Persbericht, Solana Nieuws

Newsbit 12-11-2021 11:19 leestijd 2 - 3 min

CODI Finance, een DeFi Ecosysteem op Solana, kondigt IDO aan

11 november 2021 – Na onlangs de Private Sale te hebben verlengd tot 14 november, en de minimum buy-in prijs voor investeerders te hebben verhoogd, gaat CODI door met plannen voor een IDO op 7 november in de hoop de lancering van het CODI-platform te versnellen.

CODI’s IDO zou beginnen op 7 november 2021, met een toewijzing van 10% van het totale aanbod van $CODI (33.000.000) tokens die te koop zijn. In tegenstelling tot de privéverkoop, die een wachtperiode heeft, zou $CODI worden gelist op 0,04 cent en ontgrendeld worden tijdens de IDO. De IDO zou worden gehost op CODI’s IDO-lanceerplatform, wat een voorproefje geeft van wat te verwachten wanneer het CODI IDO-lanceringsplatform live gaat.

CODI is een volledig gedecentraliseerd ecosysteem dat wordt aangedreven door de laag één oplossing, Solana Blockchain. Het verbetert de gebruikerservaring bij het handelen in cryptocurrency door gebruik te maken van een gebruiksvriendelijke interface en een verscheidenheid aan functies. CODI zal een DEX-platform creëren waarmee gebruikers geld tussen portefeuilles kunnen overboeken, cryptocurrencies kunnen verhandelen, snel kunnen inzetten, marktliquiditeit kunnen garanderen en de mogelijkheden van het netwerk volledig kunnen benutten. CODI is ook van plan om de komende maanden een gedecentraliseerd leen- en leenprotocol onder zijn paraplu te lanceren.

CODI streeft ernaar het favoriete DeFi-ecosysteem te zijn door de industrienormen te overtreffen en integriteit, klantgerichtheid en een frisse creatieve benadering te combineren.


CODI’s meest recente integratie met Chainlink geeft het platform toegang tot prijsfeeds van hoge kwaliteit, zodat functies zoals IDO-pools en uitzetpools veilig en ongewijzigd blijven. Chainlink zal het CODI-ecosysteem helpen bij het bouwen van meerlaagse verdedigingen tegen mogelijke systeemstoringen en aanvallen. Omdat Chainlink een van de meest betrouwbare Oracle-oplossingen in de branche is, is deze integratie een enorme stimulans voor de groei van CODI Finance. Chainlink is een topleverancier van Oracle die miljarden dollars heeft opgehaald voor spraakmakende DeFi-projecten. Chainlink heeft verschillende DeFi-projecten geholpen om veilig te blijven in het licht van flash-crashes, uitwisselingsstoringen en andere bedreigingen.

Slimme investeerders hebben het potentieel van Solana erkend om de status-quo van monopolistische en bureaucratische machtsstructuren in de crypto-industrie te verstoren. Solana biedt ongeëvenaarde beveiliging, razendsnelle blockchain-snelheden en aanzienlijk lagere transactiekosten, waarmee een nieuw DeFi-tijdperk wordt ingeluid. Solana daarentegen groeit gestaag en constant. Deze uitbreiding is te danken aan de snelle innovatie van het bedrijf op het gebied van DeFi. Bovendien heeft het een enorme groei van gebruikers doorgemaakt, omdat het doorgaat met het implementeren van op feiten gebaseerde strategische maatregelen die het vertrouwen van gebruikers en fans bevorderen.


Verlenging van privé verkoop

Vanwege de positieve feedback die CODI de afgelopen weken heeft ontvangen, heeft het project de private sale, die op 31 oktober zou eindigen, verlengd tot 14 november. Volgens officiële rapporten verwacht CODI dat het in de aanloop naar de exchange notering van het project ten minste 99 miljoen $CODI zal verdelen, ofwel 30% van het totale aanbod van 330.000.000 CODI.


Laatste punten

IDO’s zijn een gedecentraliseerd financieringsmodel dat transparantie en openheid in blockchain-projecten bevordert. Ze zijn een verbetering ten opzichte van ICO’s. De aanstaande IDO is een positieve zet voor CODI, en het valt nog te bezien of CODI zijn doel voor de DeFi-industrie zal kunnen waarmaken. Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met:

Twitter: https://twitter.com/Codi_Finance

Discord:https://discord.com/invite/kEw8RkMU

Telegram:https://t.me/codi_finance_community

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten