Crypto prijs stijgt
Persbericht

Crypto Expert Voorspelt SHIB Koers Pump Van 300%, Kan Shiba Inu 1 Euro Worden In April?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Er zijn de laatste tijd heel wat problemen op de cryptomarkt. De koersen dalen en geen enkele crypto lijkt aan de malaise te kunnen ontsnappen. Zo is ook de Shiba Inu koers bezig met een daling de afgelopen periode.

Toch lijkt het er wel op dat er niet al te veel getreurd hoeft te worden. Een crypto expert heeft zich namelijk verdiept in het koersverloop van de meme coin in het verleden en daarbij geconstateerd dat het binnenkort best wel weer tijd kan zijn voor een flinke rally.

Reden genoeg dus om met vragen te zitten over de koers van een van de bekendste en populairste meme coins. Velen vragen zich dan ook af: kan Shiba Inu 1 euro worden?

Shiba Inu Koers Verwachting – Kan Shiba Inu 1 euro worden?

Shiba Inu zat samen met de nodige andere meme coins in een goede periode toen in februari de koersen flink stegen. Zoals wel vaker op de crypto markt, bleek ook nu dat de stijging niet voor altijd door kan zetten. De bekende meme token is nu alweer bezig met een daling.

Over het afgelopen jaar kunnen we nog wel stijging waarnemen van 138,57%. De Shiba Inu koers heeft over de afgelopen maand echter te maken met een daling van 25,36%. Hierdoor schommelt de koers nu rond een waarde van $0,0000268.

Sommige investeerders maken zich nu zorgen over het verloop van de koers, maar die kunnen ze wel weer in de ijskast parkeren. Crypto expert Xanrox denkt namelijk dat de meme token in de komende periode meer op een positieve manier in het nieuws zal komen. Xanrox heeft in de koers namelijk een zogenaamde bull flag ontdekt.

Een dergelijke periode kenmerkt zich door een bijna verticale koersstijging, die gevolgd wordt door een periode van lichte consolidatie. Het lijkt er momenteel op dat de Shiba Inu koers aan het begin van die daling zit. Uit een technische analyse blijkt dat de opwaartse trend vervolgens weer ingezet gaat worden.

Daarbij wordt door Xanrox voorspeld dat de koers wel eens met 317% zal stijgen. Daarmee zou de Shiba Inu koers uitkomen rond een waarde van $0,0006619.

Maar kan Shiba Inu 1 euro worden? Het is goed mogelijk dat Shiba Inu ooit die waarde gaat bereiken. Voorlopig lijkt het er echter nog niet in te zitten voor de meme token om die hoogte te bereiken en zullen we daar nog wel even op moeten wachten.

De Vijf Beste Alternatieven Voor SHIB Volgens Crypto Expert

Shiba Inu heeft dus meer dan genoeg kans om in de komende periode de rug meer dan te rechten. Het is ook goed mogelijk dat dit gaat gebeuren en dat de koers dus weer naar redelijke hoogten gaat stijgen.

Niet alle investeerders zijn echter van plan om te wachten op het moment waarop de koers van de meme coin weer gaat stijgen. Laat staan om te wachten op het moment waarop de Shiba Inu koers een waarde van 1 euro bereikt. Reden genoeg dus om verder te kijken en de populaire meme token even links te laten liggen.

Voor degenen die op zoek zijn naar andere crypto, zijn er gelukkig ook meer dan genoeg mogelijkheden. Sterker nog, er gaat bijna geen dag voorbij zonder het verschijnen van een nieuwe cryptomunten. Natuurlijk zijn dat niet alleen maar projecten die een grote kans van slagen hebben. Toch zijn er de nodige projecten die de moeite waard zijn.

Om je een handje te helpen, hebben we vast wat veelbelovende crypto voor je op een rij gezet. Als je de gok niet durft te wagen met Shiba Inu, dan zijn dit zeker projecten om je eens wat meer in te verdiepen.

Slothana (SLOTH) – Meme Coin met Luiaard Thema Creëert Hype

Iedereen is zijn of haar werk wel eens zat en hoopt ook andere dingen te doen dan een zogenaamde 9 tot 5 baan te hebben. Dat is precies waar deze meme coin op inspeelt. Slothana (SLOTH) maakt namelijk gebruik van een luiaard die dit leven ook meer dan zat is.

