Persbericht

Beste Metaverse Crypto Coins en Metaverse Projecten om in te Investeren 2023

De metaverse is dé nieuwe ontwikkeling binnen crypto en blockchain technologie. Veel bedrijven mengen zich in deze strijd om de metaverse te creëren die uiteindelijk het meest gespeeld gaat worden. 

Mark Zuckerberg is overtuigd dat de metaverse een belangrijk onderdeel van ons leven gaat zijn en doet daarom veel investeringen in de metaverse van Facebook. Het naam van het bedrijf van de miljardair is zelfs veranderd naar ‘Meta’. Dit is het bedrijf wat veel van de meest gebruikte social media sites bezit, zoals Facebook, Instagram en Whatsapp. 

Wij zijn ook van mening dat de metaverse in de toekomst erg populair gaat worden. Wanneer dit ook echt het geval is, kan dit voor een hoog rendement zorgen voor vroege investeerders in deze metaverse projecten. 

Na onderzoek te doen hebben we een aantal metaverse projecten geïdentificeerd die een grote kans hebben om in de toekomst te groeien.  Deze gids is daarom geschreven voor investeerders die zich afvragen welke metaverse crypto coins de moeite waard zijn om te overwegen voor een investering.

Top 5 Metaverse Crypto Coins en Metaverse Projecten om in te investeren 2023

Hieronder hebben we onze keus voor de top 5 metaverse projecten van 2023 onder elkaar gezet. Later in deze gids zullen we deze projecten meer in detail bespreken. 

  1. Meta Masters Guild (MEMAG) – Play-to-Earn Metaverse Crypto Project 
  2. Fight Out (FGHT) – Al met al het Beste Metaverse Crypto Project van 2023
  3. Dash 2 Trade (D2T) – Interessant Crypto Trading Platform met Aflopende Presale
  4. C+Charge (CCHG) – Duurzaam Crypto Project Wat Zich Focust op Oplaadstations
  5. RobotEra (TARO) – Populair Crypto Metaverse Project van 2023

>>> Nu naar de MEMAG Presale <<<

Top 5 Metaverse Crypto Coins – Nader toegelicht

Het is mogelijk dat sommige investeerders niet precies weten wat een metaverse is, of wat er bedoeld wordt met metaverse crypto projecten. 

De metaverse kan gezien worden als een digitale wereld, waar spelers van alles kunnen doen. Spelers kunnen als het ware een eigen level opbouwen in deze virtuele wereld. Het lijkt in sommige opzichten op MMORPG’s of ‘Massively multiplayer online role-playing game’. Bekende voorbeelden van MMORPG’s zijn Runescape en World of Warcraft. 

Net als bij MMORPG’s worden spelers losgelaten in een virtuele wereld en kunnen hier een leven opbouwen. Spelers kunnen vrij rondlopen en interacteren met andere online spelers. Bij deze games is er vaak de mogelijkheid om opdrachten of challenges uit te voeren in de immens grote wereld.  

Metaverse projecten gaan echter een stap verder dan MMORPG’s, aangezien ze gebruik maken van een combinatie van het internet, augmented reality (AR) en virtual reality (VR). 

Door deze combinatie van technologieën kom je al snel terecht bij Web 3.0 en blockchain technologieën om dit te realiseren.

Populaire metaverse projecten zoals ‘The Sandbox’ en ’Decentraland’ hebben inmiddels al een marktkapitalisatie van meer dan $ 1 miljard per stuk. Deze projecten zijn inmiddels al wat ouder, aangezien The Sandbox origineel was opgericht  in 2012 en Decentraland in 2015.

Hierdoor zijn we van mening dat het beste instappunt voor deze metaverse projecten al geweest is. Het beste is namelijk om vroeg in te stappen bij dit soort projecten, omdat dan de prijs het meest aantrekkelijk is. Daarnaast geeft het de grootste potentie op een hoog rendement bij het maken van een investering. 

Het beste moment om te investeren in een crypto project is tijdens de presale. In deze periode is de token vaak het beste geprijsd. Hiernaast geeft het kans tot het maken van een investering vóórdat het grote publiek bekend wordt met een token (na bijvoorbeeld een listing bij een bekende exchange). 

Om deze reden hebben we deze gids geschreven. We zullen hier de top 5 beste metaverse crypto coins bespreken van 2023. Alle projecten verkeren op dit moment nog in de presale fase, waardoor je zeker weet dat je de beste prijs betaald.

1. Meta Masters Guild (MEMAG) – Play-to-Earn Metaverse Crypto Project

Een gloednieuw Metaverse project is dat van Meta Masters Guild. Zij zijn op dit moment bezig met de ontwikkeling van hun Play-to-Earn platform dat ook enkele belangrijke integraties met metaverses gaat krijgen. 

