The hideaways
Persbericht

Cardano (ADA) & Polkadot (DOT)-investeerders zouden naar The Hideaways (HDWY) moeten kijken

Cryptocurrency investeerders hebben hun strategieën aangepast om de huidige marktsituatie te bestrijden. Diverse crypto-projecten, waaronder ook Cardano (ADA) en Polkadot (DOT) laten nu al een langere tijd een neerwaartse trend zien.

Nieuwe projecten als The Hideaways komen nu de crypto-markt op, waarbij hun experts zeggen dat het een goede investering kan zijn voor 2023.

Cardano (ADA) verliest groot deel van zijn waarde

Cardano is een protocol dat op de blockchain gebaseerd is en is sinds zijn lancering gegroeid tot een van de bekendste cryptomunten wereldwijd. Cardano kan onder andere gebruikt worden door ontwikkelaars voor slimme contracten en om gedecentraliseerde applicaties te bouwen.

Desalniettemin heeft het Cardano-netwerk gedurende 2022 veel verliezen geleden. De waarde ervan begon te dalen toen de bearmarkt opstak. Sinds zijn all-time-high is de cryptomunt gedaald met ongeveer 80%.

Door deze aanzienlijke prijsdaling, zijn enkele ADA-investeerders nu op zoek gegaan naar munten die ruimte hebben voor groei, zoals The Hideaways.

De groei van Polkadot (DOT) is minder dan verwacht

Het netwerk van Polkadot heeft als doel om een onderling verbonden netwerk van blockchain-systemen te bouwen. Hierdoor zou het mogelijk worden voor afzonderlijke blockchains om samen te werken en met elkaar te communiceren.

Het hoofddoel van het project is volgens The Hideaways het creëren van een gedecentraliseerd web.

Toen de munt eind september hard begon te dalen en de groeiverwachtingen werden bijgesteld, werd het gebrek aan groei van Polkadot duidelijk. Dit heeft ervoor gezorgd dat ook een deel van de Polkadot-investeerders op zoek is gegaan, of nog steeds op zoek is naar nieuwe crypto-projecten. Momenteel is de waarde van Polkadot circa $6.52 per stuk, wat voor een deel van de investeerders de wensen overlaat. Dit is waarom veel DOT investeerders kijken naar The Hideaways om winst te maken.

Prijs van The Hideaways zal naar verwachting omhoogschieten

Naar verluidt is The Hideaways het eerste platform in zijn soort voor premium investeringen in onroerend goed. Via het project kan iedereen een professioneel beheerde verzameling van woningen wereldwijd financieren en tegelijkertijd huurinkomsten genereren.

Wat maakt het project volgens hun team zo speciaal?

  • Beleggers kunnen eenvoudig profiteren van huizen die miljoenen dollars waard zijn door verbinding te maken met NFT’s die in beperkte oplage via The Hideaways worden vrijgegeven.
  • Iedereen kan toegang krijgen tot een professioneel beheerde en wereldwijde markt.
  • Beleggers kunnen hun aandeel kopen en huurinkomsten laten uitbetalen in USDT en ETH. Verwacht wordt dat de rendementen hoog kunnen uit vallen.

Het Hideaways-team biedt liquiditeit voor het leven, terwijl team tokens voor een jaar lang bevroren worden. Dit gecombineerd met een volledige audit van Solid Proof zou het project tot een van de veiligste investeringen moeten maken. 

Bij de lancering biedt The Hideaways 150 Gold-, 75 Platinum- en 25 Diamond-lidmaatschappen aan. Deze lidmaatschappen bieden op hun beurt voordelen aan, waaronder een wereldwijde concierge, toegang tot eerste klas lounges, exclusieve clublidmaatschappen en meer. Tegen een prijs van $0,06 per token kan dit volgens het The Hideaways-team de perfecte gelegenheid zijn om van deze voordelen te genieten!

Wil je meer weten over het The Hideaways-project? Dat kan via een van de onderstaande links: