Persbericht

Persbericht

Newsbit 08-12-2021 13:30u leestijd 1 - 2 min

Gratis Trading Bot competitie – Prijzenpot bereikt $40.000

Het Bitsgap crypto-handels- en automatiseringsplatform heeft onlangs een nieuwe krachtige handelsbot gelanceerd die in staat is om hoogfrequente handel uit te voeren, waardoor handelaren kunnen profiteren van elke prijsbeweging. Om dit te vieren is er een prijzenpot van 40.000 USDT die weggeven wordt.

08.12.2021 – De Scalper-handelsbotcompetitie georganiseerd door Bitsgap creëert nieuwe kansen voor liefhebbers van cryptocurrency om inkomsten te genereren. Door middel van algoritmische hoogfrequente handel kan het een hoog transactiepercentage uitvoeren. Wat nog belangrijker is, dat de Scalper-bot kan profiteren van elke prijsbeweging, wat veel geld op kan leveren bij volatiele crypto’s.

Scalper gebruikt de GRID-technologie om te reageren op voortdurend veranderende marktomstandigheden. De bot kan gebruikmaken van vooraf geplaatste orders om gebruikers te helpen hun winstpotentieel te maximaliseren. Deze benadering volgt de prijzen in zowel opwaartse als neerwaartse trends en compenseert verliezen als de prijs daalt. Handelsautomatisering met een laag risico is gratis beschikbaar voor alle Bitsgap-gebruikers op de Kucoin-exchange.

Bitsgap Scalper is GRATIS te gebruiken en gebruikers kunnen tot het einde van de promotie (15 december 2021) vijf actieve bots tot hun beschikking hebben op de KuCoin exchange. De 250 winnaars met het hoogste procentuele winst delen de groeiende prijzenpot. Deze prijzenpot stijgt met 10 USDt voor elke gebruiker die deelneemt aan de competitie. Er zit nu al meer dan 40.000 USDT in de pot. Meer informatie over de handelswedstrijd vindt u hier.

Deelnemen aan de Bitsgap Scalper-handelsbot-promotie is eenvoudig en iedereen kan dit binnen enkele minuten doen. Het is een uitstekende manier om te laten zien wat de Scalper-bot kan doen in volatiele markten. Iedereen heeft een gelijke kans om geld te verdienen met deze risicovrije kans, en duizenden dollars aan prijzengeld wachten op u!


Over Bitsgap

Bitsgap heeft de cryptocurrency handel gerevolutioneerd met de introductie van de platformaggregator in 2017. Het platform biedt dekking voor meer dan 20 grote crypto-exchanges en is erg populair bij beginnende en ervaren cryptohandelaren.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten