Bitpanda haalt € 10 miljoen in private sale op voor BEST coin en lanceert public sale

 
 

Wenen, 9 juli 2019 – Het in Wenen gevestigde fintech bedrijf Bitpanda heeft vandaag de public sale (openbare verkoop) van zijn eigen ecosysteemtoken gelanceerd. BEST (Bitpanda Ecosystem Token) is de munt van het wereldwijd uitbreidende investeringsplatform Bitpanda.


BEST zal een vitale rol spelen in de groei van het bedrijf en het zal de klantenloyaliteit nog verder vergroten. BEST biedt een breed scala aan voordelen voor 1 miljoen Bitpanda-gebruikers, namelijk:

● BEST (Bitpanda Ecosystem Token) IEO public sale is live vanaf 9 juli 13.00 uur CET tot 6 augustus 13.00 uur CET
● Tot 500 miljoen van de 1 miljard BEST zijn te koop
● BEST is beschikbaar voor € 0,09 per token tijdens de eerste week van de openbare IEO
● 25% trading fee korting bij het betalen van vergoedingen met BEST (Q4 2019)
● Prioritaire toegang voor de aankomende Bitpanda Launchpad
● Eenvoudig investeringsproces met elk ondersteund digitaal activum op het platform
● BEST-handel begint op 7 augustus 2019 als onderdeel van de lancering van de Bitpanda Global Exchange


Bitpanda lanceert Public Sale

Bitpanda, het Weense fintech bedrijf met 1 miljoen gebruikers en meer dan 120 werknemers, heeft vandaag het Initial Exchange Offering (IEO) gelanceerd voor het Bitpanda Ecosystem Token. BEST is de munt van het Bitpanda-ecosysteem en biedt zijn gebruikers een breed scala aan voordelen. Gebruikers krijgen bijvoorbeeld een korting van 25% op Bitpanda-handelskosten en krijgen prioritaire toegang tot het komende Bitpanda Launchpad, dat later beschikbaar zal zijn en IEO’s van derden mogelijk zal maken.

Voorafgaand aan de start van de openbare verkoop, heeft het bedrijf met succes meer dan € 10 miljoen opgehaald met zijn privéverkoop (20% van het totale te koop aangeboden bedrag), wat betekent dat BEST al de meest succesvolle Midden-Europese IEO is.

“BEST is de brandstof van het Bitpanda-ecosysteem, wat betekent dat het Bitpanda-platform, de Bitpanda Global Exchange en toekomstige producten, zoals het Bitpanda Launchpad, intensief gebruik zullen maken van de integratie van BEST. Het zal een vitale rol spelen in Bitpanda’s wereldwijde expansie en in het uitvoeren van onze visie van het democratiseren van persoonlijke financiën, “zegt Eric Demuth, CEO van Bitpanda.

Op 7 augustus 2019 zal Bitpanda ook de Bitpanda Global Exchange lanceren, een digitale exchange voor ervaren handelaren, professionals en institutionele instellingen. Bitpanda’s eerste wereldwijde product zal zowel fiat-naar-crypto als crypto-naar-crypto-handel mogelijk maken en is in de loop van 2 jaar intern ontwikkeld.


Over Bitpanda

Bitpanda is een fintech bedrijf gevestigd in Wenen, Oostenrijk. Het is opgericht in 2014 door Eric Demuth, Paul Klanschek en Christian Trummer. Het bedrijf is een groot voorstander van de innovatieve kracht van cryptocurrencies, gedigitaliseerde activa en blockchain-technologie. Bitpanda’s missie is om de barrières voor persoonlijke financiën te doorbreken en traditionele financiële producten naar de 21e eeuw te brengen.

Tegenwoordig heeft Bitpanda ongeveer 1 miljoen gebruikers en meer dan 120 teamleden. Met een PSD2-betalingsserviceproviderlicentie, state-of-the-art beveiliging en gestroomlijnde gebruikerservaring is Bitpanda uitgegroeid tot een populair handelsplatform voor zowel nieuwelingen als experts. Gebruikers kunnen momenteel Bitcoin, Ethereum, goud en meer dan 20 andere digitale activa verhandelen.

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken