Milei Moneda
Persbericht

Expert noemt 15x potentieel op de voorverkoop van Milei Moneda te midden van de verwachte terugkeer op Solana en Binance Coin

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Milei Moneda ($MEDA) is een topcrypto om te kopen in 2024.
  • De afgelopen maand is de SOL met 31,55% gedaald.
  • Binance Coin heeft de afgelopen week 8,6% van zijn waarde verloren.

Milei Moneda heeft de harten van investeerders veroverd met zijn voortdurende voorverkoop. Beleggers worden bestempeld als de beste cryptocurrency om in te investeren en profiteren van het potentieel van $MEDA om enorme winsten te behalen. Elders bevinden SOL en BNB zich op een neerwaarts traject en hopen snel weer op te krabbelen. Lees verder voor meer informatie.

Bezuinig zoals Milei: Investeer in $MEDA!

Milei Moneda zal een enorm investeringsrendement bieden

Milei Moneda is een prominent en gerenommeerd project op de markt voor meme-munten. Als het meest trending meme-muntenproject valt $MEDA op door zijn innovatieve aanpak om het meme-muntenlandschap te transformeren.

Ondanks de uitdagingen op de cryptomarkt wordt de veerkracht van Milei Moneda toegeschreven aan de sterke gemeenschap en actieve sociale aanwezigheid op platforms als Twitter en Discord.

Enkele voordelen van beleggen in $MEDA zijn onder meer stemrecht, toegang tot kortingen, trending NFT’s, NFT-stakingbeloningen en maandelijkse weggeefacties. $MEDA werkt op het Ethereum-netwerk en heeft functies zoals 0% belastingen, vergrendelde liquiditeit en enorme marketingbudgetten.

Als de beste crypto om in te investeren, biedt Milei Moneda een aantrekkelijke investeringskeuze voor investeerders die willen profiteren van de meme-muntenmarkt. Bovendien plaatst Milei Moneda’s toewijding aan het bevorderen van innovatie en het creëren van een veilig en gebruiksvriendelijk ecosysteem voor investeerders het als de beste crypto voor beginners.

Momenteel, in fase 2 van de voorverkoop, bedraagt de prijs van $MEDA $0,0125. Dit levert een ROI van 60% op voor investeerders in de huidige voorverkoopfase. Milei Moneda is van plan om op grote beurzen te lanceren voor $0,020, en experts zeggen dat het na de lancering met 15x of zelfs meer zal stijgen!

Bezuinig zoals Milei: Investeer in $MEDA!

Zal de prijs van Solana zich herstellen na de halvering van Bitcoin?

De cryptomarkt kleurt de grafieken rood, en dit geldt ook voor de Solana (SOL)-prijs. Na 15 groene dagen in de afgelopen 30 dagen was SOL getuige van een dip van 31,55%. De afgelopen week was ook niet geweldig voor het token “Ethereum killer”, dat een prijsdaling van meer dan 19% ervoer.

Bovendien was de huidige prijs van Solana (SOL) aanzienlijk lager (47,7%) dan de ATH-waarde van $260,06 op 7 november 2021. Dit duidt op een bearish trend, die voor handelaren zorgelijk zou kunnen zijn. Terwijl de cryptogemeenschap anticipeert op de effecten van de halvering van Bitcoin, is het de vraag of de SOL-prijs zich zal herstellen?

Ondanks deze recessies is SOL nog steeds één van de beste cryptomunten op de markt. De nieuwe update, versie 1.17.31, zal de Solana-gemeenschap ten goede komen en waarschijnlijk van invloed zijn op de SOL-prijs.

Door het gebruik van stake-weighted quality of service (SWQOS) geeft het systeem prioriteit aan transacties uit validaties met stakes om de betrouwbaarheid en prestaties van het netwerk te verbeteren door congestieproblemen op te lossen. Dit zal op zijn beurt de gebruikerservaring verbeteren en meer betrokkenheid bij het Solana-netwerk mogelijk maken.

BNB daalt met 8,6% in een week: experts voorspellen dat de BNB-prijs $700 zal bereiken

De cryptomarkt kende een positieve start in het eerste kwartaal van 2024, waarbij talloze cryptocurrencies, waaronder Binance Coin, enorme winsten boekten.

Het eerste kwartaalrapport van BNB Chain onthulde de indrukwekkende prestaties van blockchain op verschillende aspecten. Uit gegevens bleek dat de prestaties van de BNB-keten tijdens het eerste kwartaal een aanzienlijk groeipercentage van meer dan 70% van de inkomsten uit de blockchain lieten zien vergeleken met de waarde ervan in het voorgaande kwartaal.

In de eerste week van april verloor Binance Coin (BNB) 5,8% van zijn waarde. Hoewel de koers op de maandgrafiek met 3,08% steeg, daalde de koers de afgelopen week met 8,6%, namelijk 8,6%.

Deskundigen zijn echter van mening dat Binance Coin nog steeds één van de beste cryptomunten is om in te investeren en voorspellen dat de BNB-prijs in het derde kwartaal van 2024 $700 zal bereiken. Deze bullish voorspelling houdt verband met de aanstaande Binance-upgrades en de halvering van Bitcoin, die de waarde van BNB zouden moeten stimuleren.

Heb je $MEDA-nieuwsgierigheid? Bezoek ons of chat op Telegram voor de inside scoop. Snel, leuk en informatief!


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.