Newsbit

Bityard Contract Exchange

Bityard

Bityard Contract Exchange

Bityard is een in Singapore gevestigde crytpo exchannge. Bityard is een zeer eenvoudig te gebruiken platform om crypto tokens met leverage te traden. Op de website kun je verschillende cryptocurrencies, zoals Bitcoin, Ripple, Litecoin, Bitcoin Cash en vele andere tokens verhandelen.


Hoe werkt Bityard?

Zoals we hierboven al aangaven is Bityard één van de duidelijkste crypto leverage platformen. Het dashboard is erg overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Daarnaast is er een ‘demo versie’ toegevoegd zodat je alles uit kan testen zonder dat het je geld kost. Hieronder hebben we een stappenplan gemaakt zodat jij weet hoe je jou favoriete crypto’s kunt verhandelen op de Bityard exchange.

Stap 1. Welke crypto

Log in op je account en klik links bovenin op ‘Main Area’ of ‘Innovate Area’. Klik vervolgens de cryptomunt aan die jij wilt verhandelen. Bij de ‘Main Area’ vind je de cryptomunten: BCH, BTC, EOS, ETC, ETH, LTC, TRX en XRP. Bij de Innovate Area vind je de munten: ADA, BAT, DASH, KNC, LINK, XLM, XTZ en ZRX.

Stap 2. Leverage instellen

Vervolgens ga je de hefboom instellen. Dit doe je door rechts bovenin de leverage slider te bewegen. Je kunt alle waardes tussen de 5 en 100 kiezen.

Stap 3. Crypto (ver)kopen

Als je de gewenste hefboom hebt gekozen vul je het bedrag in USDT in waarmee je de gekozen munt wilt kopen. Dit doe je bij het kopje ‘Margin’. Als je dit hebt gedaan kun je op de groene koopknop drukken om je aankoop te bevestigen. Bij verkopen werkt het eigenlijk exact hetzelfde.

Stap 4. Verkooptarget en stop loss instellen

Als je de aankoop hebt bevestigd klik je onderin het scherm op het knopje ‘settings’. Hier stel je in bij welk bedrag je winst wilt nemen en waar je je stop loss wilt plaatsen. Als je dit naar wens hebt ingesteld klik je op ‘confirm’ om je instellingen te bevestigen.


Waarom Bityard?

1. Gebruiksvriendelijkheid
Bityard is een uitermate gebruiksvriendelijke exchange. Het ontwerp is simpel en overzichtelijk zodat het leverage traden toegankelijk wordt gemaakt voor een groter publiek.

2. Traden met een hefboom
Als je grotere posities in wilt nemen zonder veel meer te investeren dan kan traden met een hefboom de uitkomst voor jou zijn. Door leverage te traden kun je zelfs met kleine koersschommelingen grote winsten maken (of grote verliezen).

3. Maak gebruik van de applicatie
Bityard biedt naast zijn website ook een smartphone app aan. Hierdoor kun je altijd en overal je trades bekijken en managen.

4. Demo versie
Ben je nog niet helemaal zeker hoe de exchange werkt, of wil je testen of leverage traden iets voor jou is? Bityard biedt een demo-versie aan waardoor je alles op je gemakt uit kan testen zonder dat je geld verliest.

5. Welkomst bonus
Bityard biedt een welkomst pakket aan als je voor het eerst een account aanmaakt. Door bepaalde stappen te doorlopen ontvang je tot wel 256 USDT gratis.


Welke betaalmethode kan ik gebruiken?

Binance werkt net een beetje anders dan bijvoorbeeld Bitvavo. Bij Bityard kun je niet kopen met euro’s maar stuur je eerst crypto tokens naar de Bityard wallet. Vervolgens kun je deze gebruiken om mee te handelen.


Cryptocurrency kopen met Bityard?

Ben jij van plan te handelen met ene hefboom? Dan raadt Newsbit Bityard aan. Deze exchange is namelijk zeer overzichtelijk en biedt een demo-versie waar je eerst het leverage traden mee onder de knie kunt krijgen. Wacht dus niet langer en maak een Bityard account aan.

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top