Meta Masters Guild is een project dat zich niet richt op de ontwikkeling van één game, maar juist een platform wil bieden waarop meerdere ontwikkelaars aan verschillende games kunnen werken. 

Al deze games zullen met dezelfde techniek werken, maar ook zullen ze allemaal de MEMAG token gebruiken als de munt waarmee betaald wordt binnen de game. Ook kun je deze token verdienen in de Play-to-Earn games.

Het eerste spel is al aangekondigd en moet dit jaar uitgebracht worden. Dit wordt een kartspel onder de naam MetaKart Racers. 

Dat er meerdere games in één ‘gilde’ uitgebracht worden heeft een groot voordeel. De token kan elke keer weer een nieuwe boost krijgen als er een nieuwe game uitgebracht wordt. Daarnaast kan er door nieuwe games ook weer een hele nieuwe groep spelers bijkomen die nog niet in aanraking waren gekomen met MEMAG of één van de games. 

De presale van MEMAG is op dit moment in volle gang en de eerste fase van de presale wordt op hoog tempo uitverkocht. In die eerste fase kost de token slechts $0,007, een prijs waarvoor de token waarschijnlijk nooit meer te koop zal zijn. 

>>> Nu naar de MEMAG Presale <<<

2. Fight Out (FGHT) – Al met al het Beste Metaverse Crypto Project van 2023

Het tweede project op onze lijst is Fight Out. Fight Out heeft als doel om voor vernieuwing te zorgen binnen de fitness industrie. Door move-to-earn principes toe te passen op hun indrukwekkende applicatie wordt het namelijk mogelijk om geld te gaan verdienen door te sporten.

De metaverse elementen van dit project zijn vooral terug te vinden in de mobiele app van Fight Out. Hier is namelijk een unieke avatar te vinden voor elke gebruiker van het platform. Deze avatar neemt de vorm aan van een persoonlijke NFT en zal sterker worden naarmate de gebruiker dat ook wordt. 

Door Web 3.0 implementaties wordt het namelijk mogelijk voor de Fight Out app om sportactiviteiten te meten, ongeacht of je dit thuis, buiten of in de gym doet. Zolang de Fight Out app maar aan staat en deze verbonden is. 

In de toekomst zal Fight Out beginnen met het openen van gyms, beginnende bij de 20 steden met de grootste Fight Out community’s. Om dit ambitieuze plan in gang te zetten is er natuurlijk kapitaal nodig. Om het project verder te ontwikkelen is er dus gekozen om een presale campagne te starten. 

Het project zal twee type tokens kennen; REPS en FGHT. Hierbij kan REPS verdiend worden door het uitvoeren van workouts en kan $ FGHT direct aangeschaft worden. De presale van $ FGHT is onlangs begonnen en zit nog in de eerste fase. 

Investeerders die interesse hebben in dit project kunnen het beste naar de website van Fight Out. Hier kan overigens ook USDT of ETH omgeruild worden voor $ FGHT tokens.  

>>> Nu naar de Fight Out Presale <<<

3. Dash 2 Trade (D2T) – Interessant Crypto Trading Platform met Aflopende Presale

Het tweede project op onze lijst van beste metaverse crypto projecten is Dash 2 Trade. D2T is een indrukwekkend crypto trading platform, wat investeerders de mogelijkheid geeft om het maximale uit hun investeringen te halen.

Dash 2 Trade heeft namelijk een platform waar verschillende tools en features ingezet kunnen worden bij het traden. Er is gebleken dat er veel vraag is naar dit soort hulptools. Zo had een voorganger van het D2T platform, genaamd Learn2Trade meer dan 70.000 actieve leden. 

Traders kunnen met het Dash 2 Trade platform gebruik maken van een crypto signals, presale datums, coin listings, price alerts, auto trading en nog veel meer. Zo is er bijvoorbeeld ook een tool waarmee trading strategieën uitgetest kunnen worden zonder dat daar kapitaal voor op het hoeft gezet te worden.

De presale van Dash 2 Trade is tot nu toe erg succesvol geweest, waar meer dan $ 10 miljoen is opgehaald. Door dit succes is er nu al bekend dat dat de exchanges: LBank, BitMart en Changelly Pro de token zullen gaan aanbieden op hun platform. De eerste listing zal gaan plaatsvinden op 11 januari. 

Door deze succesvolle verkoop betekent het echter ook dat hierdoor de presale bijna ten einde is. Investeerders die interesse hebben in dit project zullen zich moeten gaan haasten, aangezien het binnenkort niet meer mogelijk is om D2T tokens te kopen van deze presale. 

Investeerders die nog gebruik willen maken van de presale prijzen kunnen D2T tokens aanschaffen via de website van Dash 2 Trade. Hier kunnen ETH of USDT token gemakkelijk omgeruild worden voor D2T door middel van een metamask. 

