presale hideaways
Persbericht

Crypto-nieuwsupdate: The Hideaways (HDWY) zal in 2023 sneller stijgen dan Uniswap (UNI) en Stellar (XLM)

Ondanks de aanhoudende cryptocurrency-bearmarkt, zijn er nog steeds geweldige projecten te vinden, zoals The Hideaways. Een project waarmee beleggers aandelen in NFT’s kunnen kopen die worden ondersteund door vastgoed van meerdere miljoenen dollars. De marktkapitalisatie van The Hideaways is slechts $45 miljoen nadat het vorige maand werd gelanceerd, maar experts voorspelden onlangs dat het in 2023 zou stijgen tot $900 miljoen en mogelijk de $5 miljard in 2025 zal bereiken, waardoor het een top 20 crypto-crypto zal zijn.

Wat gebeurt er in cryptovaluta? In ander cryptonieuws had Uniswap (UNI) zojuist spraakmakende nieuwe financiering gesloten, terwijl de non-profit-tak van Stellar (XLM) $100 miljoen toekende om een grotere bruikbaarheid van zijn nieuwste technologie aan te moedigen.

Uniswap (UNI) bereikt waardering van meer dan $1 miljard

Uniswap (UNI) is nu de 17e grootste cryptocurrency volgens marktkapitalisatie na de laatste financieringsronde.

Het netwerk heeft $166 miljoen aan vers geld binnengehaald tijdens de Series B-financiering onder leiding van Polychain Capital, Paradigm en Variant. Het nieuwe circulerende Uniswap (UNI)-budget ligt binnen het doel van $100 miljoen tot $200 miljoen, dat zal worden gebruikt om nieuwe producten toe te voegen aan het Uniswap (UNI) ecosysteem.

Uniswap (UNI) is momenteel de grootste gedecentraliseerde beurs ter wereld en bezit 60% van al het DEX-handelsvolume. Het Uniswap (UNI)-netwerk is van plan om zijn aanwezigheid in de NFT-ruimte uit te breiden, terwijl de ontwikkelaarstools gemakkelijker te gebruiken en toegankelijker worden voor bestaande Uniswap (UNI)-klanten.

Stellar (XLM) Development Foundation doet grote investering

Elders in crypto-nieuwsupdates investeert een ander groot crypto project Stellar (XLM) groots om een grote speler voor smart contracts te worden.

In de laatste update stopte het Stellar (XLM) non-profit initiatief Stellar Development Foundation (SDF) $100 miljoen in zijn slimme contracttak Soroban.

Deze nieuwe financiering zal naar verwachting ontwikkelaars ertoe brengen slimme contracten te bouwen op het Stellar (XLM) -netwerk – een industrie die wordt gedomineerd door grote namen in de industrie zoals Ethereum (ETH) en Cardano (ADA).

Stellar (XLM) heeft tot doel de wrijving te verminderen die bouwers ervaren bij het gebruik van andere netwerken als gevolg van overcongestie. Het is een van de veelbelovende cryptocurrencies die je voor minder dan $1 kunt kopen, samen met onze favoriete The Hideaways (HDWY).

The Hideaways (HDWY): een nieuw project met enorm potentieel

Een andere token waar beleggers veel geld in willen steken, is The Hideaways (HDWY).

Het nieuwe cryptocurrency-project is pas vorige maand gelanceerd, terwijl de voorverkoop nog steeds aan de gang is en investeerders het HDWY-token voor zeer lage prijzen kunnen ophalen.

Beleggers houden van het project omdat:

  1. Het heeft een kleine marktkapitalisatie van $45 miljoen, waardoor het een enorm groeipotentieel heeft. Analisten hebben voorspeld dat het token volgend jaar $900 miljoen zal bereiken
  2. Beleggers kunnen NFT’s kopen die worden ondersteund door eigendommen van een miljoen dollar voor enorme investeringszekerheid
  3. Solidproof heeft het slimme contract gecontroleerd en bevestigd dat de liquiditeit permanent is vergrendeld en dat teamtokens gedurende 2 jaar niet kunnen worden verkocht – wat betekent dat het project een veilige gok is en dat het onmogelijk is om tapijten te trekken
  4. Huurinkomsten en stake-beloningen zullen samen zorgen voor 90% passief inkomen per jaar voor investeerders
  5. Investeringen van $20k en $50k geven elk jaar toegang tot gratis 5* vakanties en privéjetvluchten

Het HDWY-token kost momenteel slechts $0,045, maar het HDWY-team heeft bevestigd dat dit op zondag zal stijgen tot $0,06.

Beleggers kunnen de HDWY-token nu kopen met een bonus van 50% en krijgen ook toegang tot de enorme $10k-weggeefactie van de HDWY.

The Hideaways (HDWY) is de eerste die gebruikmaakt van het potentieel van beleggen in luxe onroerend goed. De functie is vergelijkbaar met die van REIT, maar met een beter bedrijfsmodel door decentralisatie.

Dit is een project met een enorm potentieel en we denken dat het de grootste crypto-investering in 2023 zal zijn.

Mis je kans niet om deel te nemen aan de voorverkoop, waar de token extreem goedkoop blijft.