Persbericht

Newsbit 14-10-2021 10:45 leestijd 1 - 2 min

Een revolutionaire GM voor een evolutionaire op Cardano gebaseerde DeFi

DeFi blijft de wereld laten zien dat de toekomst van financiën voor altijd zal veranderen van zijn oude en traditionele vorm, ontwikkeld door het oplossen van problemen waarmee individuen en instellingen worden geconfronteerd met reguliere banken. ADALend zet de reeks innovaties in DeFi voort onder leiding van zijn GM. Javed Khattak, een gekwalificeerde actuaris (FIA), een bekroonde C-suite executive en een succesvolle serie-ondernemer die in 2018 werd uitgeroepen tot CFO van het jaar door het tijdschrift Wealth & Finance, opgenomen in de top 20 van personen achter ICO’s in 2017, een track record van financieel vindingrijkheid en uitmuntendheid.


De toekomst van DeFi-leiderschap

De GM van ADALend heeft een betere achtergrond om de problemen aan te pakken waarmee de DeFi-ecosystemen worden geconfronteerd die worden geplaagd door professionals die meer te maken hebben met programmeren en minder met financiering.

Het aantal individuen die afhankelijk zijn van DeFi-projecten om hun spaargeld op te slaan en te behouden, nemen iedere dag toe. Iemand die weet van actuariële wetenschap die ADALend leidt, is een zeldzame aanwinst, met een nieuwe reeks vaardigheden die een unieke smaak aan de DeFi-ruimte geven.


Een goede basis

Javed Khattak adviseert overheden, centrale banken, startups en wereldwijde huishoudmerken, waarvan sommige met een waarde van meer dan €117 miljard, zoals HSBC; en andere succesvolle projecten die hij heeft geleid en momenteel beheert, briljant in termen van technologische toepassingen.

Naarmate de wereld steeds dichter bij blockchain en cryptocurrencies komt, zal Javed’s begrip van financiën de kloof gaan overbruggen tussen de traditionele ecosystemen en de onvermijdelijke toekomst genaamd DeFi.


Mooie toekomst voor ADALend

ADALend werkt er aan om een pionier te worden in de op ADA gebaseerde Defi-systemen en zal ernaar streven om door te gaan met het leveren van een compleet financieel systeem dat het bedrijf naar een mooie toekomst zal stuwen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten