crypto stijgt
Altcoin

3 Crypto’s die klaar zijn voor een enorme koersstijging

De markt vertoont een neerwaartse trend na de lancering van de langverwachte Bitcoin (BTC) Spot exchange-traded funds (ETF). Toch is er voor investeerders geen reden tot wanhoop; marktcorrecties zoals deze kunnen juist kansen bieden. Dit werd duidelijk tijdens de vorige bullrun, waarbij vroege investeerders in Shiba Inu (SHIB) aanzienlijke winsten behaalden. Dit project realiseerde in slechts 6 maanden een stijging van miljoenen procenten.

Met de verwachting van een nieuwe bullrun, die men hoopt in 2025 te zien, zijn veel investeerders nu actief op zoek naar potentiële ‘volgende Shiba Inu’-kandidaten. Laten we daarom vandaag eens kijken naar enkele projecten die de potentie hebben om in de volgende marktcyclus hoge rendementen te genereren.

1. VeChain (VET)

De eerste munt die klaar lijkt voor een grote prijsstijging is VeChain. VeChain (VET) onderscheidt zich binnen de blockchain-sector door zich specifiek te richten op het verbeteren van supply chain management en bedrijfsprocessen. Het netwerk maakt gebruik van de publieke blockchain VeChainThor, die speciaal is ontwikkeld voor brede adoptie door bedrijven en ondernemingen.

VeChain implementeert blockchain-technologie om bedrijven te helpen bij het traceren van de volledige levenscyclus van hun producten, wat leidt tot verbeterde transparantie en efficiëntie.

Ondanks zijn innovatieve aanpak en toepassingen, handelt VeChain nog steeds meer dan 90% onder zijn all-time high (ATH) die het in 2021 bereikte, wat aangeeft dat er nog ruimte is voor groei en herstel in de toekomst.

2. Bonk (BONK)

BONK wordt misschien wel gezien als de grootste concurrent van Shiba Inu. Ondanks dat de cryptomarkt zich niet in een bullmarkt bevond, realiseerde dit project eind 2023 een indrukwekkende stijging van 10.000%.

Wat Bonk uniek maakt, is dat het is gebouwd op de Solana (SOL) blockchain, wat zorgt voor een uitzonderlijke snelheid en lage transactiekosten.

Na een aanzienlijke groei en een opvallende verschijning in de top-100 van cryptocurrencies, heeft Bonk een correctie van 70% meegemaakt vanaf zijn all-time high (ATH) van een maand eerder.

Veel investeerders zien deze recente rally echter als een voorbode van wat er mogelijk is in toekomstige bullmarkten, wat wijst op een optimistisch sentiment voor de toekomst van deze digitale munt.

3. Dogecoin

Dogecoin (DOGE), het grootste memeproject in de cryptowereld, mag zeker niet over het hoofd worden gezien. Als de allereerste memecoin en een van de oudste cryptocurrencies, opgericht in 2013, begon het als een grap, maar heeft het zich ontwikkeld tot een belangrijke speler in de crypto-ruimte. Een van de grootste krachten van Dogecoin is zijn sterke en actieve gemeenschap. Bovendien heeft de steun en enthousiasme van prominente figuren zoals Elon Musk, die zich vaak uitspreekt over Dogecoin, geleid tot opmerkelijke prijsstijgingen.

Momenteel handelt het project ongeveer 90% onder zijn all-time high (ATH). Investeerders hebben al jaren de hoop dat Dogecoin de magische grens van $1 zal doorbreken. Indien dit gebeurt, zou dit een waardestijging van maar liefst 1.200% betekenen, wat een aanzienlijk potentieel aantoont. Deze optimistische visie onderstreept de mogelijke groei die Dogecoin nog kan ervaren.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht BONK of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Hongkong: Worldcoin-project overtreedt privacywetten
80% van alle nieuwe crypto’s op Binance staan in het rood!
Rekt Capital verwacht snel nieuwe ‘hype-cyclus’ voor altcoins
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?
Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP