Persbericht

Ga op avontuur met 1xBit en win Crypto

Keer op keer heeft 1xBit bewezen dat het in het werk is om een invloedrijke aanhang op te bouwen en een strategie die tot nu toe is ingezet, is het regelmatig aanbieden van heel veel promotionele aanbiedingen.

De meest recente aanbieding zal je laten springen van opwinding, want er zijn heel wat winsten te pakken. Met het AROUND THE WORLD ADVENTURE is er een grote hoeveelheid met cryptoschatten die wacht om te worden benut.

Zoals het geval is met andere promotionele aanbiedingen die beschikbaar zijn op 1xBit, zijn er specifieke stappen die moeten worden gevolgd om deel te nemen aan de promotie.

Hoe doe je mee?

● Log in of maak een account als je er geen hebt
● Kies uw valutarekening
● Navigeer naar de aanbiedingspagina en klik op “Deelnemen”
● Speel slots van alle providers en verdien punten

Hoe meer slots je speelt binnen de actieperiode, hoe meer punten je verdient en hoe hoger je niveau in het toernooi. Hoe hoger je niveau in het toernooi, hoe hoger je prijs.

Dit promotietoernooi begint naar verwachting op 9 augustus en duurt tot 8 september 2022. Voor dit toernooi is het vaste prijzenfonds maar liefst 0,5 BTC. Het prijzengeld zal naar verwachting worden verdeeld onder de 30 beste spelers van het toernooi.

De maximale prijs die in dit toernooi kan worden behaald is 120 mBTC, wat voor de eerste plaats is. Aan de andere kant is de minst haalbare prijs in dit toernooi 5 mBTC, die wordt toegekend aan degenen die op de 21e tot 30e plaats komen.

1xBit-voordelen

Nu we de details hebben besproken van het toernooi dat op het punt staat te beginnen, zullen we eens kijken naar enkele voordelen van het spelen bij 1xBit.

Toernooien op reguliere basis

Dit is hard op weg het handelsmerk van 1xBit te worden. Als u denkt dat het AROUND THE WORLD ADVENTURE-toernooi alles is wat de site te bieden heeft, staat u een verrassing te wachten. Wanneer je de website bezoekt, kun je zien dat er altijd een toernooi beschikbaar is. U weet dus dat uw winstkansen eindeloos zijn met dit platform.

Eenvoudige registratie

1xBit is een site die begrijpt hoe belangrijk tijd is en zorgt er als zodanig voor dat deze niet wordt verspild als je het platform voor de eerste keer bezoekt. Het is bewezen dat registratie op het 1xBit-platform minder dan een minuut duurt, aangezien de enige vereiste gegevens uw e-mailadres en wachtwoord zijn. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over een langdurig registratieproces.

Totale anonimiteit

Als je iemand bent die ervan houdt zijn identiteit geheim te houden, vooral tijdens het wedden, dan zul je dit geweldig vinden over 1xBit. In tegenstelling tot andere gokplatforms waar persoonlijke gegevens worden gevraagd om je account te verifiëren, gaat 1xBit een andere weg in. De enige informatie die het platform ooit van u zou vragen, is uw e-mail, als zodanig kunt u er zeker van zijn dat uw anonimiteit behouden blijft.

Welkomst bonus tot 7 BTC

Als je denkt dat 1xBit te mooi is om waar te zijn, dan zul je nog meer versteld staan van het mooie welkomstpakket dat wordt aangeboden. Als nieuwe gebruiker op het platform komt u in aanmerking om tot 7 BTC aan welkomstbonussen te verdienen. Met deze aantrekkelijke bonusaanbieding kunt u als nieuwe gebruiker uw inzetlimieten oprekken en naar de sterren schieten.

Meer dan 40 cryptovaluta

Voor elk gokplatform is de verscheidenheid aan aangeboden betalingsopties een grote zorg. Omdat 1xBit er trots op is een crypto-weddenschapsplatform te zijn, zorgen de belanghebbenden ervoor dat er meer dan 40 cryptocurrencies worden geaccepteerd. Met het enorme scala aan beschikbare crypto-betalingsopties, blijkt het uitvoeren van betalingen op het platform naadloos te zijn.

Snelle uitbetaling

Stel je voor dat je niet meer dan een paar minuten hoeft te wachten om je winsten van de website op te nemen. Aangezien 1xBit voornamelijk crypto-betalingsopties alleen gebruikt, worden opnames meestal binnen enkele minuten verwerkt.

Conclusie

Moet u nog een 1xBit-account openen? Meld u vandaag nog aan en bereid u voor op deelname aan het AROUND THE WORLD ADVENTURE dat binnenkort van start gaat.