Persbericht

Newsbit 20-02-2021 08:01 leestijd 3 - 5 min

De BackPacker Coin (BPC): de coin voor de reizigers van vandaag en morgen

BPC, opgericht in 2019, wil de problemen van de huidige en toekomstige generatie reizigers in de wereld oplossen met een universeel muntbetalingsproject. BPC biedt verwaarloosbare transactiekosten met onmiddellijke betalingsmogelijkheid, veiligheid, comfort en dagelijkse extra verdiensten door te staken.


Het probleem

Het grootste probleem voor reizigers en backpackers is de conventionele bankomgeving die ontelbare kosten inhoudt voor kredietkaarten, het omrekenen van valuta en reisboekingen. Een groot deel van het budget van de reiziger wordt opgeslokt door de kosten en transactiekosten.


De misse van BackPacker Coin

Het elimineren van verschillende problemen in de reis-en horeca-industrie met inbegrip van gedoe van valuta conversie en overbelasting van contant geld door het aanbieden van de gemeenschap gedreven coin “BPC” en digitale valuta platform als een betalingsalternatief om ervoor te zorgen dat reizigers overal kunnen gaan zonder de noodzaak van valuta conversies en hamsteren van fysiek geld.


De oplossing van BackPacker Coin

BPC wil een revolutie ontketenen in de reis- en horecasector op de volgende manieren:

  1. Een gemeenschappelijke coin, de BackPacker Coin, die grenzeloos kan worden gebruikt voor bijna alle reisuitgaven en -behoeften.
  2. Een betalingsplatform dat veilig, betrouwbaar en snel is bij de verwerking van transacties.
  3. Lage transactiekosten voor de aankoop van BPC, die in de plaats komen van alle toekomstige kosten voor boekingen, contante omwisseling en creditcard kosten.
  4. Toegankelijkheid via mobiele en webtoepassingen.
  5. Elke transactie van de BPC zal supersnel verlopen. Het doel is om het in een paar seconden te voltooien.

Gebruikers die profiteren van BackPacker Coin’s hoge stake-beloningen

Een van de meest baanbrekende community driven coins, de BackPacker Coin (BPC), wordt nu gebruikt door een toenemend aantal gebruikers. De gloednieuwe staking-optie die het project biedt, wordt nu door velen gebruikt en als gevolg daarvan krijgen ze verbazingwekkende rendementen van maar liefst 4% per maand.


Krijg hoge rente in Covid-19 omgeving

Het in Wyoming (VS) gebaseerde project blinkt uit in een tijd waarin de Covid-19-crisis de economieën over de hele wereld heeft verwoest. De Amerikaanse dollar, de reservevaluta van de wereld, staat onder grote druk als gevolg van het virus en als gevolg daarvan heeft de regering van de VS de rentevoet verlaagd tot ongeveer 0% om de stagnerende economie overeind te houden. Als gevolg hiervan zijn veel houders van de coin, die afhankelijk waren van deze hogere rentetarieven om wat rendement te verdienen, op zoek naar andere wegen. BackPacker coin is voor hen hét alternatief.


Waarom is de BackPacker Coin een levensvatbare optie?

De BackPacker Coin is het eerste project in de wereld dat gegarandeerde 53,33% staking voordelen biedt aan zijn gebruikers met de mogelijkheid om de staking op elk moment te ontgrendelen. In combinatie met haar innovatieve aanbod om staking (rente) beloningen uit te keren aan gebruikers die ervoor kiezen om hun coins in te zetten, presenteert het de beste huidige optie voor veel dollar houders, vooral wanneer de huidige rente in de VS dicht bij 0% ligt, BackPacker Coin biedt tot 4% rendement.


Gebruikers

De gebruikers zullen worden aangetrokken door de inspanningen van het marketingteam en door de bekendheid met BPC en de voordelen ervan. Voordelen / extra verdiensten van de gebruikersaccounts zullen zijn:

Voordelen
Individuele gebruikersaccounts – Gebruikers krijgen 1 BPC als bonus voor hun eerste storting van 50 BPC in hun BPC portemonnee. Dit is alleen geldig voor de eerste 50000 gebruikers.

Voordelen van locking
Gebruikers krijgen de volgende voordelen als ze een minimum van 50 BPC in hun BPC-portemonnee blokkeren:

  • Bij locking van 30 dagen of meer, 1,5% BPC extra per maand.
  • Bij locking van 200 dagen of meer, 2,5% BPC extra per maand.
  • Bij locking van 500 dagen of meer, 4% BPC extra per maand.

Opmerking: De sponsor van de gebruiker die van het blokkeringsvoordeel gebruik maakt, krijgt 2% BPC voor de eerste keer dat voor het blokkeringsvoordeel wordt gekozen en 2% BPC voor de tweede keer.


Eigenschappen

Het BPC-project zal gehost worden op de Smart Asset Blockchain toepassing van de NEM-blockchain en zal niet onderhevig zijn aan een enkele autoriteit of faalpunt. Door de aard van de blockchain technologie, zal de coin open staan voor iedereen en wereldwijd functioneel blijven, ongeacht grenzen. Andere belangrijke kenmerken:

1.         Multi-Device Consistent – BPC zal worden gelanceerd op websites en mobiele apps, zodat de verwerking van de betaling kan werken als een uitstekend medium van de uitwisseling wereldwijd en de handel van de BPC werkt vlekkeloos op alle apparaten en apps.

2.         Veilig – BPC-betaling wordt ondersteund door de Smart Asset Blockchain waardoor de veiligheid, betrouwbaarheid en snelle transacties worden bewezen. Gedecentraliseerde/Crypto wallets worden beschouwd als veiliger dan de traditionele digitale wallets, het wordt beschouwd als de toekomst.

3.         Beveiliging – BPC wordt veilig opgeslagen in een uiterst veilige BPC-portemonnee, die   voor een aanzienlijk deel op koude opslag zal zijn gebaseerd.

4.         Gebruik – BPC zal zonder grenzen worden gebruikt voor het boeken van vluchten, accommodatie, vervoer, goederen en diensten en worden verhandeld op digitale beurzen.           

5.         Lage transactiekosten – Transactiekosten zijn alleen van toepassing op het moment van aankoop van de BPC, waardoor alle toekomstige kosten, met inbegrip van maar niet beperkt tot de wisselkosten en de globale transactiekosten, worden geëlimineerd.

6.         Opslag – De BPC-portemonnee is de ideale plaats om de BackPacker Coin te bewaren en er transacties mee uit te voeren, aangezien hij zeer veilig en snel is bij het verwerken van transacties. Het helpt gebruikers ook gebruik te maken van de toetredings- en lockingvoordelen die door het BPC-platform worden aangeboden.

Voor de meer informatie en de laatste updates over het BackPacker project, kun je terecht op: https://backpackercoin.com/