Persbericht

Persbericht

Newsbit 06-07-2022 10:27 leestijd 3 - 5 min

Fabwelt: Het Ultieme Play to Earn Gaming Ecosysteem

Fabwelt is een baanbrekend concept dat blockchain-technologie integreert in het hart van hoogwaardige games van alle soorten en genres. Met in-game NFT’s, Play to Earn en DEFI creëert Fabwelt een high-end gaming ecosysteem, wat zij constant met veel plezier verbeteren! Een multi-genre gaming ecosysteem dat genres omvat zoals 3D First Person Shooter, Actie-Avontuur, Simulatie, Strategie, Fantasy, en vele anderen. In-game NFT’s als activa, verzamelobjecten en strategische hulpprogramma’s doen het plezier van Blockchain-gaming herleven.

Ze verwerken al hun games in een nooit eerder vertoonde digitale realiteit. Dit wordt het Gaming Verse genoemd. Ze bieden de technologie om eindeloos plezier te hebben met functies zoals Universele NFT’s, digitale cross-game identificatie en toernooien met meerdere niveaus, die worden aangedreven door gamers.

Fabwelt werd geïncubeerd door Oddiyana Ventures, een bedrijf met doorgewinterde teamleden met een schat aan ervaring en wijdverspreide netwerken in de crypto-ruimte. Het project heeft $ 1.400.000 opgehaald, geleid door Oddiyana Ventures in zijn fondsenwerving en wordt ondersteund door enkele van de meest bekende durfkapitalisten in de industrie zoals Moonwhale Ventures, Chronos Ventures, Exnetwork Capital, Kommunitas, NFT Technologies, IBC International Blockchain Consulting, Wealth Union, Fairum Ventures, Vespertine Capital, Milky Way en Banter Capital.

Om zijn community- en publieksbereik te diversifiëren, heeft Fabwelt een eerste DEX-aanbod (IDO) uitgevoerd op acht verschillende gereputeerde lanceerplatforms; namelijk Multipad, CyberFi-Samurai, Astronaut, Kommunitas, Polkabridge, Anypad, Maticlaunch and BSClaunch. Fabwelt versterkt het plezier van gamen met zijn in-game NFT’s, DeFi en play-to-earn gaming-model. Alle games zullen worden geïntegreerd met blockchain-technologie in de kern en het heeft tot doel een revolutie teweeg te brengen in de algehele spelervaring op de blockchain. Het brengt een geheel nieuw gaming-metaversum met een geavanceerde gameplay-ervaring.  Volgens de huidige markttrend heeft GameFi een enorm potentieel in de markt met zijn integratie van blockchain-technologie. Het is begonnen zichzelf te ontketenen met briljante ideas en technieken om actieve gebruikers te stimuleren met verrassend hoge beloningen. Fabwelt probeert niet alleen de prikkels te maximaliseren, maar wil ook hoogwaardige blockchain-games ontwikkelen voor zowel gamers als niet-gamers om volop van de ervaring het platform te kunnen genieten.

WELT-tokenhouders kunnen de tokens gebruiken in het gaming ecosysteem, staking en in-game DeFi. Het gaming ecosysteem stelt de gebruikers in staat om het token op enkele van de onderstaande manieren te verkennen:

  • Spelers kunnen communiceren met andere spelers op verschillende spellen om hun tokens in te wisselen
  • Ze kunnen inzetten, deelnemen aan de toernooien en andere tokens farmen / verdienen en;
  • NFT-marktplaats biedt extra voordelen voor wallets met WELT-tokens.

Gebruikers kunnen eenvoudig inzetten en beloningen verzamelen of ze kunnen ook deelnemen aan de pools voor het genereren van passief inkomen. Gamers moeten hun tokens inzetten als een gateway-ticket om deel te nemen aan de toernooien en met een hogere hoeveelheid token-staking hebben ze ook toegang tot extra functies in het spel.  Interessant is dat Fabwelt ook van plan is om een beloningssysteem te hebben voor zijn vroege tokenhouders om een sterke band en duurzame relatie met zijn gemeenschap op te bouwen.

Over Arsenal

Arsenal is een 3D First Person Shooter multiplayer game voor de Fabwelt Gaming Ecosystem en Metaverse. Het maakt gebruik van in-game NFT’s als activa, verzamelobjecten en hulpprogramma’s. In-game assets zijn allemaal blockchain-verzamelobjecten die gebruikers gebruiken bij het spelen van het spel. Als op blockchain gebaseerde items kunnen in-game assets vrijelijk uit het spel worden gehaald voor ander gebruik, zoals onderpand op gedecentraliseerd leenprotocol, staking, schenking of het doorgeven als een erfenis. In-game assets kunnen worden gezien als een commodity.

Het heeft een “battleground” look en feel en het is volledig geïntegreerd met blockchain-technologie. Pay to Play en Play to Earn zijn zo geïntegreerd dat het zowel alledaagse spelers als professionele spelers over de hele wereld aantrekt om prikkels en plezier te krijgen. Veel verschillende soorten kaarten zijn inbegrepen, zoals grote kaarten voor sluipschutters en kleine kaarten voor snelle close combat.

Fabwelt’s Gaming Ecosysteem

Fabwelt introduceert een duurzaam ecosysteem voor zijn gaming platform. Het is belangrijk om te hebben, naast plezier maken, prikkels voor de gamers. Het in stand houden van dergelijke prikkels betekent dat er behoefte is aan verschillende manieren van inkomsten in de vorm van Fabwelt-tokens:

Pay to play

Hoewel Fabwelt een gratis ervaring wil bieden voor gamers op het gaming platform, vereisen bepaalde niveaus en add-ons kosten om te ontgrendelen.

Toernooien

Fabwelt zal wekelijks/maandelijks toernooien organiseren voor verschillende spellen op het platform. Kosten zijn vereist om deel te nemen aan deze toernooien

NFT’s

Beide in-game NFT’s (Als utility of Collectable) moeten worden gekocht op NFT-markten. De inkomsten komen ten goede aan het ecosysteem. Elke NFT heeft een belasting van 10%. Wanneer een gamer zijn NFT verkoopt, komt 10% van de omzet ten goede aan het ecosysteem. Het kopen van deze NFT’s is zo goed als verplicht voor spelers om een strategisch voordeel te hebben ten opzichte van hun tegenstanders in toernooien. Gamers krijgen op verschillende manieren goede incentives in de vorm van Fabwelt tokens

Play to Earn

Elk spel heeft zijn eigen unieke puntensysteem. Door verschillende doelen te bereiken, verdienen spelers punten. Deze punten kunnen worden geclaimd als beloningen in de vorm van Fabwelt-tokens. Fabwelt introduceert een punten-beloningsverhouding die flexibel is, wat betekent dat deze varieert afhankelijk van het aantal spelers dat actief is op het hele spelplatform.

NFT’s als verzamelbaar

Gamers kunnen speciale en zeldzame NFT’s verdienen door verschillende doelen in de games te bereiken. Deze NFT’s kunnen in waarde groeien afhankelijk van hun zeldzaamheid en kunnen vrij worden verhandeld op de bekende NFT-markten.

Voor meer informatie over het spannende project van Fabwelt, bezoek: https://www.fabwelt.com/

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten