Persbericht, Solana Nieuws

Newsbit 27-11-2021 08:00 leestijd 2 - 2 min

CODI Finance IEO vermeld op P2pb2b Exchange

CODI Finance heeft zijn Initial Exchange Offering (IEO) officieel gelanceerd op 15 november 2021. Dit op de P2PB2B-exchange, die beleggers de mogelijkheid zou bieden om CODI-tokens tegen een speciale prijs te krijgen.


Het succes van CODI

Het toegewezen aantal tokens voor de IEO is 20% van het maximale aanbod, wat ongeveer uitkomt op $66.000.000 aan CODI-tokens. CODI is vanaf het begin een enorm succes gebleken. Het niveau van succes dat in een korte periode is behaald, is waarom het de volgende grote stap is in het Solana (SOL)-ecosysteem.

De huidige IEO loopt van 15 november tot 14 december 2021 en vindt plaats in in drie rondes:

Ronde 1: 15 november tot 30 november 2021
Beschikbare voorraad: 30 000 000 CODI voor $0,04.

Ronde 2: 1 december t/m 9 december 2021
Beschikbare voorraad: 21.000.000 CODI voor $0,05.

Ronde 3: 10 t/m 14 december 2021
Beschikbare voorraad: 15.000.000 CODI voor $0,055.

CODI is een veelbelovend project, zoals blijkt uit het succes van de onderhandse verkoop begin oktober van dit jaar, en het is van plan om volledig over te gaan naar een DAO-governancemodel, dat volledig wordt beheerd door en eigendom is van de CODI-community. Andere functies, zoals een gedecentraliseerd model voor sociale netwerken en een volledig aanpasbaar verwervingsprotocol, zijn ook geïntegreerd in CODI. Het streeft ernaar de project te zijn van decentralisatie in de DeFi-ruimte.


Traditioneel zijn blockchains en slimme contracten zich alleen bewust van wat er binnenin gebeurt. Het doel is om slimme contracten over verschillende blockchains te verbinden en die contracten toegang te geven tot belangrijke bronnen die niet op de blockchain staan, zoals datafeeds, Web Application Programming Interfaces (API’s) en traditionele bankrekeningbetalingen. Deze samenwerking geeft CODI de mogelijkheid om geld te verdienen met zijn data en geeft toegang tot alle netwerken. In eenvoudige bewoordingen kan Chainlink worden omschreven als een gedecentraliseerd netwerk van oracles die gegevens leveren en het is erg belangrijk voor evoluerende blockchain-verbindingen en met een zeer hoog gemak. Dit betekent dat het niet nodig is om bestaande backend-systemen of bedrijfsmodellen aan te passen om zichzelf compatibel te maken met andere blockchains.

Het Solana-ecosysteem groeit en CODI wil de snelheid en gunstige tarieven benutten om de DeFi-markt over te nemen.


Conclusie

CODI wordt een DEX-platform waar gebruikers snel en eenvoudig geld tussen wallets kunnen overboeken, cryptocurrencies kunnen uitwisselen, deze kunnen inzetten, marktliquiditeit kunnen garanderen en de capaciteit van het netwerk volledig kunnen beheren met behulp van Solana’s potentieel om de machtsstructuren in de crypto-industrie te verstoren. Het biedt onvergelijkbare veiligheid, razendsnelle blockchain-snelheden en vrij lagere transactiekosten, die naar verwachting zullen leiden in een nieuw DeFi-tijdperk.

Wil jij graag meer weten over het CODI-project? Klik dan hier om naar hun website te gaan, of klik op één van de onderstaande links om naar hun sociale media-kanalen te gaan.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten