Persbericht

Newsbit 20-05-2023 07:52 leestijd 6 - 14 min

Floki en Shiba inu hebben hun Moment gehad – Dit zijn de 5 Crypto Stijgers in de Meme Coin Crypto Trend

Er zijn steeds meer meme crypto projecten die hun systeem, coin en platform verder willen ontwikkelen en willen uitbouwen. Hun doel is om de utility van deze coins te vergroten. Wanneer een coin ergens goed voor is en ergens voor gebruikt kan worden, stijgt de populariteit onder investeerders.

Floki Inu heeft onlangs een gaming Metaverse op de markt gebracht met de naam ‘Valhalla’. Met deze Metaverse kunnen gebruikers cryptocurrencies en NFT’s die gebaseerd zijn op Floki Inu ontwikkelen, verhandelen en inzetten.

De populaire coin Shiba Inu wil graag meer utility bieden om zo verder te kunnen groeien. Shiba Inu heeft onlangs hun eigen Metaverse opgericht, SHIB: The Metaverse. De basis voor de SHIB Metaverse is de Shibarium layer-2 schaaloplossing. Deze alfa versie die bijna gelanceerd is, moet ervoor zorgen dat het systeem wordt verbeterd en dat transacties sneller en goedkoper verwerkt kunnen worden.

Ondanks deze ontwikkelingen binnen de coins daalde de koers van FLOKI in 1 dag met 3,26% naar €0,0000301. Shiba Inu verliest winsten en daalt met 1,25% in een dag. Op het moment van schrijven kun je SHIB aanschaffen voor €0,00000804. Investeerders lijken hun aandacht te verliezen voor de coin en zijn op zoek naar andere crypto investeringen met hogere potentiële winsten.

Dit zijn de 5 Crypto Stijgers in de Meme Coin Crypto Trend

Nu Floki Inu en Shiba Inu aan het dalen zijn zoeken investeerders naar andere meme coins die flink kunnen gaan stijgen. Onze experts hebben een lijst samengesteld van crypto coins met veel potentie, zodat jij een keuze kan maken welk project jou aanspreekt.

  1. AiDoge (AI) – Ontwikkel Memes met deze Meme Generator en Verdien Coins
  2. Spongebob Token (SPONGE) – Doe mee aan de Snel Groeiende Spongebob Token Community
  3. Copium (COPIUM) – Omgaan met Crypto Verliezen met anderen in de Community
  4. Launchpad XYZ (LPX) – Het Web3 Project van het jaar?
  5. Love Hate Inu (LHINU) – bedenk een titel

Naar de presale van AiDoge

Dit zijn de 5 Crypto Stijgers in de Meme Coin Crypto Trend

Bij het selecteren van populaire crypto projecten kijken we naar het project, wat je ermee kan, wat de plannen zijn voor de toekomst en hoe je kan investeren in deze coins.

1. AiDoge (AI) – Ontwikkel Memes met deze Meme Generator en Verdien Coins

AiDoge is een nieuwe coin die zich richt op memes. Met AiDoge kun je door middel van Artificial Intelligence memes ontwikkelen. Hiervoor hoef je alleen tekst op te geven en de AiDoge meme generator ontwikkelt een meme.

Voor het ontwikkelen van AiDoge memes heb je credits nodig. Deze credits kun je aanschaffen met AI tokens, de token van het project. De AI tokens van AiDoge zijn te koop tijdens de presale.

De presale van AiDoge was een van de meest spraakmakende presales van dit jaar. De coin heeft tot nu toe al meer dan $9,6 miljoen opgehaald.

Het geld wat de ontwikkelaars van het project ophalen tijdens de presale zal worden ingezet om het platform verder te ontwikkelen. Het AiDoge platform staat op de planning om gelanceerd te worden in het volgende kwartaal van dit jaar. 

Het is mogelijk om je in het volgende kwartaal aan te melden voor het AiDoge platform. De presale zal dan worden afgesloten en de AI token zal vervolgens gelist worden op verschillende exchanges.

Aan het eind van 2023 zal het platform te gebruiken zijn. Het systeem voor het uitgeven van credits zal dan klaar zijn. Je zal credits ontvangen die je kan inzetten om de memes te ontwikkelen. Hoeveel credits je ontvangt hangt af van hoeveel AI tokens je in hebt gezet voor het staken. 

Gebruikers van het AiDoge platform kunnen hun ontwikkelde memes op de community wall plaatsen. Gebruikers die de mooiste en grappigste memes hebben ontwikkeld worden beloond. Deze beloning ontvang je in de vorm van AI tokens.

Wanneer we de roadmap van het project bekijken zien we dat er verschillende zaken in de planning staan. In de toekomst zal het mogelijk zijn de memes als gefractionaliseerde NFT’s te minten. Daarnaast zal het project verschillende samenwerkingen aangaan met andere meme platforms die niet op de blockchain staan.

Je kunt de AI tokens van AiDoge nu voor een lage prijs aanschaffen tijdens de presale. Ga hiervoor naar de website van AiDoge. Koppel jouw cryptocurrency wallet aan AiDoge en wissel Ethereum, Binance Coin of USDT in voor AI tokens. Wanneer je nog geen cryptocurrencies bezit kun je deze kopen met een creditkaart.

AI Tokens Kopen

2. Spongebob Token (SPONGE) – Doe mee aan de Snel Groeiende Spongebob Token Community

Spongebob met de coin SPONGE is een ander zeer populair crypto project. Zoals de naam al zegt, richt dit project zich op Spongebob Squarepants, een tekenfilm karakter die leeft in de zee. Het project wil een levendige community opbouwen met deze nieuwe meme coin.

De Spongebob Token heeft in feite geen utility. De coin heeft daarmee dus geen nut, net zoals Shiba Inu, Floki Inu en vele andere meme coins op de markt. Echter wil dit niet zeggen dat de SPONGE coin geen waarde heeft.

In de afgelopen jaren en zelfs weken zijn er meerdere meme coins op de markt gekomen die net zo snel weer vertrokken. Deze coins, zoals bijvoorbeeld Pepe Coin, stegen enorm totdat ze gecorrigeerd werden en weer daalden.

SPONGE steeg met een indrukwekkende 1.000% in de eerste week dat de coin live was. Het project wist al acht exchange listings te bemachtigen, de coin is gelist op Uniswap, Gate.io, MEXC, Bitget, LBank, Poloniex, CoinW en BTCEX.

De SPONGE koers heeft onlangs een correctie meegemaakt, waardoor de coin op het moment van schrijven een koers heeft van €0.0004095. Je kan de coin nu dus nog voor een zeer lage prijs aanschaffen. Wanneer meer investeerders zich verzamelen rondom de coin zal de prijs hoogstwaarschijnlijk gaan stijgen. Wacht dus niet te lang en schaf de SPONGE coin aan terwijl de prijs aantrekkelijk is.

Koop SPONGE Tokens

3. Copium (COPIUM) – Omgaan met Crypto Verliezen met anderen in de Community

Het volgende project dat wij aanraden aan investeerders die te maken hebben gehad met verliezen tijdens het investeren in crypto is Copium. Copium is een meme coin en NFT project dat veel aandacht krijgt op Twitter.

Copium is veel in het nieuws geweest en vele grote crypto fanaten hebben de coin al in handen, zoals Faze Banks en DeeZe. Copium combineert NFT beloningen met humor en de community. De meme coin Copium wordt gezien als een entertainment coin die investeerders veel geld op kan leveren.

Copium heeft het slim aangepakt. De presale die gehouden werd, was alleen beschikbaar voor genodigden. Tijdens deze presale werden 300 miljoen tokens beschikbaar gesteld, 30% van de totale voorraad van de coin.

De COPIUM tokens zijn beschermd tegen dumping. De ontwikkelaars hebben 10% van de tokens vrijgegeven. De rest van de tokens zullen geleidelijk worden uitgegeven in een periode van drie weken. Op die manier wordt voorkomen dan houders hun COPIUM tokens direct weer verkopen zodra de koers daalt.

