je besluit om in cryptocurrencies te investeren.

Gratis 20 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XLM kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 20 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Altcoin nieuws

Telegram-oprichter Pavel Durov doorbreekt stilte na arrestatie
Deze 3 Crypto’s overleven de crash en stijgen fors in waarde
De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?