Milei Moneda
Persbericht

4 cryptocurrencies om in de gaten te houden voor een sprong van 500% deze week

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Sui streeft naar $2,02 terwijl de markt herstelt.
  • TIA zal deze week een aanzienlijke stijging te zien geven.
  • Jupiter zou deze week zijn lanceringsprijs kunnen naderen.
  • De winsten van Milei Moneda ($MEDA) prikkelen investeerders.

De markt herstelde zich na de oorlogsangst in het Midden-Oosten toen Sui (SUI), Celestia (TIA) en Jupiter (JUP) in zeven dagen tijd tussen 5% en 14% stegen. Ondertussen maakt Milei Moneda ($MEDA) deze lijst terwijl investeerders hun winsten tellen en zich voorbereiden op meer.

Laten we eens kijken waarom Sui, TIA, JUP en $MEDA de topkeuzes van analisten zijn.

Bezuinig zoals Milei: Investeer in $MEDA!

Sui wint 19% in één week

Sui heeft niet het beste jaar gehad. De crypto is één van de weinige altcoins die de afgelopen twaalf maanden in waarde is gedaald. Sui handelde in de derde week van april rond het $1,40-niveau, 69% onder de prijs YTD.

Sui heeft de afgelopen maanden echter een prijsstijging ervaren toen de cryptomarkt enorm steeg vanwege de spotgoedkeuring van Bitcoin ETF’s en de halvering van Bitcoin.

Ook de ontwikkelingen binnen het Sui-ecosysteem speelden een rol. Het netwerk kondigde aan dat het een draagbaar Web3-spelapparaat aan het ontwikkelen was. Het apparaat zal werken met het universele gaming-besturingssysteem van Playtron.

Analisten zeggen dat deze aankondiging heeft bijgedragen aan de stijging van 19% van Sui in de afgelopen week. Ze voegen eraan toe dat Sui deze week $2,02 zou kunnen bereiken als de trend zich voortzet.

Celestia stijgt voorbij $11

Celestia heeft het afgelopen jaar uitstekend gepresteerd. TIA heeft de afgelopen twaalf maanden maar liefst 453% gewonnen. Deze golf begon nadat Celestia de Mainnet-bèta van zijn revolutionaire modulaire blockchain-framework had uitgebracht. Ontwikkelaars en investeerders waren enthousiast over deze interessante technologie, wat leidde tot een massale adoptie en een prijsstijging.

Het project is blijven innoveren en heeft onlangs zijn oplossing voor gegevensbeschikbaarheid, Blobstream, op Arbitrum Orbit geïmplementeerd. Analisten schrijven de stijging van 13,8% van TIA in de afgelopen zeven dagen toe aan deze nieuwe ontwikkeling.

Blobstream zal data Availability sampling (DAS) beschikbaar maken voor Orbit-ontwikkelaars, waardoor ze de beschikbaarheid van blockchain-data kunnen valideren zonder de volledige dataset te downloaden.

Gezien het bullish marktsentiment en het toegenomen gebruik van de oplossingen van Celestia, denken analisten dat de TIA deze week $17,05 zou kunnen bereiken. Dit maakt TIA één van de altcoins om in de gaten te houden.

Jupiter wint 7% na halvering van Bitcoin

Jupiter werd ongeveer drie maanden geleden gelanceerd. Ondanks dat topbeurzen zoals Bybit het token bij de lancering vermeldden, daalde JUP na de lancering. De munt staat momenteel 26,5% onder de lanceringsprijs.

Sommige crypto-persoonlijkheden hebben het Jupiter-team beschuldigd van het trekken aan het tapijt op de eerste dag van de lancering. Ze beweren dat het trekken aan het tapijt de reden is voor de sloppenwijk van Jupiter na de lancering.

Het team bezit momenteel 50% van de JUP-voorraad. Ze verkochten voor 30 miljoen dollar aan tokens zonder het publiek hiervan op de hoogte te stellen. De oprichter van Jupiter, ‘Meow’, wierp echter tegen dat het om een verkoop op de open markt ging.

JUP heeft echter een deel van zijn waarde teruggewonnen in de nasleep van de Bitcoin Halving. De munt is de afgelopen week 6,7% gestegen en is gestegen naar ongeveer $1,18.

Analisten voorspellen dat JUP onder de huidige marktomstandigheden $1,77 kan bereiken.

Milei Moneda biedt beleggers het beste rendement

Milei Moneda is een nieuwe meme-munt die de cryptomarkt heeft geschokt met enorme winsten tijdens de voorverkoop. Beleggers kopen snel $MEDA op vanwege deze winsten. Tot nu toe zijn er al meer dan 62 miljoen tokens verkocht.

De voorverkoop bevindt zich in fase 2 en $MEDA wordt verkocht voor $0,0125. Beleggers die nu instappen, krijgen 60% van hun initiële investering wanneer Milei Moneda wordt gelanceerd op $0,020. Op dezelfde manier hebben fase 1-investeerders al een winst van 25% vastgelegd. Ze zullen uiteindelijk bij de lancering een winst van 100% behalen.

Investeerders in Milei Moneda hebben na de lancering ook meer winstmogelijkheden. Vijf procent van het vaste aanbod ter waarde van 500 miljoen dollar van MEDA zal worden verbrand, waardoor schaarste ontstaat. Bovendien krijgen investeerders toegang tot de levendige gemeenschap van Milei Moneda. Leden van de community communiceren, delen ideeën en nemen deel aan weggeefacties.

Andere voordelen voor beleggers zijn onder meer stemrecht, toegang tot exclusieve NFT-collecties, NFT-stakingbeloningen, beloningen voor kwaliteitsvoorstellen en kortingen. De gegarandeerde winsten en andere voordelen zijn de reden waarom sommige investeerders Milei Moneda als de beste crypto-investering dit jaar beschouwen.

Samenvatting

Sui zou de inzinking kunnen omkeren naarmate zich nieuwe ontwikkelingen voordoen en de markt bullish wordt. Celestia zal zijn uitmuntende prestaties voortzetten naarmate de adoptie van zijn producten toeneemt. Jupiter kijkt eindelijk omhoog nu de markt bullish tekenen vertoont. Vroege investeerders zouden snel break-even kunnen draaien. De voorverkoop van Milei Moneda is de perfecte gelegenheid voor investeerders om deze week enorme winsten te maken.

Heb je $MEDA-nieuwsgierigheid? Bezoek ons of chat op Telegram voor de inside scoop. Snel, leuk en informatief!


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.