Persbericht

Newsbit 08-05-2023 08:27 leestijd 2 - 5 min

Een prijsvoorspelling voor 2023 voor BinaryX (BNX) en een grondig overzicht van Uwerx (WERX)

Met de recente instortingen van Amerikaanse banken zoals Signature en Silicon Valley Bank, zit de cryptomarkt weer in de lift, waarbij munten zoals BinaryX (BNX) aantrekkelijker worden voor investeerders. Analisten zijn echter ook gecharmeerd van Uwerx – een fase 1 voorverkoopproject dat onlangs de krantenkoppen heeft gehaald! In deze lijst duiken we in wat Uwerx uniek en boeiend maakt!

1. Vraag

Volgens een recent Velocity Global-rapport zullen er tegen het einde van 2023 wereldwijd naar verwachting 78 miljoen gig-werkers zijn, vergeleken met 43 miljoen in 2018. En terwijl de freelance-industrie nu een hoge vlucht neemt, worden veel freelance-platforms doorzeefd met problemen zoals – hoge servicekosten (meestal 20%), inbreuken op auteursrechten en controle door derden. Uwerx wordt het allereerste gedecentraliseerde freelance platform gebouwd op het Polygon Network dat al deze problemen zal oplossen met blockchain-technologie! We vermoeden sterk dat Uwerx zou kunnen uitgroeien tot een favoriet platform voor miljoenen van deze werknemers, omdat het iets nieuws brengt!

2.    Functies

Werkgevers en werknemers die het Uwerx-platform gebruiken, kunnen effectiever communiceren zonder geheime clausules in contracten of dure vergoedingen, aangezien blockchain-technologie fundamenteel zeer transparant en goedkoop is. Bovendien zullen de overeenkomsten die tussen deze partijen zijn ondertekend, op de blockchain zelf worden bewaard, en dus moeilijk te verbreken, dankzij blockchain-technologie. Een ander belangrijk onderdeel van de blockchain-technologie die Uwerx zal gebruiken, is het Proof-of-Work (PoW)-systeem dat de bescherming van intellectuele eigendomsrechten naar een nieuw niveau zal tillen, dus zeg vaarwel tegen diefstal van inhoud! Met deze functies die traditionele freelanceplatforms missen, zou Uwerx een freelanceplatformtitan kunnen worden die jarenlang zal domineren!

3.    Voorverkoop

Zoals de meeste doorgewinterde beleggers weten, is het vroeg inkopen van projecten met solide fundamenten en een uitstekend groeipotentieel op lange termijn het beste recept voor rijkdom op lange termijn! En Uwerx voldoet perfect aan die omschrijving! De eigen munt, WERX, zal worden gebruikt als aanmeldprikkel en worden uitgedeeld aan degenen die verschillende activiteiten op het platform uitvoeren. Door de WERX-munt vast te houden, krijgen gebruikers ook stemrechten voor bestuur en toegang tot premiumfuncties zoals hogere beloningen. De voorverkoop bevindt zich momenteel in fase 4 om precies te zijn, en de vraag heeft de verwachtingen overtroffen – de prijs voor een WERX-token is onlangs verhoogd tot $0,012. Wij geloven dat dit een uitstekende kans is om een potentiële blue-chip munt te kopen voor een zeer betaalbare prijs.

BinaryX (BNX) prijsvoorspelling

Onlangs heeft BinaryX (BNX) Project Matthew aangekondigd, een simulatiespel voor ruimteconstructie. Het BinaryX (BNX) team heeft ook de first-look video van de game beschikbaar gemaakt en hun aanstaande Closed Beta Test geïntroduceerd.

Maar zelfs deze nieuwe ontwikkeling hielp de prijs van de BinaryX (BNX) munt niet te stijgen, aangezien deze momenteel wordt verhandeld voor $0,570698, een daling van 1,7% in de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume van BinaryX (BNX) is in die periode ook met 20% gedaald en staat momenteel op $5.592.574. Experts blijven optimistisch over BinaryX (BNX), aangezien ze een minimumwaarde van $ 0,90-1,07 voorzien in het vierde kwartaal van 2023. Hoewel BinaryX (BNX) in de nabije toekomst een sprong kan maken, zou het kopen van projecten met meer bruikbaarheid en opwaarts potentieel meer winst opleveren.

Waarom je Uwerx moet kopen

  1. Groeipotentieel – Uwerx zal gebonden zijn aan de groeiende gig-economie, die zelfs in de slechtste marktomstandigheden gedijt. BinaryX (BNX) daarentegen mist die verbinding.
  1. Beveiliging – Beveiligingsaudits door SolidProof en InterFi Network zijn al afgerond. Het Uwerx-team zal ook de liquiditeit gedurende 25 jaar na het einde van de voorverkoop vergrendelen, naast het afzien van eigendom van contracten zodra het project klaar is om op gecentraliseerde beurzen te worden genoteerd – positief nieuws voor elke investeerder!
  1. Real-World Utility – Uwerx zal tastbare voordelen en voordelen bieden aan miljoenen freelancers over de hele wereld, terwijl BinaryX (BNX) een metaverse munt blijft.

Wilt u een vroege investeerder worden in een van de beste investeringsopties van 2023, meld u dan hieronder aan voor de Uwerx-voorverkoop!

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network