prijs stijgt
Persbericht

Beste Investering op Dit Moment – Analisten voorspellen dat deze Coin 30x Kan Stijgen voor 2023

Wil jij je verliezen van dit jaar compenseren of nog een schepje bovenop de winst doen die je mogelijk afgelopen week gemaakt hebt in de crypto markt? Er is een munt waarvan analisten voorspellen dat deze volgend jaar wel 30x kan stijgen. 

Deze potentie vind je vaak bij nieuwe cryptomunten die net gelanceerd zijn en nog niet bekend zijn bij een groot publiek. Je kunt die munten vaak nog niet bij een exchange kopen, maar alleen via de website van het project zelf. 

Dash 2 Trade is de coin waar analisten in 2023 het meest van verwachten. De munt is alvast verkrijgbaar in een presale waar inmiddels al bijna 5 miljoen dollar opgehaald is. 

Investeer in Veelbelovende Crypto Dash 2 Trade

Nieuw Crypto Dashboard is uniek in zijn soort

De Dash 2 Trade token hoort bij een crypto dashboard. Dit is een website waar je alle informatie en data kan vinden over de gehele cryptomarkt en met enkele handige functies en tools geholpen wordt met het maken van de beste beslissing. 

Waar je normaal zelf elke cryptomunt moet gaan analyseren en verschillende sites af moet struinen om alle data en informatie over een project te vinden, is dat met het nieuwe Dash 2 Trade niet meer nodig. 

Dash 2 Trade wordt de plek waar jij dagelijks je nieuwe crypto-avontuur begint. Of je nu gebruik wilt maken van beschikbare technische indicatoren of benieuwd bent naar hoe er over een project op social media gepraat wordt, Dash 2 Trade is de plek waar je alles zult vinden. 

Ook het vinden van nieuwe cryptocurrency krijgt een hele nieuwe dimensie met het overzicht van alle nieuwe presales en ICO’s die Dash 2 Trade je biedt. Dash 2 Trade geeft bij elke nieuwe cryptomunt een cijfer op basis van een on-chain analyse, het sociale sentiment en overige beschikbare data. 

Verder kun je ook een strategie opbouwen door jouw strategie in te voeren in het systeem en te controleren hoeveel dit je had opgeleverd in een bepaalde periode. Hiermee kun je zonder risico te nemen je strategie beter afwegen. 

Tot slot vind je ook handige functies als trading signalen die je voorzien van de beste kansen in de markt en notificaties. Deze notificaties kun je bijvoorbeeld aanzetten voor nieuw aangekondigde listings zodt je er altijd op tijd bij bent. 

Meedoen met de Dash 2 Trade Presale

Om ook te kunnen profiteren van stijgingen tot wel 30x moet je de munt kopen tijdens de presale. Die presale bevindt zich op het moment in de tweede fase van de presale, in totaal zijn er 9 fases. 

Bij elke fase is er een bepaald aantal tokens dat beschikbaar wordt gesteld en stijgt de prijs enkele procenten ten opzichte van de prijs in de vorige fase. Het komt er dus op neer dat hoe eerder je investeert, hoe hoger de winst zal zijn. 

Momenteel betaal je per token 0,05 USDT en in de derde fase wordt dit 0,0513 USDT. Je kunt mee doen met de presale door een wallet te verbinden met de site waar genoeg Ethereum of USDT in zit. 

Vervolgens kies je hoeveel D2T tokens je graag wilt kopen en wissel je de munten om. Uiteindelijk kun je de munten claimen zodra de presale afgelopen is. 

Dat zal ook het moment zijn waarop het team achter Dash 2 Trade een eerste listing bij een exchange bekend gaat maken. Vanaf dat moment kan de prijs explosief gaan stijgen en is de kans groot dat jij als investeerder in de presale een winst maakt.

Investeer in Veelbelovende Crypto Dash 2 Trade