The hideaways
Persbericht

Beleggers verkopen hun Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) posities voor The Hideaways (HDWY)

Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) investeerders verhandelen hun bezit. De cryptomarkt registreerde een nieuwe retracement die de twee grootste cryptomunten terug naar de bodem stuurde.

Beleggers verspillen hun tijd niet aan het zoeken naar een nieuwe kans in The Hideaways (HDWY), die beleggers later deze week beloont met een prijsstijging. Analisten voorspellen dat The Hideaways (HDWY) dit jaar beter zullen presteren dan Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH).

Bitcoin (BTC) neemt een pauze van volatiliteit

Voor het eerst dit jaar bleef de 20-daagse voortschrijdende volatiliteit van Bitcoin (BTC) onder de grootste aandelenmarkten in de Verenigde Staten.

Maar de markt reageert niet positief op het nieuws – Bitcoin (BTC) is in de 24-uursgrafieken met 1,31% gedaald tot $21.461,00.

De recente afname van de volatiliteit in Bitcoin (BTC) betekent dat de algemene belangstelling afneemt. De grootste cryptomunt heeft het dit jaar moeilijk – het daalde 66% jaar-op-jaar, wat investeerders ertoe aanzette om in te kopen in het nieuwe cryptoproject The Hideaways (HDWY), wat een verstandige beslissing bleek te zijn.

Kijkend naar de prijsgrafieken voor de langere termijn, is Bitcoin (BTC) sinds juni beperkt tot het bereik van $18.000 tot $25.000. Er is geen kans dat het in 2022 terugkeert naar de hoogste zone aller tijden op $68.000.

Staking in Ethereum (ETH) is niet zo aantrekkelijk als voor de Merge

Ethereum (ETH) is een van de cryptocurrencies die beleggers de beste stake-beloningen biedt. The Hideaways (HDWY), die 20% van zijn tokenomics wijdt aan staking, heeft een patroon als het Ethereum (ETH) -netwerk.

Er beginnen echter dingen te veranderen nadat ‘s werelds grootste smartcontractplatform is overgestapt naar Proof-of-Stake. Gegevens van analisten tonen aan dat het stakingsrendement van Ethereum (ETH) gemiddeld 4% tot 5% APY is, wat aanzienlijk lager is dan de 9% tot 12% die analisten hadden voorspeld.

Wat er is gebeurd? Omdat Ethereum (ETH) het validatorsysteem verwelkomde dat slechts 32 ETH vereist om een validatorrecht te hebben, maakten veel beleggers van de gelegenheid gebruik.

Bijna 14 miljoen ETH ter waarde van $2 miljard aan huidige prijzen zijn momenteel ingezet op het Ethereum (ETH) -netwerk, waardoor beloningen te dun worden verspreid.

The Hideaways (HDWY) is een betere investering dan Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH)

De Hideaways (HDWY) bezit iets wat Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) momenteel mist: volatiliteit en aantrekkelijke stake-beloningen.

Het project verkoopt NFT’s die worden ondersteund door real-world activa om ze stabiel te maken ondanks sterke marktspeculatie. De prijs van The Hideaways (HDWY) stijgt deze week, waarbij toonaangevende crypto-investeerders hun tokens veiligstellen voordat dit gebeurt. Je moet het volgen en ervoor zorgen dat je niets mist!

Deze prijsvolatiliteit kan de token de komende weken verder opdrijven, waarbij analisten voorspellen dat de cryptocurrency in 2023 meer dan $2 zal bereiken.

Als nieuwkomer in de cryptowereld investeert The Hideaways (HDWY) groots om zijn platform aantrekkelijk te maken voor nieuwe investeerders. Profiteren van dit aanbod van nieuwe projectlanceringen is een geheim om te handelen, en veel van ‘s werelds grootste analisten hebben hun portefeuilles van miljarden dollars gebouwd op basis van dit principe.

Meer informatie over hoe u geld kunt verdienen met The Hideaways (HDWY):