Persbericht

Het verhaal achter Tokens.net

Tokens.net is een gecentraliseerde cryptocurrency exchange waar prioriteit wordt gegeven aan de privacy van gebruikers en aan de beveiliging van hun vermogen. Teamwaarden zijn transparantie en uitzonderlijke handelservaring. Daarom biedt Tokens.net 100% transparantie aan over het handelsvolume en over de snelle handelsmotor van het platform.

Tokens.net is een vertrouwde Europese cryptocurrency exchange en is opgericht door de vorige mede-oprichter van Bitstamp. Tokens.net ging in 2018 naar de beurs, na een succesvolle ICO-financiering. Haar eigen native DTR-tokens bieden realtime informatie aan door gebruik te maken van slimme contracten en daardoor tevens een transparant handelsvolume laten zien. Het handelsvolume van platforms vertegenwoordigt het aantal cryptografisch gebrande DTR-tokens die ten alle tijden kunnen worden geverifieerd via een smart contract.


Voor zowel beginners als ervaren traders

Tokens.net biedt met meer dan 66 handelsparen veel functies aan, maar het belangrijkste voordeel is de enorme snelheid waarmee gehandeld kan worden op het platform. Ook aan beginnersvriendelijke opties zijn gedacht op het platform van Tokens.net met een inhoudelijke blogpost om meer te leren over crypto en het handelen in crypto.

Beginnende handelaren kunnen de cryptocurrency wereld eenvoudig betreden door crypto met een creditcard of een bankoverschrijving met 0% vergoeding voor de transactie aan te schaffen. Het systeem voldoet tevens aan de eisen van de meest geavanceerde handelaren met de geïmplementeerde TradingView-chart-tool. Dit biedt een verscheidenheid aan indicatoren biedt die onmisbaar zijn voor iedere crypto handelaar. Tokens.net biedt concurrerende vergoedingen in vergelijking met andere beurzen met 0 aanbetalingskosten voor cryptocurrencies en 0% makers fee.


Unieke tools voor traden

Naast het aanbieden van de cryptocurrency exchange, biedt Tokens.net ook handige handelstools aan, zoals de gratis on-exchange marktbot. Deze, geïntegreerde handelsbot, is perfect voor gebruikers die zelf geen programmeur zijn maar wel graag een bot inzetten voor het handelen. Door een eenvoudige installatiewizard te doorlopen, kunnen zelfs beginnende handelaren met vooraf ingestelde markt-strategieën handelen zonder enige ervaring in coderen. De openbare en privé API-documentatie is eenvoudig in gebruik en toegankelijk voor alle klanten van het platform die transacties willen automatiseren.

Een andere functie zijn crypto-leningen. Gebruikers kunnen onder hun voorwaarden leningsaanvragen creëren voor een dagelijkse vergoeding van slechts 0,0335% en onbeperkt tijd lenen van USDT of EURS.

Het handelen in cryptocurrency vereist snelle reacties. Wanneer gebruikers onderweg zijn en toch willen handelen, heeft Tokens.net de Tokens.net mobiele applicatie ontworpen. De app is beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten en is ideaal voor het monitoren van de nieuwste grafieken en markten voor snelle reacties op de dynamische cryptomarkten.

Naast een unieke trading engine voor maximale transparantie van de exchange, heeft Tokens.net ook een eerlijk gemeenschapssysteem waar crypto munten en tokens worden aangeboden. Gedecentraliseerde projecten en -teams kunnen hun cryptocurrency tegen lage kosten op dit platform aanbieden, maar meer veeleisende klanten kunnen een aparte premium vermelding krijgen, waardoor zij toegang krijgen tot aangepaste opties.


Speciale deal voor gebruikers van Tokens.net

Onlangs heeft Tokens.net een partnerprogramma ontwikkeld, waarbij gebruikers die hun verwijzingslink delen, nu Bitcoin verdienen voor elke transactie die wordt gedaan door mensen die door hun zijn aangebracht. Het ontwerp van het programma maakt het mogelijk om de commissie te verdelen over een door de gebruiker bepaalde hoeveelheid tijd. Het is ook een van de zeldzaamste uitwisselingen met de standaardcommissiekosten van 30% die tot 50% kunnen worden verhoogd onder bepaalde voorwaarden.


Conclusie

Tokens.net exchange is een ongecompliceerde cryptocurrency exchange voor zowel beginnende als ervaren handelaren die de beste handelservaring willen hebben in een veilige en betrouwbare omgeving.

P.S. Het team van Tokens.net werkt ook samen en maakt verbinding met andere crypto-projecten. Op deze manier worden ervaringen uitgewisseld en nieuwe samenwerkingen opgebouwd.