Persbericht

Newsbit 15-03-2021 19:12 leestijd 3 - 4 min

EtherGem: Een zuivere communitycoin

EtherGem is een Proof-of-Work (PoW) blockchain en is een fundamenteel valutaplatform met een geïntegreerde subchain genaamd Sapphire. EtherGem, “EGEM”, is in de eerste plaats een pure communitycoin zonder pre-mine en zonder Initial Coin Offering (ICO). EtherGem maakt gebruik van een aangepaste Ethereum kern met masternode functionaliteit en richt zich op de oplossingen die nodig zijn voor een gedecentraliseerde Marktplaats. De integratie van een subchain stelt tokens in staat om coins te worden met hun eigen blockchain en consensus, terwijl de innovatieve dapp-infrastructuur behouden blijft. De resulterende ketenstructuur voegt verbeteringen toe aan de schaalbaarheid, transactie doorvoer, en technische mogelijkheden die beschikbaar zijn op zeer weinig platforms.

Sinds de lancering in 2018, staat EtherGem genoteerd aan meerdere beurzen, verfijnde zij hun stabiele kern, brachten zij de Quarrynodes uit, maakten een aangepaste desktop wallet (Opal), bouwde een veerkrachtige discord en telegram gemeenschap, woonde de Blockchain World Conference bij en ontwikkelde de geïntegreerde subchain in de laboratoria. EtherGem is momenteel actief op Trezor en zijn erkend door CoinMarketCap en MyEtherWallet.


Algoritmen bij EtherGem

EtherGem (Ethash)
EtherGem maakt gebruik van het Ethash-algoritme DaggerHashimoto en kan worden gemined met behulp van elke Ethash-software voor mijnbeloningen. De Proof-of-Work mijnbouwgemeenschap zal altijd deel uitmaken van EGEM en is de basis van de EGEM lancering met geen intenties om over te stappen op Proof-of-Stake (PoS).

EtherGem is een volledig functionele Proof-of-Work primaire blockchain, oorspronkelijk gebaseerd op Ethereum. EtherGem is gecreëerd als een community-gebaseerde coin zonder een pre-mine of ICO. EtherGem gebruikte de geteste en bewezen kerntechnologieën van Ethereum (ETH) als basis en hebben hun eigen masternode-technologie toegevoegd met andere aankomende innovatieve ontwikkelingen die nog moeten worden vrijgegeven.


Sapphire (Blake2s)
EtherGem’s Sapphire, een geïntegreerde subchain met DeX, is een PoW blockchain met een beoogde bloktijd van 5 seconden die de EGEM-keten observeert en tegelijkertijd onafhankelijk zaken doet op zijn eigen structuur. Mijnwerkers mijnen “solo” of “dual” SFRX met EGEM. Het SFRX mijnbouwalgoritme is Blake2s met aangepaste aanpassingen gebaseerd op de steun van de gemeenschap met als doel ASIC-bestendigheid. Sapphire kan zowel met CPU als GPU worden gedolven met behulp van de speciaal voor EtherGem gebouwde miner.

EtherGem-adressen delen dubbele functionaliteit met Sapphire, waarbij de Opal-wallet is herbouwd om deze verbeteringen mogelijk te maken. De gedecentraliseerde beurs handelt op de keten vanuit deze wallet. Originele coins kunnen lanceren op de Sapphire Chain als een mijnbouw ICO en overdracht of handel uit hetzelfde adres. Andere keten valuta’s kunnen worden vergrendeld in “quantum swaps” in deze zelfde multicurrency wallet. EtherGem noemt dit losjes hun 5 seconden BTC. Vroege EGEM adopters ontvingen 2 keer hun EGEM holdings als een Sapphire airdrop genomen bij EGEM blok 1.530.000 met saldi beschikbaar bij de lancering op Sapphire keten.


Masternodes

Er zijn twee masternode-niveaus, waarbij elk niveau een verschillend bedrag aan EGEM onderpand vereist en verschillende niveaus van beloningen ontvangt voor het ondersteunen van de transacties van het netwerk. Masternode beloningen worden verdeeld per blok en worden verdeeld over het totale aantal Masternode operators.

Niveau 1 – Quarrynode
Een Quarrynode (QN) is de ruggengraat van het EtherGem ecosysteem. QN’s fungeren als masternodes die EGEM onderpand nodig hebben. Beloningen worden per blok uitgekeerd en verdeeld over het totale aantal Quarrynode operators

Niveau 2 – Geode
Geodes zijn krachtigere Quarrynodes, ontworpen om grotere bedragen en complexere transacties te verwerken. Ze vereisen een groter onderpand en werken in combinatie met een ondersteunende QN. Beloningen voor Geodes zijn groter dan QNs, worden ook verdeeld per blok en worden verdeeld over het totaal aantal Geode operatoren. Een Tier 2 knooppunt moet een ondersteunend Tier 1 knooppunt hebben om te kunnen functioneren.

Masternodes vereisen een VPS of gelijkwaardige instance.
Tier 1 – 10.000 EGEM als onderpand
Tier 2 – 30.000 EGEM als onderpand + 10.000 onderpand van Tier 1 knooppunt


Opal

EtherGem heeft een wallet ontwikkeld met de codenaam “Opal” voor zowel Windows als Android, met een iOS-versie die binnenkort wordt uitgebracht. Bij het downloaden van de Opal wallet applicatie, moeten gebruikers een voor hen uniek wallet adres aanmaken. Het portefeuille-adres zal gebruikers in staat stellen om te profiteren van de functies van EGEM. Gebruikers zullen ook de volledige EGEM-keten moeten downloaden om transacties te kunnen uitvoeren. Lichte wallets zoals MyEtherWallet zijn beschikbaar voor EGEM, maar brengen veel grotere risico’s met zich mee wanneer ze worden gebruikt.

Ga voor meer informatie naar https://egem.io/

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten