VCSpectraArtikelPers
Persbericht

Gefluister binnen de crypto-community: grote spelers overwegen VC Spectra Amid Cosmos (ATOM) en Cardano (ADA)

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Zoals blijkt uit de recente prijsacties streven Cardano (ADA) en Cosmos (ATOM) ernaar om de verliezen die zij tijdens de korte bear-aanval van de afgelopen maand hebben geleden, goed te maken.

Ondertussen is VC Spectra (SPCT) een sensatie geworden onder doorgewinterde marktdeelnemers dankzij de monumentale prestaties die werden gedemonstreerd tijdens de particuliere en openbare verkopen. Als gevolg hiervan heeft de allure van VC Spectra die van Cardano (ADA) en Cosmos (ATOM) gereviseerd, waarbij investeerders SPCT de beste cryptocurrency in de crypto-scene noemen.

Waarom heeft VC Spectra (SPCT) de voorkeur van grote marktspelers in plaats van topcryptomunten zoals ATOM en ADA? Dat zoeken we uit!

SPCT Tokens Kopen

VC Spectra (SPCT) wint van institutionele beleggers

Vanaf het begin had VC Spectra (SPCT) zichzelf gepresenteerd als een uniek project dat de investeringen in blockchain wilde hervormen. Als gedecentraliseerd hedgefonds streeft VC Spectra ernaar duurzame inkomsten te genereren voor beleggers. Eén manier om dit te bereiken is door op het platform te handelen.

Het protocol beheert de activa van gebruikers met strenge beveiligingsmaatregelen. Het heeft ook een passief inkomensplan voor early backers. Dit plan omvat het delen van kwartaaldividenden aan VC Spectra-investeerders en de mogelijkheid om meer SPCT-tokens te kopen met de winst uit hun investeringen.

Ook krijgen VC Spectra (SPCT)-gebruikers uit de eerste hand toegang tot nieuwe ICO’s en franchises om het platform te reguleren.

SPCT is de standaardtoken dat de kern vormt van VC Spectra. SPCT draait op het Bitcoin BRC-20 mainnet, dat een deflatoire functie heeft. Dit model activeert een burn-sequentie die zal helpen tokenschaarste te creëren en bijgevolg de waarde van SPCT zal vergroten.

VC Spectra (SPCT) bevindt zich in de derde openbare voorverkoopfase. Hier verkoopt SPCT voor $0,033. Experts voorspellen een groei van 142,42% vanaf het huidige niveau tot de uiteindelijke voorverkoopprijs van $0,080.

SPCT Tokens Kopen

Cosmos (ATOM) ervaart een korte rally naar $7,38

Op 18 september daalde de Cosmos-crypto hoger toen kopers het overnamen van verkopers. Tijdens deze gebeurtenis steeg de Cosmos ATOM-prijs van $6,94 naar $7,38, wat wijst op een stijging van 6,35% in de prijs van ATOM. Het bullish momentum van Cosmos (ATOM) komt te midden van een plotselinge rally die de algemene markt de afgelopen week heeft ervaren.

Uit marktgegevens bleek dat een toename van het dagelijkse handelsvolume de afgelopen dagen de prijs van de Cosmos-crypto een boost gaf. Ter context: het handelsvolume van Cosmos (ATOM) steeg met 10% naar $54,27 miljoen.

Bovendien registreerde de Cosmos-crypto een stijging van 15,75% in het wekelijkse tijdsbestek. Deze stijging houdt in dat Cosmos (ATOM) in deze periode steeg van $6,28 naar $7,50. Daarna zakte Cosmos lichtjes naar de huidige prijs van $7,38 na een daling van 1,39% in de ATOM-prijs.

Nu de FED echter op 20 september bekend zal maken of de rente al dan niet zal worden verhoogd, is het moeilijk te zeggen wat we de komende weken kunnen verwachten van crypto-activa zoals Cosmos (ATOM). Niettemin zal een positieve uitzending een verdere opwaartse trend betekenen voor Cosmos (ATOM) en de algemene markt. In de tussentijd zijn experts van mening dat Cosmos (ATOM) zal blijven stijgen totdat de FED haar aankondiging doet.

Analist keurt het schaalbaarheidsplan van Cardano (ADA) af

Volgens recent ADA Cardano-nieuws heeft een topanalist kritiek geuit op het schaalbaarheidsproces van Cardano. Uit het ADA Cardano-nieuws bleek dat Justin Bons zijn zorgen deelde over het feit dat Cardano afhankelijk was van L2 op X.

De tweet, die op 18 september arriveerde, waarschuwde Cardano om zijn Layer-1-netwerk te verbeteren in plaats van te vertrouwen op Layer-2-netwerken zoals Hydra en Sidechains. Bons zinspeelde verder op de Input Endorsers die op Cardano waren ontwikkeld. Hij zei dat de functionaliteit van dit mechanisme de doorvoer binnen het Cardano-ecosysteem beperkt.

De opmerking van de analist had echter geen duidelijke impact op de koers van Cardano (ADA). Cardano (ADA) noteerde op 18 september een stijging van 1,82% van $0,247 naar $0,251. Zoals te zien was in de daaropvolgende prijsactie, sloeg de bullishheid over naar de volgende dag.

Desondanks zou de prijs van ADA de komende maanden kunnen fluctueren als gevolg van onzekerheden rond het ecosysteem, volgens een recente prijsvoorspelling van Cardano. Positiever nieuws van ADA Cardano zou echter de situatie voor het actief kunnen veranderen.

Lees hier meer over de VC Spectra-voorverkoop:

Voorverkoop: https://invest.vcspectra.io/login

Website: https://vcspectra.io

Telegram: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.