BNB PriceHIDEAWAY
Persbericht

Binance Coin (BNB) herstelt van hackaanval, The Hideaways (HDWY) bereidt zich voor op volgende voorverkoop

De native blockchain van Binance Coin (BNB), BNB Chain, heeft recente beveiliging gerelateerde wijzigingen ondergaan als gevolg van een hackincident waardoor het netwerk weerloos werd.

Op 6 oktober werd de BNB Chain onderworpen aan een multi-miljoen dollar cross-chain exploit. Als gevolg van het incident stopte het netwerk tijdelijk alle opname- en stortingsoperaties.

BNB is er echter in geslaagd om haar verliezen te recupereren door zoveel mogelijk BNB-tokens te verbranden. Ondertussen, na een succesvolle voorverkoop, zal The Hideaways later dit jaar nog een voorverkoopevenement houden.

The Hideaways Team Tokens

Binance vernietigt meer dan $500 miljoen BNB-tokens per kwartaal

Binance voltooide de vernietiging van zijn 21e kwartaaltoewijzing van BNB-tokens, waarmee hij de schade compenseerde die werd veroorzaakt door de hackaanval van de vorige week. De totale waarde van de gestolen BNB was ongeveer $566 miljoen.

Het Binance-netwerk is erin geslaagd om 2.065.154,42 BNB-tokens te vernietigen die een waarde van meer dan $549 miljoen vertegenwoordigen. Alhoewel het netwerk een grote revisie is ondergaan om enkele van de problemen aan te pakken, kon de hacker nog steeds ongeveer $100 miljoen overmaken naar andere blockchains.

De recente ongelukken hebben de BNB-prijzen negatief beïnvloed waardoor deze naar beneden zijn gegaan. Op het moment van schrijven ziet het token echter een stijging van 1,09% met een prijs van $274,03. De RSI-waarde voor BNB vertoont ook een bullish trendlijn waardoor het token het weerstandsniveau van $348 zou kunnen bereiken.

Naar verwachting zal BNB rond mei 2023 een maximumprijs van $648,13 en een minimumprijs van $515,63 bereiken.

The Hideaways (HDWY) heeft voorverkoop onder $0,1

Volgens het The Hideaways team zijn zij een winstgevend cryptoproject voor onroerend goed dat wordt ondersteund door NFT’s. Door $HDWY te bezitten, krijgt u de mogelijkheid om te kopen in de eerste 5 luxe eigendommen die investeerders verwerven.

Het fantastische concept helpt bij het tokeniseren van onroerend goed en stelt investeerders in staat er voor slechts $100 in te kopen. Dit geeft u toegang tot meer dan 20% passief inkomen, gemakkelijk verdiend door The Hideaways die uw vastgoedportefeuille volledig beheert, inclusief marketing, verhuur en evenementen die in het pand worden gehouden. Het Hideaways-ecosysteem geeft gebruikers uitgebreide voordelen en toegang tot onroerend goed over de hele wereld.

SolidProof heeft ook het slimme contract van het project gecontroleerd, wat volgens het team van Hideaways super bullish is. Het vergrendelen van teamtokens en het vergrendelen van liquiditeit zijn twee aanvullende maatregelen die ze hebben genomen om grotere beleggers zich thuis te laten voelen.

De analisten van The Hideaways denken dat het niet lang zal duren voordat het project de grote exchanges zoals Kucoin, Kraken en de eindbaas Binance bereikt.

The Hideaways Image 1

Wil jij meer weten over The Hideaways? Bezoek hun dan op:

Website: https://www.thehideaways.io/ 
Voorverkoop: https://ticket.thehideaways.io/register 
Telegram: https://t.me/thehideawayscrypto 
Twitter: https://twitter.com/hdwycrypto