Een paar uur na het begin van de presale van Slothana was er meer dan $500.000 opgehaald. De token kan er daardoor ook voor zorgen dat er een einde komt aan jouw leven met een kantoorbaan. Dit succesvolle begin lijkt er namelijk op te wijzen dat er nog veel moois in het verschiet ligt.

Het is de bedoeling dat SLOTH zodra de presale afgelopen is op gecentraliseerde exchanges (DEX’s) verschijnt. Hierbij is het nog even afwachten om welke DEX’s dit gaat. Het is echter wel zeker dat deze listing ervoor kan zorgen dat er meer aandacht komt voor de token. Dit zal uiteindelijk kunnen leiden tot een sterk stijgende koers.

Volgens velen gaat het bij Slothana om een token met de nodige potentie. Het lijkt er dan ook op dat je deze token niet links mag laten liggen en snel moet investeren in deze token. Wanneer de presale precies gaat eindigen is nog niet helemaal duidelijk. Het is echter wel duidelijk dat er nog genoeg ruimte is voor groei.

Mis deze kans dan ook niet en zorg ervoor dat je snel investeert in Slothana.

Nu naar Slothana (SLOTH)

Smog (SMOG) – Nieuwe Solana Meme Token Blijft Maar Stijgen

We blijven hangen bij de meme coins, want ook Smog (SMOG) is een meme coin die erg veel potentie toont. De token maakt gebruik van de blockchain van Solana en treedt daarmee in de voetsporen van de nodige andere grote meme coins. Bij deze token draait alles om het drakenthema.

Van de ontwikkelaars van Smog is maar weinig bekend, aangezien deze anoniem zijn. Wel is bekend dat het hierbij gaat om een team dat eerder betrokken is geweest bij de ontwikkeling van andere grote crypto projecten. Dit kan de koers van Smog ten goede komen, aangezien er hierdoor meer vertrouwen in de token kan zijn.

Een andere belangrijke factor voor een mogelijk succes zijn de crypto airdrops. Deze zijn in beheer van Zealy.io en daarmee heeft Smog iets unieks in handen. Door een Solana wallet te kopen of door je aan te melden bij Zealy, kun je deelnemen aan de airdrops van het project. Deze zullen de grootste crypto airdrops ooit worden en daarom is het zeker de moeite waard om deel te nemen.

Op dit moment heb je de mogelijkheid om de tokens van Smog te kopen via de Jupiter DEX. Om zoveel mogelijk te profiteren van het succes dat op de loer ligt, is het verstandig om zo snel mogelijk te investeren in het project. Wacht daarom ook niet veel langer en zorg ervoor dat je in het bezit komt van Smog tokens.

Nu naar Smog (SMOG)

Sponge (SPONGE) – Verbetering van Eerste Succesvolle Meme Coin

Als iets succesvol is gebleken, dan ben je natuurlijk dom bezig als je niet doorgaat met dat succes. Precies wat de ontwikkelaars van Sponge gedacht moeten hebben.

Toen in 2023 het project lanceerde, bleek vrij kort na de lancering al dat er sprake was een flink succes. Kort nadat het project verscheen was er al sprake van een stijging van maar liefst 100x. Het leek er dan ook op dat er maar weinig mis is met het project, maar toch bleek er nog ruimte voor verbetering. Er was namelijk nog geen utility en de makers hebben dat nu met de komst van Sponge V2 wel weten toe te voegen.

De utility is vooral toegevoegd met de komst van een Play to Earn crypto game, waarbij gebruikers het tegen elkaar op moeten nemen. Daarbij zal de Sponge V2 token een centrale rol spelen. Via het spel kunnen spelers namelijk extra tokens verdienen door goed te presteren. De beloningen worden vervolgens uitgekeerd in Sponge V2 tokens. Daarnaast is er ook sprake van een bijzonder stakingsmechanisme. Hierbij is er namelijk sprake van een APY van minstens 40%, maar in werkelijkheid kan dit nog veel hoger liggen.

Gezien het succes van de eerste versie en de doorgevoerde verbeteringen, lijkt eigenlijk niets het project in de weg te staan om opnieuw succes te behalen. Wees er dan ook snel bij en investeer in Sponge V2 om deel uit te maken van dit nieuwe succesverhaal.

Nu naar Sponge (SPONGE)


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.