>>> Nu naar de Dash 2 Trade Presale <<<

4. C+Charge (CCHG) – Duurzaam Crypto Project Wat Zich Focust op Oplaadstations

C+ Charge is een duurzaam crypto project wat het oplaadproces van elektrische auto’s efficiënter en toegankelijker wilt gaan maken. Dit zal voordeliger zijn voor zowel de consument als de bedrijven achter deze laadstations. 

Op dit moment zijn te weinig oplaadstations voor de hoeveelheid elektrische auto’s die er zijn. De hoeveelheid elektrische auto’s op de weg wordt elk jaar groter en het gebrek aan oplaadstations mag dit proces niet vertragen. 

Hiernaast ondervinden consumenten vaak problemen met het betalen voor oplaadbeurten. De tarieven zijn vaak onduidelijk en betalingsmogelijkheden verschillen vaak per stations. Deze twee gegeven maakt dit een probleem waar snel een oplossing voor gevonden moet worden.

C+ Charge heeft als doel deze oplossing te bieden. Het project wil dit doen door een nieuwe standaard te creëren voor het betalen van oplaadbeurten van elektrische auto’s. C+ Charge wilt een netwerk gaan bouwen van oplaadpunten en bestaande punten vragen om zich hierbij aan te sluiten. Bij het C+ Charge netwerk zal er betaald gaan worden met de native token van het ecosysteem: CCGH. 

Om het project verder te laten ontwikkelen heeft het team achter C+ Charge besloten om een presale van de token te starten. Tijdens de presale kunnen tokens aangeschaft worden tegen een prijs van $ 0,013 per stuk. 

Investeerders die interesse hebben in dit project kunnen het beste de website van C+ Charge bezoeken. Dit is overigens ook de plek waar CCGH tokens kunnen worden geswapt met BNB of USDT, aangezien het project gehost wordt op de Binance Smart Chain. 

>>> Nu naar de C+Charge Presale <<<

5. RobotEra (TARO) – Populair Crypto Metaverse Project van 2023

RobotEra is een van de populairste crypto metaverse projecten van 2023. Bij dit project kunnen spelers door middel van play-to-earn principes de RobotEra metaverse ontdekken en herbouwen. RobotEra wordt door veel analisten gezien als een van de beste crypto games van 2023. 

De metaverse bestaat uit de TARO wereld, waar spelers op een van de zeven continenten een eigen leven kunnen opbouwen. De spelers doen dit in de vorm van een uniek Robot karakter, die beschikbaar zullen zijn als NFT’s. Spelers kunnen met TARO land kopen en deze verder ontwikkelen door het te bebouwen.

Spelers kunnen vervolgens geld verdienen met crypto door deze stukken land te verhuren of entree te vragen voor bijvoorbeeld een bioscoop of een evenement. Deze play-to-earn (P2E) principes maken RobotEra daarom een van de beste metaverse projecten van 2023.

Momenteel is de presale van TARO in volle bak aan de gang, waar investeerders de token tegen een aantrekkelijke prijs kunnen oppikken. De prijs van 1 TARO is in de eerste fase slechts $ 0,020 USDT per stuk, maar deze zal stijgen wanneer het project fase twee bereikt. Analisten verwachten dat de waarde van TARO enorm zal stijgen wanneer spelers daadwerkelijk kunnen gaan spelen in 2023. 

Investeerders die interesse hebben in deze token kunnen het beste de website van RobotEra bezoeken. Hier kunnen direct ETH of USDT tokens worden omgeruild voor TARO. Op dit moment zijn er al meer dan 30 miljoen TARO tokens verkocht en al meer dan $ 500.000 in totaal opgehaald. 

>>> Nu naar de RobotEra Presale <<<

Top 5 Metaverse Crypto Coins – Conclusie

In deze gids hebben we 5 metaverse projecten besproken die in de toekomst mogelijk een uitstekend rendement kunnen opleveren. 

In ons onderzoek naar de beste metaverse crypto coins hebben we gelet op een aantal belangrijke kenmerken. We hebben voornamelijk gekeken naar de utility, de tokenomics, de roadmap en de groeipotentie van een token.

We kunnen concluderen dat het beste metaverse crypto project van 2023 Fight Out is. Deze move-to-earn token maakt gebruik van innovatieve Web 3.0 features, waardoor het mogelijk wordt om geld te verdienen door te sporten. Spelers kunnen hun progressie in de sportschool terugzien in hun eigen unieke NFT avatar en hiervoor allerlei attributen voor aanschaffen. 

Naar onze mening heeft dit project de grootste kans om te groeien in 2023. Op het moment dat de features van het Fight Out platform beschikbaar worden, zal dit ook de prijs zien doen stijgen. 

Investeerders die interesse hebben in Fight Out, raden we aan om eerst de website van het platform te bezoeken en eventueel de whitepaper te lezen. 

>>> Nu naar de Fight Out Presale <<<