pbkanga
Persbericht

Binance Burnt Tokens, Prijsstijging op Komst? LINK en Nieuw Presale-project Zien Aanzienlijke Groei

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Een aanzienlijk deel van de Binance Coin (BNB) crypto is onlangs uit de circulatie vernietigd. Dit komt omdat Binance, een van de grootste cryptocurrency-beurzen, onlangs 1.944.453 BNB-munten, ter waarde van $1,17 miljard, uit de circulatie heeft genomen, wat overeenkomt met 1,3% van het actief. Dit maakt deel uit van het 27e kwartaal van het BNB-tokenverbrandingssysteem.

Als gevolg hiervan beschouwden veel handelaren dit als een teken om te diversifiëren en stapten ze over naar Chainlink (LINK) na de 100% stijging sinds het begin van het jaar, en KangaMoon (KANG), een project in de presale-fase dat onlangs met 290% is gestegen.

KangaMoon (KANG) zal concurrenten voorbijstreven na het bereiken van meer dan 20.000 gebruikers en het ophalen van $5,8 miljoen.

Naast de positieve ontwikkelingen bij zowel BNB als LINK heeft een andere crypto aanzienlijk grotere winsten geboekt en zou binnenkort aan de top kunnen komen, en dat is KangaMoon (KANG).

Dit project onderscheidt zich door een native token met echte waarde te hebben. Door een karakter te besturen, kunnen spelers deelnemen aan toernooien en gevechten, of toeschouwer zijn en inzetten op wie de winnaar zal zijn. Op deze manier kunnen ze de KANG-token verzamelen. Bovendien wordt KANG ook gebruikt in de speciale marktplaats waar iedereen NFT’s kan kopen of verkopen. Ze hebben ook een partnerschap gesloten met RaidSharks om de algehele betrokkenheid te vergroten.

Tot nu toe is de KANG-token een hit onder handelaren, aangezien meer dan 20.000 gebruikers een account hebben aangemaakt en de presale $5.868.557,421 heeft opgeleverd. Tegen eind april 2024 wordt verwacht dat de presale meer dan $6 miljoen zal ophalen, mede dankzij het enthousiasme rondom de toekomst van het project. Wat betreft de KANG-prijsontwikkeling, de crypto is gestegen van $0,005 naar $0,0196, een stijging van 290%. Hierdoor voorspellen analisten nu een prijsstijging van 100x na de lancering en grote beursnoteringen, wat het positioneert als een van de beste crypto’s om in te investeren.

Binance Coin (BNB) Verbrandt $1,17 Miljard aan Munten – Kan de Waarde Nu Stijgen?

Binance Coin (BNB) heeft onlangs het gebruikelijke token-verbrandingssysteem geïnitieerd, wat heeft geleid tot een afname van de totale voorraad. Dit proces omvat doorgaans het verminderen van de voorraad om de waarde te behouden en de schaarste te verhogen, wat mogelijk kan leiden tot een waardestijging.

Wat betreft de prijsontwikkeling van Binance Coin, de crypto heeft een stijging van 78% sinds het begin van het jaar (YTD) ervaren. Bovendien, volgens de prijsgrafiek van Binance Coin, is de prijs gestegen van $551 naar $616,97 in de afgelopen week, en moet nu de $700-grens passeren om nieuwe hoogtes te bereiken. Volgens de prijsvoorspelling van Binance Coin kan de crypto het jaar 2024 afsluiten op $915,95, wat het positioneert als een van de topcrypto’s om naartoe te bewegen.

Chainlink (LINK) heeft ook een aanzienlijk groeipeil bereikt, met een stijging van 100% volgens de year-to-date (YTD) grafiek. Daarnaast heeft de Chainlink-prijs gedurende de afgelopen week een sterke groeimomentum ervaren, resulterend in een klim van $13 naar $15,87, en bij deze snelheid kan het nieuwe hoogtes bereiken.

Als de Chainlink-crypto erin slaagt om de weerstand van $18 te overwinnen, is het klaar om in 2024 en daarna een veel significantere groei te ervaren. Volgens de prijsvoorspelling van Chainlink kan het eind 2024 op $21,86 uitkomen. Deze aspecten positioneren LINK als een van de topcryptocurrencies om in te investeren.

Samenvatting

Het token-verbrandingsmechanisme van Binance Coin kan op de lange termijn resulteren in een hogere waarde, omdat steeds meer cryptomunten uit de circulatie worden gehaald. Chainlink heeft echter ook opmerkelijke groei getoond en is een solide kandidaat voor diversificatie. Ondanks hun succes gaat de meeste aandacht nu naar de KangaMoon-presale, omdat deze op weg is om aanzienlijk in waarde te stijgen, waardoor het een van de beste cryptomunten is om in te investeren.

Ontdek vandaag nog de spannende mogelijkheden van de KangaMoon (KANG) presale!

Website: https://Kangamoon.com/

Join Onze Telegram Community: https://t.me/Kangamoonofficial


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.