Persbericht

Digitoads trekt de aandacht nu Presale meer dan € 3,5 miljoen heeft opgehaald

DigiToads is een revolutionair stake-to-earn en play-to-earn crypto platform dat op dit moment veel aandacht trekt van de crypto community. Recentelijk haalde tot op heden al meer dan € 3,5 miljoen op. Dit betekent dat de presale binnenkort de volgende presale fase ingaat en dat dit nog een goed moment is om tegen een voordelige prijs deel te nemen aan de presale.

Niet lang nadat de mijlpaal van € 3,5 miljoen was behaald, greep DigiToads het moment aan om een tipje van de sluier op te lichten van hun NFT-collectie, die uit meer dan 3500 unieke NFT’s bestaat. Tijdens de eerste onthulling werden vier ‘common’ NFTs getoond aan het publiek. Ook werd er aangegeven dat er voor de uiteindelijk lancering in juni meer onthullingen zullen volgen. In totaal zal de gehele collectie bestaan uit 2100 common NFTs, 1050 ‘rare’ NFTs, en 250 ‘Ultra rare’ NFTs.

DigiToads Unieke Ervaring en NFT Staking

In een drukke meme coin markt lijkt DigiToads te beschikken over een uniek concept door de speciale game-ervaring die onder meer bestaat uit het strijden met andere padden NFTs, de padden verzorgen en nieuwe karakters toe te voegen aan je collectie. De game is gesitueerd in een fictieve omgeving waarin de speler begint als een pad. Deze pad groeit later in het spel uit tot een grote vijand én vriend. Toch is het spel vrij verslavend, ondanks dat het vrij gemakkelijk oogt.

De integratie van een token-to-burn mechanisme is een unieke functie die het potentieel van meme coins goed naar voren brengt. De structuur van de meme coin is deflatoir, waardoor het aantal tokens dat beschikbaar is om te kopen gelimiteerd is. En hierdoor worden de tokens naarmate de tijd vordert steeds meer waard.

Verder zijn de DigiToads stakingpools een interessante manier om beloningen te verdienen door te staken. Hierdoor wordt de community aangemoedigd om meer DigiToads te kopen en vast te houden. Daarnaast zijn de NFTs noodzakelijk voor het stakingbeloningssysteem, want de NFT’s ontvangen 2% van de gestakede tokens via de staking pools. Deze manier van loyale investeerders belonen is een manier om de TOADS tokens blijvend te laten circuleren binnen de crypto community, zodat het systeem duurzaam blijft in de toekomst.

Daarnaast speelt de schatkist een ondersteunende rol, waardoor een gedegen financieel systeem gegarandeerd kan worden binnen de DigiToads community. De DigiToads staking pools, toekomstige plannen en de gezonde liquidity pool zullen allemaal flink profiteren van het leiderschap van de schatkist. Uiteindelijk ontvangen de drie verschillende takken allemaal op tijd financiële en technische ondersteuning vanuit de rol van de schatkist.

Ook zijn er wekelijkse weggeefacties binnen de community, waar vroege investeerders flink de vruchten van kunnen plukken. De prijzenpot bedraagt in totaal $ 150.000 en is verdeeld in delen van $ 5000, $ 2000 en $ 1000. Tijdens de weggeefacties hebben de meest trouwe holders, dat wil zeggen diegene met TOADS, een significante kans om een prijs te winnen met de weggeefactie. Daarnaast kunnen gebruikers die deelnemen aan de sociale community’s van Digitoads ook meedoen. Deze community’s fungeren voornamelijk op social media zoals Twitter, Discord en Telegram.

DigiToads speelt een actieve rol in web-3 activiteiten en ‘The Swamp’ is de bijzondere virtuele ruimte waarbinnen TOADS holders met elkaar verbonden worden. Deelnemers in deze virtuele wereld kunnen verschillende activiteiten ondernemen zoals socializen, de digitale wereld ontdekken en meedoen aan competities.

Binnen deze wereld zal TOADS fungeren als native token en de unieke NFTs zullen de wezens zijn die de gebruikers binnen deze metaverse representeren. NFTs zijn een ongelofelijke hit binnen de digitale wereld. Daarbij is er veel tijd gestoken in de ontwikkeling van het ‘moeras’ en dat moet veel mensen naar de community trekken.

