groene prijs
Persbericht

Crypto Nieuws Analist: Solana Koers Klaar Voor Pump Voorbij ATH – Kan Solana 1000 Euro Worden?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De Solana koers ligt vandaag rond de $170 met een daling van meer dan -7% in de afgelopen 24 uur. De daling van Solana heeft te maken met drukte op het netwerk, waardoor veel kleine transacties worden geweigerd.

Deze drukte op Solana betekent dat het netwerk erg populair is, waardoor de SOL koers klaar is om een nieuwe All-Time High boven $260 te bereiken. 

Crypto Nieuws Analist: Kan Solana 1000 Euro Worden in 2024?

Met constante drukte op het netwerk, is de Solana koers vandaag onder haar 30-daagse moving average (geel) gedaald. Dit betekent dat investeerders vandaag erg bearish zijn op Solana en de koers nog verder zou kunnen dalen de komende tijd.

Solana ligt op het moment van schrijven op $172,40 na een daling van -7,11% in de afgelopen 24 uur, maar ligt nog steeds +34% hoger dan een maand geleden. Door de daling van vandaag is ook de Relative Strength Index (RSI) afgekoeld onder het neutrale niveau van 50, wat signaleert dat SOL niet meer overgewaardeerd is.

Het lijkt erop dat de Solana koers weer wat kan herstellen zodra de drukte op het netwerk is verholpen. Mogelijk zal dit zo vroeg als begin volgende week gebeuren. 

Solana is sterk gegroeid in populariteit dankzij meme coins op het netwerk, die ook de oorzaak zijn van de huidige problemen. Zodra deze zijn verholpen, zouden zowel meme coins op Solana, als SOL zelf kunnen stijgen in waarde.

Daarnaast heeft Solana in het verleden ook problemen gehad met het netwerk, waardoor de koers daalde als direct vervolg. In de eerdere gevallen steeg de Solana koers weer nadat de problemen waren verholpen. Onder crypto nieuws analisten heerst dan ook de verwachting dat het dit keer hetzelfde zal verlopen.

Mocht Solana in het weekend verder dalen, dan zou dit een goed moment kunnen zijn om Solana te kopen. Solana verwacht binnenkort een upgrade te doen, waardoor deze problemen mogelijk minder vaak voor zullen komen in de toekomst.

Als de problemen op het netwerk zich echter voor blijven doen, zou Solana verder kunnen zakken richting $150. In het positieve geval dat de problemen worden opgelost, kan Solana de komende weken waarschijnlijk een nieuwe ATH boven $260 bereiken.

Welke Altcoins Gaan Exploderen in Nieuwe Crypto Bull Run?

Misschien kan Solana binnenkort herstellen na een nieuwe netwerk upgrade, maar ook andere altcoins kunnen binnenkort erg hard stijgen na de Bitcoin halving. In dit artikel kijken we naar een aantal aantrekkelijke alternatieven voor Solana die binnenkort kunnen exploderen in waarde.

De onderstaande kleine crypto hebben potentie om veel waard te worden. Ze maken namelijk deel uit van projecten met een sterk team en krijgen veel aandacht van investeerders.

Slothana (SLOTH) – Beste Nieuwe Meme Volgens Crypton Nieuws Analisten

Slothana (SLOTH) is een succesvolle meme coin die al meer dan $8,2 miljoen heeft opgehaald met zijn presale, die vorige week live is gegaan. De meme coin zal binnenkort gelanceerd worden op Solana, maar kan tijdelijk ook gekocht worden met USDT op Polygon (MATIC) via het adres op het officiële twitter account.

Slothana is liever lui dan moe en geeft het werkleven op om geld te verdienen met crypto. Doe mee en help Slothana met het bereiken van een market cap van $420 miljoen, waardoor vroege investeerders met veel winst naar huis kunnen gaan.

Je kunt SLOTH kopen voor 1 SOL per 10.000 tokens, zo heb je de meme coin voor ongeveer $0,0017 per stuk. Binnenkort zal SLOTH gelanceerd worden en kan de token mogelijk hard stijgen in waarde.

Nu naar Slothana

5th Scape (5SCAPE) – Presale Crypto Introduceert VR aan de Crypto Sector

Duik in een gloednieuw Virtual Reality (VR) ecosysteem met 5th Scape (5SCAPE). Dit ecosysteem is gemaakt voor ontwikkelaars en gebruikers die op zoek zijn naar een levensechte ervaring.

Bekijk je favoriete film in VR, doe mee met verschillende games of stap in een leerzame belevenis met de hightech VR-brillen en accessoires van 5th Scape. Met de native 5SCAPE token token, krijg je onder andere toegang tot premium content en de beste VR ervaringen.

De presale van 5SCAPE heeft inmiddels bijna $4 miljoen opgehaald en je kunt de token kopen voor $0,00285 per stuk voordat deze gelist wordt op exchanges. 5SCAPE geeft je naast toegang tot premium content, stemrecht over de toekomst van het project en kan gestaked worden voor passief inkomen.

Nu naar 5th Scape

eTukTuk (TUK) – Verduurzaamt Transportsector met Behulp van Crypto

eTukTuk (TUK) is een van de meest veelbelovende duurzame crypto projecten van 2024. Het project helpt mensen in ontwikkelingslanden over te stappen op duurzaam vervoer, waarmee ze ook nog besparen op hun reiskosten.

De tuktuk is een driewielig voertuig dat massaal gebruikt wordt in bepaalde landen. Hoewel het voertuig klein is, zorgt het voor erg veel CO₂-uitstoot. De eTukTuk is het elektrische alternatief dat niet alleen goedkoper rijdt, maar met behulp van AI ook de beste routes uitkiest om nog meer te besparen.

De native token, TUK, kan voor bestuurders worden gebruikt om de eTukTuk te bekostigen, terwijl investeerders deze token kunnen staken voor passief inkomen. Je kunt TUK in de presale kopen voor $0,0295 per stuk en vroegtijdig staken voordat de token wordt gelanceerd op exchanges.

Nu naar eTukTuk

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Efficiënt Bitoin Minen voor Particulieren

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) is een veelbelovend project dat het minen van Bitcoin toegankelijker maakt. Na de Bitcoin halving zal het minen van BTC lastiger worden, waardoor dit project goed van pas komt.

Aan de hand van het stake-to-mine mechanisme, kun je de veelbelovende crypto BTCMTX staken voor passieve beloningen in de vorm van extra tokens en mining credits. Met deze mining credits is het mogelijk om via de cloud BTC te minen en te claimen. Door te investeren in BTCMTX kun je dus verschillende inkomstenstromen realiseren: extra BTCMTX tokens, stijgende waarde van BTCMTX tokens en Bitcoins.

Je kunt de token van Bitcoin Minetrix kopen voor $0,0145 per stuk in de presale en staken voor passieve beloningen terwijl de presale nog loopt. Nadat de $15 miljoen bereikt is, kan BTCMTX gelanceerd worden en zal het stake-to-mine platform live gaan.

Nu naar Bitcoin Minetrix


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.