Dogecoin Nieuws, Persbericht

Dogecoin Nieuws, Persbericht

Newsbit 22-04-2021 20:15u leestijd 2 - 2 min

De Altcoin-markt bevindt zich niet in een bubbel legt PrimeXBT-analist Kim Chua uit

Hoewel Bitcoin de ster van de cryptoshow is geweest – met nieuwe all-time highs en een grote dominantie – is er nu ook heel veel prijsactie vanuit de altcoin-ruimte.


“De altcoin markt bevindt zich niet in een bubbel”

Eigenlijk alle investeerders kennen minder bekende altcoins die explosief in prijs zijn gestegen. Zelfs munten die bedoeld zijn als een meme zijn in slechts een paar dagen tijd met meer dan 500% gestegen. Dit zal er meestal toe leiden dat mensen het een bubbel noemen, maar dat is niet per se zo.

PrimeXBT-analist, Kim Chua, duikt wat dieper in de altcoin-bewegingen die we momenteel zien en ze concludeert dat ze het niet eens is met een aantal andere experts die waarschuwen dat de opkomst van altcoins een bubbel is.

Ik heb het gevoel dat de altcoin-markt zich niet in een bubbel bevindt, ook al hebben we periodes van fenomenale prijsstijgingen van sommige “rare” tokens gehad, legt Chua uit.

“Persoonlijk heb ik het gevoel dat dit slechts het resultaat is van de beweging van investeerders naar een ander deel van de markt, een teken des tijds”, voegde ze eraan toe.

Tokens met grote communities profiteren van deze verschuiving, waarbij we duidelijk de kracht van grote aantallen mensen zien op de markt. We hebben dit op de aandelenmarkt gezien met de GameStop-hype, en nu heeft deze beweging zich verspreid naar de cryptomarkt in de vorm van DOGE.

Ik denk ook niet dat DOGE zich in een bubbel bevindt. Het zijn gewoon mensen die in opstand komen tegen de grote controlerende machten en ik verwacht dat in de toekomst meer van dergelijke incidenten zullen gebeuren. XRP is een ander voorbeeld van zo’n token en we hebben ook gezien hoe de prijs van XRP, ondanks het feit dat het door veel exchanges is geschrapt, er nog steeds in slaagt om hoger te blijven.

Ik geloof dat dit een verandering in het marktgedrag is, geen teken van een bubbel, en het fenomeen zal blijven. De tijden zijn veranderd, legt de analist uit. Handelaren moeten met de tijd meegaan om het meeste profijt te hebben van de markt.


Over Kim Chua, marktanalist PrimeXBT:

Kim Chua is een institutionele handelsspecialist met een trackrecord van succes dat zich uitstrekt over toonaangevende banken, waaronder Deutsche Bank, China Merchants Bank en meer. Chua lanceerde later een hedgefonds dat gedurende zeven jaar consequent driecijferige rendementen behaalde.

Chua is ook een lerares in hart en nieren die haar eigen handelscurriculum ontwikkelde om haar kennis door te geven aan een nieuwe generatie analisten. Kim Chua volgt zowel traditionele markten als cryptovalutamarkten actief op de voet en is enthousiast om toekomstige investerings- en handelsmogelijkheden te vinden nu de twee enorm verschillende activaklassen beginnen samen te komen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten