Persbericht

Persbericht

Newsbit 30-09-2021 14:16u leestijd 3 - 4 min

EarnX: het verbinden van de fysieke en digitale wereld

EarnX is een unieke utility token ontwikkeld om Non-Fungible Token (NFT) te ondersteunen via het ecosysteem van het Yearn Classic Finance platform. EarnX is een van de eerste die NFT en DeFi samenvoegt. Met EarnX, zult u in staat zijn om zowel een fysiek product als zijn unieke NFT te kopen via EarnX NFT marktplaats. Een RFID-chip wordt geïmplementeerd in het fysieke product en het zal u toegang geven tot de unieke NFT gekoppeld aan deze fysieke producten. Deze veilingen zullen beschikbaar zijn voor EarnX houders en de community zal stemmen op de producten die zij als volgende op de marktplaats willen zetten.


Introductie

Yearn Classic Finance (EARN) is een utility token voor het Yearn Classic Finance platform van het DeFi ecosysteem. Constructieve Betrokkenheid, Consistentie, Veiligheid en Betrouwbaarheid zijn enkele van de sterke waarden waarop EARN is opgericht. EARN is een cryptocurrency die ook dient als een platform om het financiële systeem te verbeteren, ontdekken en revolutioneren in de snelle wereld van vandaag.

YearnClassic, als een Defi aggregator site, biedt een traditionele benadering van het maximaliseren van de opbrengst van activa. YearnClassic (YFIC) is het bestuur dat de token ondersteunt.

Volgens hun website, beloven ze om de beste manier te bieden voor haar gebruikers om maximale rente te krijgen op activa op een autonome manier: Optimaliseren van het verdienproces: maakt gelijke en rechtvaardige buurtstemming mogelijk: Verzekerd anonimiteit en privacy bij transacties: Tot slot, door middel van hun productaanbod, brengen ze Defi protocollen naar iedereen.

Hun belangrijkste nadruk ligt op toegankelijkheid, gebruikersinterface, anonimiteit, en wereldwijde acceptatie als een vork van yearn.finance met uitbreidingen.

Vault, Gain, Zap, Insure, SmartWallet voor succesvolle bescherming van vermogen, en meer later te onthullen, zijn de belangrijkste items van YearnClassic.

Compound, Unisawp, Synthetix, Fulcrum, dYdX, Aave, Nuo, Balancer, Curve, en verschillende andere zijn enkele van de betere Defi protocollen die ze zullen onderschrijven.


Routekaart

Na de succesvolle lancering van Yearn Classic Finance vault en EARNSwap, wat een keerpunt betekende voor zowel ontwikkelaars als de gemeenschap, lanceren ze nu EarnX, een andere belangrijke mijlpaal in het EARN ecosysteem.

EARNX zou een utility token zijn voor een nieuw type NFT dat zijn waarde voor onbepaalde tijd kan vasthouden en volledig wordt gedreven door de groep.


Tokenomics

Voor Project Tokenomics by Yearn Classic Finance (EARN) zullen de tokens op BSC en ETH verbrand worden, en nieuwe tokens zullen geslagen worden op EGLD, IOST, NEO, en Cardano na de lancering. Afhankelijk van hun behoeften, kunnen gebruikers hun tokens verplaatsen naar een van de ketens. Dit proces zou geen impact hebben op bestaande token houders op een van de ketens.

De releasedatum van het token moet nog worden bepaald. Na de lancering van het product kunnen deelnemers Yield Farming Rewards, EARNSWAP Rewards (partnerschappen), Staking Rewards, en earNFT Rewards ontvangen. Totdat het product wordt vrijgegeven, zijn 10700 $EARN tokens vergrendeld.

Deze tokens worden uitgedeeld aan stakeholders, NFT voor earNFT ontwerpers, governance deelnemers, en groepsleden die bijdragen aan het project. Voor de lancering van artikelen worden 1050 $EARN-teamcoins vergrendeld. Deze marketing- en groepscoins zijn nog niet volledig in omloop, maar er kan verwacht worden dat ze op elk moment aan diverse airdrops en marketingacties zullen worden toegekend.


Yearn Classic Finance Farms

Het doel is altijd geweest om earNFT een NFT marktplaats-bestemming te maken, met farms en pools zoals CAKE, governance zoals YFI, en governance zoals YFI. Governance EARN wil het #1 platform zijn voor alles op één locatie, inclusief farms, pools, vaults, en de NFT marktplaats. earNFT zal een one-stop shop zijn voor alle soorten NFTs. Op de earNFT marktplaats kan iedereen zijn NFTs bouwen en aanbieden voor veiling of vaste prijs verkoop. Deze NFT’s zullen worden geslagen op blockchains die de gebruiker specificeert.

Yearn Classic Finance (EARN) Producten kunnen EARN gebruiken als hun utility token.

EARN Token is een cryptocurrency waarmee je geld kunt verdienen. Beginnend met blok 6000000 op het Binance Smart Chain(BSC) netwerk, zullen beloningen worden uitgekeerd aan farms en EARN’s.

0,01 EARN token als beloning per blok. Farms en EARN’s verdelen de 0,01 EARN-beloning per blok gelijkmatig. 6000000 is het startblok.


EARNSwap

Iedereen kan direct wisselen tussen BSC 20 tokens op EARNSwap, wat mogelijk wordt gemaakt door geautomatiseerde liquiditeitspools.

Op de EARNSwap wordt liquiditeit verschaft door liquiditeitsverschaffers (LP’s), die hun tokens inzetten in pools. Iedereen die liquiditeit aanbiedt, ontvangt LP-tokens in ruil.


EarnX en EARN unieke burning mechanism

Yearn Classic zal ook gebruik maken van een burn mechanic, waarbij de helft van de reguliere opbrengst van door gebruikers gestakede activa automatisch zal worden gebruikt om ETH te kopen, die vervolgens op de markt zullen worden ingewisseld voor EARN-tokens. Deze EARN tokens zullen dan verbrand worden om de prijs te helpen. Elke dag om 00:00 UTC zal deze verbranding plaatsvinden.

Voor meer informatie over het opwindende project van EarnX, kunt u terecht op https://earnx.yearnclassic.finance/

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten