Persbericht

Newsbit 28-07-2020 14:09 leestijd 2 - 4 min

GAME-beloningen zijn er!

GAME Credits heeft haar eerste service op het GAME-platform gelanceerd, namelijk GAME Rewards. De Rewards-portal is de eerste van vele tools en services die in de komende jaren op het platform zullen worden uitgebracht. De functie neemt wekelijkse beloningen met zich mee die spelers kunnen winnen. Deze beloningen zijn in de vorm van de nieuwe ERC-20 GAME-token zijn.


Wat is het concept achter de Rewards-portal?

Het concept achter de Rewards-portal werkt eenvoudig. Dit is namelijk het beste van de fungible- en non-fungible werelden samenvoegen. Met dit idee is GAME Rewards ontwikkeld, waarmee houders van GAME hun tokens kunnen gebruiken voor ieder spel dat is aangemeld op de portal van GAME Rewards. Voor GAME tokens op deze games in te zetten, verdienen spelers loyaliteitspunten. Met deze loyaliteitspunten kunnen zij vervolgens zowel in-game als buiten games om beloningen ontvangen. Hierbij is te denken aan toegangstickets voor toernooien, boosterpakketten voor spellen, GAME-tokens en veel meer.

Gebruikers hebben de extra bonus dat wanneer zij hun tokens inzetten op een spel, dat er een bepaald percentage van de beloning rechtstreeks naar de game-ontwikkelaars gaat. Hiermee wordt het ontwikkelingsteam van de game die jij graag speelt direct ondersteunt.

Het aantal beschikbare beloningen zal in de komende tijd, wanneer meer games op het platform worden aangemeld, worden toegevoegd.


Wat zijn de voordelen voor game-ontwikkelaars?

Ook game-ontwikkelaars krijgen diverse voordelen door gebruik te maken van de GAME-portal. Allereerst zijn de kosten voor het aanmelden van de games gratis. Hiernaast krijgen de game-ontwikkelaars een verbeterde zichtbaarheid van hun spel voor de NFT- en cryptogamingmarkt. Het klaarmaken van de game voor beloningen van GAME Rewards is slechts in enkele klikken gebeurt, waardoor dit geen extra werk met zich meebrengt. Dit systeem is tevens een extra inkomstenbron voor de game-ontwikkelaars. Tevens krijgen game-ontwikkelaars door zich aan te melden recht op de game-subsidieservice van het bedrijf. Tot slot biedt het portal een nieuwe en innovatieve manier aan om in contact te komen met hun gebruikers en om meer deelname aan hun uitgebrachte spel te stimuleren.


GAME Rewards gelanceerd op het Ethereum-netwerk

Op 1 juli 2020 is het GAME Rewards-systeem officieel overgezet op het netwerk van Ethereum. Hierdoor is de testfase van het systeem op het Kovan-testnetwerk voltooid. Tevens is hiermee de lancering van GAME Rewards officieel voltooid. Dit is de eerste keer dat gebruikers van GAME officieel meer GAME-tokens en andere verschillende op NFT gebaseerde beloningen kunnen verdienen.

Het bedrijf zal veel moeite blijven investeren om het Rewards-portaal in de loop van de tijd verder uit te breiden, aangezien de bedoeling is dat het een populaire bestemming wordt voor gamers, game-ontwikkelaars en houders van GAME-tokens.
Ben jij geïnteresseerd en wil jij graag een voorbeeld zien van een van de tools die op het GAME-platform gemaakt is? Voel je dan vrij om het nu te bekijken op:

https://app.gamecredits.org/rewards