DigiToads heeft een Decentralized Autonomous Organization (DAO), dat een significante rol speelt in het fondsenmanagement en de besluitvorming. De DAO biedt een raamwerk dat de belangen van alle betrokken stakeholders dient. Daarbij is de DAO een faciliteerder van verschillende activiteiten die het DigiToads ecosysteem draaiende houden. Op het moment dat het spel draait en de winnaars beloond moeten worden, zorgt het DAO voor het leiderschap op binnen deze activiteiten.

Presales zijn een gebruikelijke methode binnen de cryptowereld. De presale van DigiToads is in totaal 10 verschillende fases opgedeeld. Bij elke fase zal de prijs per TOADS token iets stijgen totdat de laatste fase is bereikt. Het opdelen van de presale in tien verschillende fases is voornamelijk voordelig voor investeerders en holders. Zij hebben namelijk een grotere kans om beloningen te ontvangen in elk van de fases, mits zij actief blijven op het platform.

Een andere bijzonder aspect binnen de presale is de nadruk die er op de community wordt gelegd. Hierdoor voelen zowel experts als crypto-leken zich direct thuis bij DigiToads.

>> Doe mee met de DigiToads Presale <<

Andere NFT Werelden

De impact van PEPE op de crypto wereld is zeer sterk toegenomen. Terwijl de naam zijn populariteit vooral te danken heeft aan de populariteit van de meme, heeft het veel invloed weten te trekken van DigiToads. De NFT-marktplaats van PEPE is zeer indrukwekkend, aangezien het momenteel een groot aantal klanten heeft. Ondanks dat Pepe een zeer groot potentieel heeft en een must-have is voor memecoin houders, ligt er een lastige taak in het verschiet om de community op de lange termijn stabiel te houden. 

De Shibosis is een ander project dat een belangrijke plek inneemt binnen de NFT-marktplaats. De indrukwekkende memecoin markt opereert op de Ethereum blockchain en heeft sindsdien veel aandacht weten te trekken. Tijdens de lancering was er een enorme stijging van de activiteit op het platform, wat ervoor zorgde dat de gas prices van Ethereum heel erg stegen. De collectie was dan ook binnen een paar minuten uitverkocht. Unieke NFT aspecten zoals de laser ogen en de feesthoeden maken deze door Shiba-Inu ondersteunde NFTs zeer populair. Deze NFTs vormen ook de spil binnen de Shiboshi game.

PEPE en Shiba Inu projecten zijn vergelijkbaar met wat DigiToads te bieden heeft via de eigen NFT staking en marktplaats.

De Toekomst van Meme Coins moet Gedreven Worden door de Community

Meme coins hebben een erg belangrijke relatie met hun gemeenschap en daarom focussen ze ook hun use case ook op hen. Daarom ligt de focus van DigiToads op gamen, betrokkenheid, verbondenheid binnen de metaverse en NFT staking. Deze aspecten moeten een sterke aantrekkingskracht vormen voor een tevreden DigiToads community.

In dit hele verhaal is er een belangrijke rol weggelegd voor de DigiToads community op Twitter. Net als op de website van DigiToads kunnen er via Twitter duidelijk updates en aankoopmethoden voor TOADS tokens worden gecommuniceerd.

Conclusie

Cryptocurrency’s met een duidelijke utility positioneren zich vaak als een asset die bestand is tegen de turbulentie op de markt, zolang hun positie gewaarborgd blijft binnen NFT marktplaatsen, crypto transfers op populaire blockchains, en als de belangrijkste valuta voor web-3 gaming. De onthullingen van de NFT collectie van Digitoads is hét bewijs dat TOADS een asset is die zich kan weren tegen de tand des tijds. Zelfs als de markt een bearish periode ingaat.

Het stakingplatform van DigiToads en de bijkomende prijzenpot zijn reden genoeg voor investeerder om vroeg te beleggen in DigiToads. Door tegen voordelige prijzen te investeren in TOADS kun je later als belegger meer NFTs bemachtigen, die een vitale rol zullen spelen in de digitale wereld van morgen.

Bezoek voor meer informatie de website van DigiToads en doe mee aan de presale