uwerx pb 7 july
Persbericht

Algorand (ALGO) Prijsvoorspelling: Hedera (HBAR) blijft achter

Na een comeback in april 2023 gaat Algorand (ALGO) opnieuw bearish, terwijl Hedera (HBAR) zijn bullish momentum voortzet. Uwerx (WERX) heeft de alfaversie van zijn platform uitgebracht, samen met functies die fans kunnen verwachten.

In dit artikel leest u waarom experts uitkeken naar de ontwikkeling van Uwerx (WERX).

Algorand (ALGO) daalt met meer dan 50% ten opzichte van het hoogtepunt in 2023

Hoewel de CEO van de Algorand Foundation de slechte prestaties van Algorand (ALGO) heeft gebagatelliseerd, kan niemand het bearish momentum van de munt negeren. Algorand (ALGO) wordt op 31 mei 2023 verhandeld tegen $0,1478, een daling van meer dan 3% op één dag.

Met de bearish performance van deze munt in 2023, had hij in april een verrassend bullish momentum. Velen in de Algorand (ALGO) gemeenschap geloofden dat hun munt een comeback had gemaakt, maar dit momentum ging in mei verloren. In mei begon Algorand (ALGO) echter alle terrein te verliezen dat het had gewonnen, zelfs met 5% in één dag.

Vanwege de onbetrouwbare prestaties zijn veel investeerders op zoek gegaan naar alternatieven voor deze munt. Een van hun alternatieven is Uwerx, met een voorspelde prijs van $1 in het vierde kwartaal van 2023.

Hedera (HBAR) gaat een nieuw partnerschap aan met StaritsX

Hedera (HBAR) is een blockchain-netwerk dat het voor bedrijven en particulieren gemakkelijker maakt om dApps te maken. Het werkt met een efficiënter blockchain-model dat de beperkingen van oudere blockchain-modellen elimineert.

In de afgelopen 7 dagen ging Hedera (HBAR) bullish en bereikte op 29 mei 2023 een hoogtepunt van $ 0,05342. Dit momentum kan worden toegeschreven aan de recente stap om samen te werken met StraitsX om zijn XSGD-munt te lanceren. De door Hedera (HBAR) gesteunde XSGD-munt biedt de voordelen van een Zuidoost-Aziatische fiat-ondersteunde stablecoin, waardoor directe grensoverschrijdende afwikkeling mogelijk is.

Desalniettemin was er een onverwachte daling van 3,32% in de waarde van Hedera (HBAR) op 30 mei 2023. Dit bracht de nieuwe prijs van de munt op 31 mei 2023 op $ 0,05125. De Hedera (HBAR) gemeenschap is echter van mening dat dit is te verwachten met de HBAR-ontgrendeling van $ 66 miljoen op 1 juni 2023.

Uwerx (WERX) onthult Alpha-versie

In een recente peiling zei 59% van de freelancers dat ze meer geld verdienden dan hun fulltime collega’s. 11% van de respondenten van de enquête speelt break-even met werknemers. Slechts 12% van de freelancers gaf aan minder geld te verdienen dan hun collega’s die in loondienst waren.

Uwerx is het eerste door blockchain aangedreven freelanceplatform, dat een vast bedrag van 1% in rekening brengt als commissie voor het gebruik van zijn diensten. Dit platform biedt dankzij de blockchain betere bescherming van intellectuele eigendomsrechten en grotere transparantie van records. Er is ook een belofte van een liquiditeitsblokkering van 25 jaar na de voorverkoop, wat uitstekende investeringsmogelijkheden biedt voor gebruikers.

De Alpha-versie van dit freelanceplatform is uitgebracht samen met een document van tien pagina’s waarin het ontwerp van het platform wordt beschreven. Je kunt het Uwerx-token in handen krijgen voor $ 0,047725, aangezien het zich momenteel in fase 5 van de voorverkoop bevindt. Als u het tijdens deze periode koopt, kunt u ook genieten van een bestelbonus van 15%.

Dit zou een goed moment zijn om dit token te kopen, aangezien crypto-experts voorspellen dat de waarde ervan binnen Q2 2024 $2 zal bereiken.

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network 

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network/