Persbericht

Newsbit 22-11-2022 12:57 leestijd 4 - 8 min

FTX Koers Verwachting – Daalt FTX Richting $0 Zoals LUNC – Traders Trekken Massaal naar Deze Veelbelovende Crypto Alternatieven

‘s Werelds populairste exchange, Binance, maakte afgelopen dinsdag bekend dat het de exchange FTX overneemt. Tussen Binance en FTX speelde al een tijdje onrust wat deze week tot de oppervlakte kwam.

FTX kwam in het nieuws doordat er onderzoek gedaan werd naar de liquiditeit van het bedrijf achter de exchange. Hieruit bleek dat het alleen de tokens van FTX zelf op de balans had staan, de FTT Token.

Hierdoor ontstond er een kleine onrust en besloot Binance om alle FTT tokens die zij in bezit hadden te verkopen, niet echt bevorderlijk voor de prijs natuurlijk. Vervolgens maakte Binance bekend, waarschijnlijk in een poging om de markt te stabiliseren, dat het FTX overnam.

Die berichten zorgden in de eerste minuten voor grote stijgingen in de FTT token, BNB koers en alle andere crypto koersen, maar die winst verwaterde al snel. Inmiddels zijn alle munten flink onderuit gegaan met FTX als koploper; daalt de munt net als Terra Luna naar $0? 

>>> Nu Beleggen in beste Crypto Investering Dash 2 Trade <<<

Crypto koersen raken veel waarde kwijt

Eigenlijk staat de crypto markt al het hele jaar onder druk, maar deze nieuwe klap heeft de stabiliteit van de markt in de afgelopen maanden teniet gedaan. Waar de Bitcoin koers lang rond de €20.000,- bleef schommelen, zakte het na het nieuws van Binance terug tot €17.000,-.

De FTX koers kreeg logischerwijs de hardste klap, de token FTT werd alleen op FTX gebruikt voor het verlagen van transactiekosten en het verkrijgen van andere voordelen, maar die vallen weg zodra FTX overgenomen wordt.

Iets meer dan een jaar geleden bereikte de FTX koers een record van meer dan €65 per token. Deze maand was het teruggezakt naar zo’n €25,-, maar leek de munt nog goed te presteren.

Inmiddels is de munt weer terug bij af en is het zo’n €4,- waard, dezelfde prijs als eind 2021 vlak voordat de FTX koers uit wist te breken.

Beste investering als top cryptos dalen

Is het nog wel verstandig om op dit moment te investeren in cryptocurrency als alle crypto koersen dalen? Lastig te voorspellen, maar vanuit eerdere bear markten hebben we geleerd dat er altijd wel wat mogelijkheden zijn om alsnog geld te verdienen met crypto.

Op dit moment is het bijvoorbeeld een goed moment om te investeren in voordelige presales. Eigenlijk worden er altijd wel nieuwe presales gelanceerd, vaak van projecten die al een lange aanloop hebben gehad in het ontwikkelen van de cryptomunt of het bijbehorende platform.

Met een presale proberen ze geld op te halen om verder te kunnen gaan met de ontwikkeling van het project, maar ook om alvast de eerste investeerders en daarmee een community aan boord te krijgen.

Dash 2 Trade – Presale met innovatief platform

De eerste presale die geschikt is om in te investeren, is Dash 2 Trade. Dit platform heeft als doel de ‘Bloomberg Terminal voor crypto’ te worden. De Bloomberg Terminal is een softwarepakket dat gebruikt wordt om beter in te schatten welke aandelen meer en minder waard worden.

In een markt als crypto is er nog niet zoiets en met Dash 2 Trade krijg je als particuliere investeerder opeens toegang tot allerlei trading tools. Denk bijvoorbeeld aan een applicatie om je strategie in te bouwen of een plek waar je technische indicatoren kan bekijken van alle crypto koersen. 

Naast de indicatoren krijg je notificaties wanneer er een nieuwe crypto listing bekend is gemaakt en crypto trading signalen voor de beste kansen van dat moment. Dit helpt je allemaal met betere beslissingen te maken en meer geld te verdienen aan crypto.

Verder vind je een overzicht van alle nieuwe cryptomunten die met een presale of ICO op de markt gebracht worden. Deze krijgen een score tussen de 1 en 100 op basis van on-chain analyses, beschikbare data en sentiment op sociale media over de munt.

Hiermee heb je een overzicht welke cryptomunten er de meeste potentie hebben om na hun presale of ICO een succes te worden. Ook zie je duidelijk bij welke nieuwe projecten je beter uit de buurt kunt blijven.

De D2T token kun je gaan gebruiken om een abonnement bij het dashboard af te sluiten. Voor het starter abonnement betaal je 400 D2T tokens per maand en om toegang te krijgen tot alle tools heb je het premium abonnement nodig voor 1.000 tokens per maand of 9.600 per jaar.

>>> Nu D2T Tokens kopen <<<

IMPT – Innovatief platform voor handel in carbon credits

Het nieuwe platform IMPT zet zich in tegen klimaatverandering en maakt daarbij gebruik van carbon credits. Deze credits staan voor het recht om 1 ton CO2 uit te stoten en zijn door IMPT naar de blockchain gebracht.

Zij hebben van de carbon credits tokens gemaakt waardoor ze makkelijker te verhandelen zijn. Je kunt ze namelijk eenvoudig aanschaffen door er IMPT tokens voor in te ruilen.

Daarna zijn de carbon credits weer te verkopen voor een hogere prijs om winst te maken op de carbon credits, maar je kunt de credits ook vernietigen. Dit gebeurt door ze te burnen, dit is het versturen van de tokens naar een crypto adres die door niemand te bereiken is.

De IMPT tokens zijn op dit moment te koop in een presale, maar je kunt de token later ook verdienen door online te winkelen via IMPT. Het platform werkt namelijk samen met allerlei grote (online) winkels en merken en bij elke aankoop die je via IMPT bij zo’n winkel doet, ontvang je een beloning in de vorm van IMPT tokens.

>>> Nu naar de IMPT Presale <<<

Calvaria – Hardlopende presale van nieuwe Play-to-Earn Game

De laatste presale die we bespreken is Calvaria, een kaartspel dat zich afspeelt in een mysterieus universum met meerdere werelden. Deze werelden spelen zich af in een periode na de dood.

Het lijkt een uitgebreid spel te gaan worden waarmee je RIA tokens kan gaan verdienen als jij je tegenstanders weet te verslaan. Hiervoor heb je een goed deck kaarten nodig met sterke karakters en een goede strategie.

Elke kaart is een NFT en op de kaart staat een karakter met zijn eigen krachten, zwaktes en aanvallen. Door combinaties van verschillende kaarten te maken en de juiste aanvallen te spelen, kun je uiteindelijk je tegenstander verslaan.

De RIA tokens zijn dus te verdienen met het spel, je kunt het spel zelfs gratis beginnen te spelen, maar ook alvast te koop in een presale. De vierde fase van deze presale is bijna afgelopen, waarna er nog 6 fases zullen volgen waarbij de prijs elke keer iets omhoog gaat.

>>> Meedoen met Calvaria Presale <<<