Newsbit

ICH Logo

Het revolutionaire ICH-project

ICH Logo

Idea Chain is een uniek platform dat is gebouwd op sterke fundamenten van blockchain en is gevestigd in Turkije. Het werd in 2020 opgericht door Mohamad Rafiq Trabulsi, een ondernemer en prominente investeerder op het gebied van blockchain en digitale valuta’s. Hij is een doorgewinterde handelaar die een groot investeringsfonds heeft geleid. Hij lanceerde dit revolutionaire project vanwege zijn liefde voor blockchaintechnologie.

Idea Chain ontketent slimme contracten met behulp van Solidity – de standaard smart contract programmeertaal die de meeste ontwikkelaars nodig hebben. Het is ook een digitale valuta om uitvinders te ondersteunen en hun rechten te behouden met slimme en innovatieve oplossingen.


Waarom het Idea Chain (ICH) project?

Mensen kunnen gemakkelijk zakelijke ideeën en innovatieve benaderingen kopiëren of stelen als een persoon geen octrooien of intellectuele eigendomsrechten registreert bij de autoriteiten.

Het indienen en laten registreren van octrooien is een ingewikkeld proces dat bovendien veel geld kost. Individuen met innovatieve ideeën hebben een platform nodig waarmee ze hun innovatieve werk gemakkelijk kunnen registreren door ook genoeg financiering te krijgen. Idea Chain Coin is hier om dit al lang bestaande probleem op te lossen. Uitvinders worden al eeuwen geconfronteerd met dit probleem. Idea Chain helpt uitvinders hun uitvindingen te patenteren en fondsen te werven.


Hoe kan Idea Chain Coin uitvinders gaan helpen?

Een van de meest prominente problemen van de uitvinder is de afwezigheid van marketingvaardigheden. Een uitvinder kan geweldig zijn in uitvinden, maar die uitvinder weet misschien niet hoe marketing werkt. Om deze lacune op te vullen, heeft de uitvinder een betrouwbare entiteit nodig die marketingadvies kan geven om de uitvinding op de markt te brengen. De uitvinder heeft ook een gespecialiseerde juridische instantie nodig die de uitvinder juridisch kan bijstaan bij het opstellen van de toepassingen van de uitvinding. Belangrijker nog is dat de uitvinder maatregelen neemt om zijn auteursrecht op de uitvinding te behouden, met name bij het opstellen van contracten met zakenmensen aan de andere kant.

De innovator moet worden gekoesterd en van alle soorten steun worden voorzien. Een speciale organisatie kan worden ingehuurd voor de juiste ondersteuning en begeleiding. Dit is belangrijk om jonge mensen met innovatieve ideeën en talenten aan te moedigen. Op die manier zullen innovators investeerders en zakenlui gaan vertrouwen. Alle uitvinders hebben problemen met het communiceren van hun uitvinding naar de wereld door de beperkte mogelijkheden, inspanningen en supporters van deze unieke onderwerpen. Idea Chain Coin komt om slimme oplossingen te bieden aan innovators die begeleiding nodig hebben. ICH ondersteunt en staan achter hen om hun droom om te zetten in realiteit.

Idea Chain Coin is een innovatief platform dat is ontworpen om innovators te ondersteunen en te faciliteren. Deze unieke dienst is voor diegenen die hun uitvinding niet willen verliezen aan ideeëndieven. Het project is in begin 2020 gelanceerd. Idea Chain Coin is van plan zich in te schrijven op de Cryptocurrency Exchanges. Idea Chain Coin is al genoteerd op vele gerenommeerde Cryptocurrency Exchanges.

De Idea Chain team zijn nu op zoek naar manieren om partnerschappen te sluiten met patentregistratie organisaties wereldwijd. Het baanbrekende patentregistratieplatform van ICH zal binnenkort worden gelanceerd. De respons tot nu toe van de innovators en technologie liefhebber gemeenschap is overweldigend. Naast het veilig maken, wil het Idea Chain team het ook waardevol maken voor de massa. Idea Chain bekommert zich op dit moment om 3 zorgen:

Internationaal: Uitvindingen worden universeel en zonder angst voor diefstal van auteursrechten.

