presale hideaways
Persbericht

Beleggers haasten zich naar The Hideaways (HDWY) als Litecoin (LTC) en Chainlink (LINK) prijscrash

Wat gebeurt er in de cryptovaluta wereld? Litecoin (LTC) en Chainlink (LINK) crypto-nieuws is somber omdat de prijs van Litecoin (LTC) en Chainlink (LINK) onlangs is gecrasht.

Wat is de prijs van Litecoin (LTC) en Chainlink (LINK) op dit moment? Zowel de Litecoin (LTC) als Chainlink (LINK) prijzen hebben het moeilijk en hebben sinds de laatste bull cycle bijna 90% van hun investeringen verloren.

In een andere nieuwsupdate voor de cryptomarkt is The Hideaways sinds de lancering vorige maand op het toneel verschenen.

Beleggers hebben kennis genomen van de lage marktkapitalisatie van slechts $45 miljoen en, na een reeks topanalisten die voorspelden dat de token in 2023 meer dan $900 miljoen zou kunnen bereiken, hebben beleggers het HDWY-token opgehaald voordat de prijs begint te stijgen.

Litecoin (LTC) daalt verder

Sinds de prijs van Litecoin (LTC) eerder dit jaar piekte tot ongeveer $221, bevindt de prijs van Litecoin (LTC) zich sindsdien in een neerwaartse spiraal.

Litecoin (LTC)-beleggers zijn op zoek naar positief Litecoin (LTC)-nieuws op zoek naar deze LTC-prijsdalingen.

Litecoin (LTC) nieuws ziet er nog steeds somber uit, aangezien de prijs van Litecoin (LTC) blijft dalen. Velen vragen wat de prijs van Litecoin (LTC) in 2025 zal zijn en we zijn bearish.

De Litecoin (LTC)-prijs zal moeite hebben om te herstellen naar eerdere all time highs en we denken dat deze laag zal blijven.

Chainlink (LINK) blijft worstelen

Chainlink (LINK) piekte voor het laatst aan het begin van de berenmarkt en bereikte zijn hoogste hoogtepunt op $38,53.

Wat gebeurt er met de prijs van Chainlink (LINK)? Het recente prijsnieuws van Chainlink (LINK) was negatief en de prijs van Chainlink (LINK) is gedaald.

Wat is de prijs van Chainlink (LINK)? Chainlink (Link) handelt nu op $0,01052 en daalt met -99,99%. LINK is aangemerkt als een van de slechtste investeringen aller tijden, aangezien beleggers bijna hun volledige investering hebben verloren.

Zal Chainlink (LINK) herstellen? Wij denken van niet. Het zal moeite hebben om te herstellen na de enorme uitverkoop en als u Chainlink (LINK) vasthoudt, moet u uw verlies verminderen en verder gaan.

The Hideaways ($HDWY) begint voorverkoop met enorme populariteit

De voorverkoop van The Hideaways ($HDWY) begon 3 weken geleden en het is een van de meest populaire voorverkoopprojecten op de markt geworden.

Deze populariteit heeft een aantal belangrijke redenen:

  1. De marktkapitalisatie van het project is momenteel slechts $45 miljoen en analisten hebben voorspeld dat dit in 2023 meer dan $900 miljoen zal bedragen en zal blijven stijgen tot $4,5 miljard in 2025
  2. Het team heeft bevestigd dat de liquiditeit permanent zal worden geblokkeerd – een echt positief teken dat de investering veilig is voor tapijttrekkingen
  3. Het team heeft ook bevestigd dat hun tokens gedurende ten minste 2 jaar niet kunnen worden verkocht – een verder bewijs dat ze in het project zitten voor succes op lange termijn
  4. Solidproof – een groot beveiligingsbedrijf – heeft het project gecontroleerd en de beveiliging en de geldigheid van de code bevestigd
  5. Het token heeft een aanzienlijk nut in de echte wereld en verstoort een industrie van $230 biljoen
  6. Crypto-investeerders kunnen profiteren van het bezitten van onroerend goed van miljoenen dollars door NFT’s te kopen die worden ondersteund door deze luxe herenhuizen
  7. Passief inkomen gegenereerd uit eigendommen wordt bevestigd op meer dan 90% wanneer het wordt gecombineerd met stakingsinkomsten. beloningen voor zijn gemeenschap.

In welke cryptovaluta moet ik investeren? We denken dat het The Hideaways moet zijn.

Investeer nu in The Hideaways terwijl de prijs laag is op slechts $0,045, aangezien de HDWY-prijs deze zondag stijgt naar $0,06. U ontvangt ook een bonus van 50% op uw investering en u doet mee aan een prijstrekking om $10.000 te winnen!

Investeer nu en uw investering kan volgend jaar 20x stijgen volgens toonaangevende experts uit de sector. Dit is een kans die je niet mag missen!