Borroe Finance
Persbericht

Crypto-investeringen na een uitstroom van drie weken, Borroe Finance ($ROE) zouden bij de lancering kunnen exploderen ondanks marktscepsis

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Een turbulente cryptomarkt maakt investeerders bang nu Bitcoin en Ethereum vallen en getuige zijn van een uitstroom. Toch zijn andere topmunten van DeFi getuige van de instroom van kapitaal, waaronder Borroe Finance ($ROE). Borroe Finance bereidt zich voor op een veelbelovende lancering en belooft ongelooflijke rendementen aan zijn investeerders. Laten we meer ontdekken.

$ROE Tokens Kopen

Uitstroom van crypto-kapitaal maakt investeerders bang

Volgens cryptonieuws is er al drie weken op rij sprake van een uitstroom van kapitaal. In totaal is $435 miljoen uit de cryptomarkt weggevaagd. Dit valt samen met een daling van BTC met meer dan 5% en een daling van 6% in het ETF-handelsvolume in de afgelopen week.
Het uitstroomkapitaal betreft Bitcoin en Ethereum, twee van de top 5 cryptocurrencies qua crypto-marktkapitalisatie. Bovendien is de uitstroom geconcentreerd in de VS, en Grayscale’s GBTC ETF is het belangrijkste aandachtspunt.

Toch hebben andere top-altcoins zoals Solana, Litecoin en Chainlink een instroom van investeringen gezien. Uit rapporten blijkt dat er meer dan $9 miljoen naar deze topprojecten van DeFi is gestroomd. Dit laat zien dat terwijl grote crypto’s moeilijke tijden doormaken, beleggers op zoek zijn naar andere, betere investeringsopties.

Te midden hiervan trok een nieuwe blockchain ICO-Borroe Finance de aandacht van investeerders toen deze bijna gelanceerd werd. Experts zijn van mening dat $ROE enorme winsten zal boeken nadat het op verschillende beurzen wordt gelanceerd.

Waarom Borroe Finance ($ROE) een sterk debuut zou kunnen maken?

Ondanks de huidige ondergang van de cryptomarkt zeggen experts dat Borroe Finance ($ROE) een geweldige rally zal kennen na de lancering op Uniswap, een DEX (gedecentraliseerde beurs). Borroe Finance werkt op de Polygon-blockchain en helpt Web3-bedrijven om toekomstige inkomsten te gelde te maken via NFT’s.

Het biedt unieke oplossingen voor Web3-bedrijven met onregelmatige inkomens. Borroe Finance maakt het mogelijk om toekomstige facturen te tokeniseren in NFT’s en deze vervolgens te verkopen op een peer-to-peer marktplaats. Dit proces wordt vereenvoudigd door $ROE door AI en blockchain in het systeem te combineren.

Experts zeggen dat dit de tekortkomingen van het traditionele financiële model in Web3 zal verhelpen. Het gebruik van AI voor risicobeoordeling en blockchain voor beveiliging belooft een efficiënte en veilige transactieomgeving.
Hun routekaart omvat vermeldingen op topbeurzen en uitbreiding naar complementaire markten. Momenteel bevindt Borroe Finance zich in fase 5, de laatste fase van de voorverkoop, en $ROE is in deze fase beschikbaar voor $0,02 per token.

Op het moment van lancering zal de $ROE stijgen naar $0,025, een winst van 25% voor nieuwe investeerders. Bovendien bieden ze een bonus van 25% voor nieuwe kopers die de promotiecode ‘WELCOME’ gebruiken. Ze hebben aangekondigd dat 50% van de tokens na de lancering beschikbaar zijn voor openbare handel en dat er maatregelen zijn genomen voor liquiditeit en beursnoteringen.

Experts zeggen dus dat $ROE na de lancering een enorme ROI zal bieden aan zijn investeerders. Ze raden aan om HODL $ROE in uw cryptoportfolio te kopen.

Lees hier meer over Borroe Finance ($ROE):
Bezoek de Borroe Finance voorverkoop | Word lid van de Telegram-groep | Volg Borroe Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.