Persbericht

Newsbit 02-11-2022 11:24 leestijd 2 - 4 min

Avalanche (AVAX) en Ripple (XRP) investeerders lijden verliezen terwijl The Hideaways (HDWY) opschaalt

De cryptomarkt had weer een goede week. Bitcoin is nu minder volatiel dan aandelen en is dat al heel oktober zo geweest en dat is best verrassend. Maar Avalanche (AVAX) en Ripple (XRP) hebben een positieve prijsbeweging gezien.

Te midden van dit alles heeft The Hideaways (HDWY) juist goed gepresteerd. Volgens sommigen zal dit project veel nieuwe investeerders rijk gaan maken in 2023. Investeer nu, want de prijs van het HDWY-token stijgt deze week. Zorg dat je er van op tijd bij bent!

Avalanche (AVAX) verliest meer investeerders

Avalanche was op 4 oktober 2022 gezakt naar positie 17 op de lijst van meest waardevolle cryptocurrencies na een verlies van meer dan 80% in 2022.

Het merendeel van de verliezen deed zich voor in april en mei, toen AVAX maandelijkse verliezen rapporteerde van meer dan 40% in april en meer dan 50% in mei als gevolg van de verslechterende financiële omstandigheden en de ineenstorting van het Terra-ecosysteem. De niveau-1-token boekte zijn derde opeenvolgende maandelijkse verlies in juni en AVAX kon het niet stoppen.

AVAX heeft verliezen gemeld van ongeveer 5% over de afgelopen zeven dagen tot 24 oktober en 8% over de voorgaande 30 dagen.

AVAX bevindt zich in een longpositie met een handelsprijs van $15,31 op 24 oktober 2022. De waarde van AVAX wordt beïnvloed door het gebrek aan geloofwaardigheid nadat investeerders vertrokken om een reden te vinden voor de rechtszaken die tegen AVAX zouden kunnen komen vanwege de schending van een rivaal privégegevens van het bedrijf.

Ripple (XRP) vecht nog steeds tegen de SEC

De prijs van XRP heeft een aanzienlijk deel van zijn maandlange opwaartse momentum verloren. Ondanks dat voelt het XRP-leger zich beter door de kleine overwinningen die Ripple Labs in de rechtbank claimt.

Ondanks de prijscorrectie naar $0,42, verwachten beleggers en analisten dat XRP uiteindelijk zijn hoogste punt ooit van $3,40 zal overtreffen en naar $50 zal stijgen als de rechtszaak succesvol is.

Om dit te laten gebeuren, moet je de Securities and Exchange Commission (SEC) verslaan. In december 2020 werden Ripple Labs, de organisatie die het XRP-token heeft gemaakt, en zijn topmanagers aangeklaagd door de SEC.

Waarom The Hideaways (HDWY)?

Een geweldige kans wordt aan investeerders aangeboden door The Hideaways (HDWY), dat vorige maand debuteerde en momenteel handelt met de meest significante korting die je kunt vinden.

Het HDWY-token is snel populair geworden op de cryptocurrency-markt dankzij het uitstekende praktische nut en het potentieel om de wereldwijde onroerendgoedmarkt van $230 biljoen te verbeteren door cryptocurrency-investeerders in staat te stellen aandelen te kopen in NFT’s die worden ondersteund door onroerend goed.

Hoewel het in de eerste twee jaar slechts 0,1% van de markt van $230 biljoen hoopt te veroveren, heeft dit idee een enorm potentieel. Dit zou zijn marktkapitalisatie verhogen van de huidige $60 miljoen tot $23 miljard, een aanzienlijke stijging. Je kunt het potentieel van de investering zien omdat investeerders in zo’n vroeg stadium in het project kunnen investeren – iets dat normaal niet mogelijk is in de cryptowereld.

Gebruik deze kans nu het nog $0,06 is, de prijs stijgt later deze week!

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten