Prijs stijgt
Persbericht

Bekende Crypto Trader Voorspelt SOL Breakout – Welke Solana Meme Coins kunnen Meeliften?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Ondanks dat Solana recentelijk opnieuw in het rood kwam te staan zijn er positieve geluiden te horen vanuit de crypto community over een aanstaande bull rally. Kan SOL gaan stijgen en welke Solana meme coins kunnen eventueel meeliften?

Nadat Solana eerder deze week nog een aanzienlijk herstel door wist te maken moest het recentelijk opnieuw verliezen accepteren. Solana was een van de grootste verliezers van de recente crypto crash maar wist in de afgelopen dagen redelijk te herstellen. Deze daling kwam onlangs ten einde, nadat de token op 25 april met meer dan 8% daalde. 

Bekende Crypto Analist Voorspelt Grote Solana Outbreak

Een bekend crypto analist deed onlangs een uitspraak over de toekomst van de grootste concurrent van Ethereum, Solana. Analist Bluntz vertelde de 256.000 volgens op zijn X kanaal dat de SOL koers een bullish patroon aan het tekenen is op zijn grafiek. 

Bullish Grafiek Patroon Solana – Bron: Bluntz via X

Bluntz maakt gebruik van de Elliot Wave theorie waarin een bullish koers vaak een aanzienlijke stijging kan realiseren nadat het een driedelige ABC correctie heeft uitgevoerd. Als er naar de grafiek gekeken wordt, is het volgens Bluntz duidelijk te zien dat deze derde correcte plaatsvond bij de recente test van het $120 niveau. 

Technische analyse Solana Koers

Het is niet alleen de SOL koers die aan het dalen is, ook de RSI van Solana moet recentelijk een aanzienlijke daling accepteren. De RSI daalde op 25 april van 63 naar 41 en wijst daarmee op een afname van het koopmomentum.

Technische Indicatoren SOL Koers – Bron Cryptowaves.app

De huidige koers is ook onder zijn belangrijkste moving averages van de korte en middel lange termijn gezakt. SOL is minder waard dan zijn 10-daagse MA en 30-daagse MA die respectievelijk een waarde hebben van $149,29 en $157,25. Daarnaast is de SOL koers ook minder waard dan zijn 50-daagse MA van $155,50. 

De SOL koers is op dit moment nog wel meer waard dan zijn 100-daagse MA die zich rond de $139 bevindt. Dit alles wijst erop dat de koers zich op dit moment in een moeilijke periode bevindt. De voorspelling van Bluntz kan nog altijd uitkomen, maar de kans is groot dat dit eerder op de lange termijn dan korte termijn gebeurt.

Om deze reden zullen veel investeerders ervoor kiezen om hun portfolio te diversificeren met tokens die ook op de korte termijn al aanzienlijke winsten kunnen realiseren. Ondanks de recente moeilijkheden van Solana doen Solana meme coins het nog altijd goed. Ondanks dat de grootste Solana meme coins zoals WIF en BONK recentelijk weer begonnen zijn met daling zijn er een aantal nieuwe Solana meme coins naar voren gekomen die aanzienlijk kunnen stijgen op de korte termijn. 

Deze nieuwe meme coins zijn onlangs pas gelanceerd of bevinden zich nog in hun presale fases en hebben daardoor een erg lage market cap. Hierdoor is het erg gemakkelijk voor deze tokens om x100 te stijgen. Om die reden bespreken we hieronder een viertal van de beste Solana meme coins van dit moment. 

Dogeverse (DOGEVERSE) – Gloednieuw Alternatief Voor Grootse Meme Coin van de Wereld

Dogeverse is een nieuw alternatief voor de populaire Dogecoin die online zijn presale is gestart. Dit project wil zijn native DOGEVERSE token ontwikkelen op meerdere blockchains zodat het een Multi-Chain alternatief vormt voor de originele Dogecoin. Om deze reden zal de token onder andere ontwikkeld worden voor de Ethereum, Solana, Polygon, Base, BNB en Avalanche blockchains. 

Doordat de Dogeverse token ontwikkeld wordt op meerdere blockchains zullen gebruikers ook kunnen profiteren van de beste voordelen en functies van al deze blockchains. Daarnaast zal het Dogeverse een betere liquiditeit geven waardoor de transacties op dit netwerk snelleren goedkoper zullen zijn. 

Ook kunnen gebruikers de DOGEVERSE token staken in ruil voor aantrekkelijke beloningen. In totaal zullen 20 miljard van de totale token voorraad van 200 miljard token gereserveerd worden voor deze beloningen. Daarnaast zijn er nog eens 30 miljard tokens beschikbaar tijdens de presale. Ondanks dat deze presale live is kunnen gebruikers nu al profiteren van de staking e​​n. Inmiddels zijn er al meer dan 15 miljard tokens vastgezet met een huidige APY van 102%. 

De Dogeverse presale bleek al snel een groot succes en heeft in enkele weken meer dan $10,8 miljoen weten op te halen. Tokens kosten op dit moment nog $0,00302 per stuk, maar deze prijs zal in de aankomende presale fase verder stijgen. Tokens zijn te koop middels, ETH, BNB, BASE, MATIC, AVAX, USDT en creditcard. 

Bezoek Dogeverse Presale

Slothana (SLOTH) – Nieuwe Opkomende Slothana Meme Coin 

Slothana is een goed voorbeeld van een nieuwe Solana meme coin die optimaal gebruik kan maken van het succes van zijn voorgangers. Deze token is speciaal ontwikkeld voor de Solana blockchain zodat het optimaal kan profiteren van het succes van onder andere BONK en WIF. En als de presale iets is om vanuit te gaan is het zeer realistisch dat Slothaan hiertoe in staat gaat zijn. 

De presale van Slothana wist namelijk in korte tijd al zijn doel van $10 miljoen te bereiken. Dit was mede te danken aan zijn unieke send-to-wallet airdrop systeem. Door dit systeem kunnen gebruikers hun SOL tokens direct overmaken naar het wallet adres van Slothana om op die manier nog makkelijker in aanmerking te komen voor SLOTH tokens. 

Naast dat gebruikers tokens kunnen overmaken naar het wallet aders van Slothana kunnen gebruikers ook hun wallet verbinden op de Slothana presale website om in aanmerking te komen voor SLOTH tokens. Op dit moment worden de Phantom Wallet, Solflare Wallet, Coinbase Wallet en Trust Wallet geaccepteerd. 

1 SOL levert je op dit moment 10.000 SLOTH op. Dat staat gelijk aan ongeveer $0,0146, afhankelijke van de huidige Solana koers. Gebruikers hebben nu het presale doel van $10 miljoen behaald is nog maar beperkt de tijd om tokens te kopen tegen deze gereduceerde prijs. Op 29 april zal de presale officieel afgerond worden en vervolgens zal de SLOTH token gelist worden op exchanges. 

Bezoek Slothana Website

WienerAI (WAI) – Nieuwe AI Crypto Met Veel Potentieel

Zowel meme coins als AI crypto hebben een goed begin van 2024 ervaren. Beide markten wisten aanzienlijk te stijgen in waarde en ondanks dat er veel gesproken wordt over de opkomende meme coins zijn er meer AI crypto (8) terug te vinden in de top 100 van de crypto markt dan meme coins (6). 

WienerAI is een nieuwe variatie van een honden coin en vormt een verfrissing op de oude DOGE en Shiba Inu. Ondanks dat deze tokens zich neergezet hebben als stabiele cryptos bevinden de grotere winsten zich bij opkomende crypto tokens zoals WienerAI. WienerAI combineert de twee werelden van meme coins en AI cryptos en heeft daarmee al het potentieel om te exploderen in waarde. 

WienerAI is ontwikkeld op de Ethereum blockchain en in totaal zijn er 69 miljard tokens beschikbaar. 40% van deze token voorraad zal te koop zijn tijdens de presale die onlangs van start is gegaan. De overige tokens worden gebruikt voor community beloningen, marketing campagnes en liquiditeit voor exchanges. 

De presale van deze token heeft inmiddels al meer dan $345.000 op weten te halen, ondanks dat het onlangs pas gestart is. Tokens kosten op dit moment $0,0007 per stuk, maar deze prijs zal verder gaan stijgen op het moment dat de volgende fase van de presale van start gaat. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard. 

Smog (SMOG) – Solana Meme Coin Die Meteen 100% Wist Te Stijgen Na Listing

Smog is een nieuwe Solana meme coin die geen gebruik maakte van een presale, maar meteen op een DEX gelanceerd werd. Dit is soms een risicovolle strategie omdat de token nog geen community aan investeerders op heeft kunnen bouwen, maar in het geval van Smog was het zeer succesvol. In de eerste 24 uur na zijn listing wist de token al meer dan 100% te stijgen en het team achter deze token is nu hard aan het werk om de naamsbekendheid en viraliteit van de token uit te breiden.

50% van de token voorraad is gereserveerd voor marketing campagnes. Op deze manier wil het team de Smog token viraal laten gaan en laten stijgen in waarde. Ondanks dat de koers niet veel utility heeft, wist het zijn initiële stijging grotendeels vast te houden. De token wist korst zelfs richting de 200% stijging te kruipen, maar moest sindsdien consolideren en is nu nog altijd 80% meer waard. 

Het team heeft ook nog eens 35% van de token voorraad gereserveerd voor airdrop beloningen. Deze airdrops gaan een belangrijk aandeel vormen in de token allocatie van Smog. Om in aanmerking te komen voor deze airdrops zul je Smog tokens moeten aanschaffen. Daarnaast kan je ook voor airdrop punten sparen op Zealy. 

Smog tokens werden initieel gelanceerd op de Jupiter DEX. Op 4 april werd bekend dat de token ook gelist ging worden op de MEXC exchange, iets wat de token een stuk toegankelijker maakte voor een breed publiek aan investeerders. Gebruikers die token kopen via de officiële website komen op dit moment in aanmerking voor 10% korting. 

Bezoek Smog Website

Sponge (SPONGE) – Bekende Meme Coin Migreert Naar Polygon Blockchain

Sponge is een bekende naam onder veel crypto traders, aangezien deze token in 2023 al snel een market cap wist te behalen van boven de $100 miljoen. Hiermee wist het project meer dan 30.000 gebruikers aan te trekken. De token moest echter consolideren vanwege zijn gebrek in utility. 

Om die reden heeft het team van Sponge ervoor gekozen om een update door te voeren. Met Sponge V2 is er nu een nieuwe versie van Sponge die alle originele gebreken op moet gaan lossen. Sponge V2 heeft namelijk utility doordat het gebruikt gaat worden voor meerdere Play 2 Earn racing games. Daarnaast zal de token ook gestaked kunnen worden, iets wat ook de nodige utility met zich meebrengt. 

Naast de update van de Sponge token heeft het team achter Sponge er ook voor gekozen om de migratie naar de Polygon blockchain te maken. Deze Polygon blockchain staat bekend om zijn snelle en goedkope transacties en Sponge probeert hier optimaal gebruik van te maken. De community leek deze stap te ondersteunen, aangezien de koers van Sponge meteen hard wist te stijgen na deze aankondiging. 

De Sponge V2 token zal de originele Sponge token uiteindelijk volledig gaan vervangen. Sponge tokens zullen permanent vastgezet worden en Sponge V2 zal Sponge worden. Gebruikers hebben nu nog beperkt de tijd om Sponge V2 tokens te kopen. 1 Sponge token kost ongeveer $0,0016 per stuk. Tokens zijn te koop middels ETH, MATIC en USDT. 

Bezoek Sponge Website


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.