Kwaliteit: Sterk netwerk, hoge bescherming, en de makkelijkste manier om op de markt te komen.

Ondersteuning: 24/7 ondersteuning en snelle responstijd.


Waarom kiezen voor Idea Chain Coin?

“ICH Coin komt met een gedecentraliseerd patent registratie platform project. Het is gebaseerd op de blockchain-technologie op een innovatieve digitale manier die de rechten van de uitvinders bewaart en hen de verspreiding garandeert van wat ze uitvinden op een legale manier zonder zich te storen aan moorddadige routineprocedures in veel landen van de wereld, voornamelijk in ontwikkelingslanden. Het succes van een project als deze zou het tempo van de ontwikkeling op de hele planeet veranderen, ontwikkeling met een enorme snelheid laten verlopen, en alle mensen in staat stellen te profiteren van nuttige uitvindingen die sterven met de dood van hun eigenaar, waar uiteindelijk niemand er iets van af wist. Het succes van een project als deze verschaft de bezitters van kapitaal vele reële en gemakkelijkere investeringsmogelijkheden, en verschaft de uitvinders geldschieters en medestanders zonder het gedoe en de inspanning van promotie of publicatie waar ze niet goed in zijn en niet weten hoe ze dat moeten doen. Kortom, het ICH Coin project is een echt revolutionair project” – Mohamad Rafik Tarabulsi (Oprichter, Idea Chain Coin)

Idea Chain Coin is gebouwd op veilige en sterke fundamenten van de nieuwste technologie die beschikbaar is om het innovatieproces te patroneren. Het onderliggende model en de kernprincipes zijn gunstig voor alle ICH leden.


ICH kijkt met veel optimisme naar de toekomst

ICH ontstond in de vierde maand van 2020 zonder de initiële verkoopfase van de ICO in te gaan, wat betekent dat we niet kunnen zeggen dat het een zwendel en een fraude is, omdat het valutateam de betaling van alle kosten, vergoedingen, promotie en implementatie van zijn eigen project garandeert. Binnen slechts twee maanden, noteerde het team zich op 10 platforms en werd de valuta geaccepteerd voor betaling in meer dan 10 winkels en bedrijven in Turkije. Onder meer een bedrijf dat onroerend goed verkoopt accepteert ICH, wat betekent dat u een huis in Turkije kunt kopen en betalen in de valuta van ICH.

Vanwege het kleine en zeer beperkte aanbod steeg de muntprijs van $0,5 USD naar $2,25 USD op het moment van schrijven van dit artikel, en de hoogste prijs bereikte $22,5 USD. De munt is gerangschikt 218 in de beroemde Coin Market Cap site en 85 in de cryptorank site. Het team belooft de notering te voltooien zonder de munt te verkopen, om ten minste 50 platforms te bereiken. De belangrijkste waarden van Idea Chain zijn betrouwbaarheid, loyaliteit, concurrentievermogen en veiligheid. Idea Chain is een unieke dienst die veel voordelen biedt aan zijn gebruikers. Hier zijn enkele noemenswaardige voordelen, dat mensen overhaalt om te kiezen voor Idea Chain Coin:

Eenvoudig, snel en effectief: De gebruikersinterface is gebruiksvriendelijk gemaakt om alle soorten gebruikers in staat te stellen het beste uit hun tijd en geld te halen.

Begeleiding en Mentorschap: De gebruikers van het ICH-platform zullen de begeleiding krijgen die ze het meest nodig hebben en ze zullen in staat zijn om mentorschap te krijgen van toonaangevende experts.

Vooruitziend en lange termijn: Deelnemen aan de Idea Chain Coin revolutie gaat de gebruikers op de lange termijn belonen. Het platform is ingesteld om te groeien en nieuwe functies toe te voegen met de tijd.

Visionair Team: Een team van ervaren professionals is op een missie om innovators en investeerders te ondersteunen door het gebruik van veilige technologie.

Voor meer informatie over het ICH-project kunt u terecht op de website hieronder:

https://ideachaincoin.com/

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top