Wanneer COPIUM gelanceerd wordt zullen tokenhouders in aanmerking komen voor de airdrop van tokens en NFT’s. Er wordt gekeken naar de leaderboards en de 200 top tokenhouders komen in aanmerking voor de airdrop. De voortgang wordt bijgehouden met een tank en hoe meer COPIUM investeerders kopen, hoe sneller de tank zich zal vullen. 

De tokenhouders krijgen twee weken de tijd om de tank te vullen. Na deze periode kunnen de gebruikers hun tank inzetten om hun COPIUM coin airdrop te ontvangen. Hoe voller de tank is, hoe meer COPIUM ze zullen ontvangen.

Copium is al razend populair onder investeerders. Het Twitter account van het project heeft al meer dan 14.000 volgers. De Telegram groep van het project heeft bijna 1.000 leden.

Je kan Copium op het moment aanschaffen voor een lage prijs op Uniswap. 

Koop Copium op Uniswap

4. Launchpad XYZ (LPX) – Het Web3 Project van het jaar?

Het volgende project op onze lijst is Launchpad XYZ. Launchpad XYZ met de crypto coin LPX is een gloednieuw platform dat zich richt op Web3. Web3 is een soort nieuwe internetomgeving voor gedecentraliseerde websites en applicaties die werken met de technologie van de blockchain.

Launchpad XYZ wil investeerders helpen met het vinden van geschikte Web3 projecten. Een hulpmiddel hierbij is de Trading Edge nieuwsbrief. De Launchpad quotient is een ander belangrijk deel van het platform. Met Launchpad quotient kun je eenvoudig inzien of een crypto project succesvol kan gaan worden of niet.

Met Launchpad quotient krijg je een overzicht van de beste Web3 crypto coins. Het platform voorziet gebruikers van alle relevante informatie rondom coins. Je hoeft met Launchpad XYZ niet meer alle platformen en websites te bekijken om te weten waar een project om draait.

Launchpad XYZ biedt de token LPX aan tijdens een presale. De presale van Launchpad XYZ heeft tot nu toe meer dan een half miljoen euro opgehaald. 

Presales zijn een goede manier om de nieuwste coins tegen de laagste prijs aan te schaffen. Wanneer coins gelist worden stijgt de koers vaak, dus hoe vroeger je de coin aan kan schaffen hoe beter het is. Daarnaast is de presale voor ontwikkelaars een goede manier om geld te verzamelen om het project verder te kunnen ontwikkelen.

Op het moment van schrijven kun je de LPX coin van Launchpad XYZ aanschaffen voor €0.000680, maar wees er snel bij voordat de prijs verhoogd wordt.

Koop LPX tokens van Launchpad XYZ

5. Love Hate Inu (LHINU) – bedenk een titel

De laatste coin op onze lijst van populaire crypto projecten is Love Hate Inu met de coin LHINU. Love Hate Inu is al een tijdje op de markt. Onlangs is de coin gelist op de OKX exchange. De coin doet het uitstekend en dit bewijst dat investeerders het nut zien van de coin.

Met Love Hate Inu kun je stemmen over belangrijke zaken. Gebruikers van het platform kunnen polls ontwikkelen. Op deze polls kan gestemd worden door de community. Gebruikers kunnen stemmen of ze de stelling haten of ervan houden en hier komt de naam Love Hate Inu vandaan.

Wanneer je als gebruiker reageert op een poll en jouw stem uitbrengt, word je beloont met LHINU tokens, de coin van het project. Love Hate Inu is het eerste Vote-to-Earn project op de blockchain.

De LHINU token die gebruikt wordt als beloning zal op die manier kunnen stijgen in waarde. Hoe meer mensen stemmen, hoe meer LHINU tokens worden uitgegeven en hoe hoger de koers zal stijgen. Zo zorgt de community er zelf voor dat het project een groot succes wordt.

In totaal zijn er 100 miljard LHINU tokens beschikbaar. Tijdens de presale zijn 90 miljard tokens verkocht. De rest van de tokens zal gebruikt worden om uit te geven als beloning aan gebruikers en om het platform verder te laten ontwikkelen.

Koop Love Hate Inu Tokens