Borroe Finance
Persbericht

Hier zijn 3 Altcoins met potentieel om te functioneren als Solana (WIF, TON, $ROE)

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


In 2023 was Solana één van de best presterende altcoins, waarvan de prijswaarde met meer dan 900% steeg. Op dezelfde manier staan sommige cryptocurrencies klaar voor een geweldige run, zoals Solana in 2023 deed. Het zijn Dogwifhat (WIF), Toncoin (TON) en Borroe Finance ($ROE). Maar hun verhalen zijn totaal verschillend. Laten we dieper ingaan op deze top-altcoins: WIF, TON en $ROE.

$ROE Tokens Kopen

Dogwifhat vertoont bullish tekenen

Dogwifhat behoort sinds maart 2024 tot de best presterende altcoins. Dit momentum bracht WIF eind maart naar de hoogste prijswaarde van $4,80. Het stijgende momentum van Dogwifhat zette zich begin april met kleine schommelingen voort.

WIF zag medio april echter een daling van de koerswinst. WIF kelderde naar $2,95. WIF zweefde dicht bij zijn belangrijke weerstand van $3,05. Desondanks registreerde WIF nog steeds een indrukwekkende winst van 31,3% in de maandgrafiek. De vierde Bitcoin-halvering had tot nu toe slechts de minimale impact op de prijsontwikkeling van WIF.

Volgens de technische analyse vertoont WIF een bullish vooruitzicht. De SMA vertoonde een bullish convergentie, wat een sterke bullpower voor Dogwifhat betekende tijdens de komende handelssessies. Bovendien vertoonde de MACD ook een positief momentum voor WIF.

Experts zeggen dat Dogwifhat de bovengenoemde weerstand moet overwinnen om de weg vrij te maken voor een poging van de WIF-prijs om $4,50 te bereiken.

Toncoin Bulls Eyes voor verdere rally

In het marktscenario behoort Toncoin tot de beste cryptomunten. Met een crypto-marktkapitalisatie van $20,92 miljard stond Toncoin op de negende plaats qua marktkapitalisatie. TON heeft onlangs medio april 2024 zijn recordhoogte van $7,63 bereikt.

Daarnaast heeft Toncoin zich ook ingespannen om zijn opwaartse traject voort te zetten. In het licht hiervan is Toncoin een strategisch partnerschap aangegaan met Tether. Vanaf de derde week van april handelde TON rond de $6,05. Dit betekende een daling van 20% voor TON ten opzichte van zijn piekwaarde.

Aan de andere kant liet de stijgende 20-daagse EMA positieve vooruitzichten zien voor Toncoin. Bovendien bevond de RSI-curve zich ook in de positieve zone, wat een bullish houding voor TON betekende. Bulls houden dus voortdurend de prijsbewegingen van TON in de gaten.

Ze mikten erop dat TON zijn positieve trend zou voortzetten en een buitengewone sprong zou maken naar de grens van $10,00.

Borroe Finance: de beste investeringsmogelijkheid

Ondanks dat ze in de voorverkoop zijn, verwachten experts al een geweldige run van Borroe Finance zoals Solana. De voorverkoop van Borroe Finance bevindt zich in de laatste fase en heeft al meer dan $3,92 miljoen verzameld door meer dan 298 miljoen $ROE-tokens te verkopen. Dit indrukwekkende aantal heeft $ROE één van de virale tokenlanceringen genoemd.

De voortdurende voorverkoop van Borroe Finance heeft een opmerkelijk potentieel getoond om de beste cryptocurrency te worden. Deze fase van Borroe Finance biedt kansen voor investeerders die op zoek zijn naar betere opties.

Bovendien helpt Borroe Finance Web3-deelnemers en bedrijven snel aan liquiditeit te komen door hun toekomstige facturen of inkomsten te gelde te maken als trending NFT’s. Het platform stimuleert een P2P-ecosysteem waarmee gebruikers NFT’s kunnen minten en verkopen. Bovendien biedt het een innovatieve oplossing voor het crowdfundingproces.

Op dit moment wordt $ROE verkocht voor $0,02. Deze prijs zal stijgen naar $0,025 per $ROE-token op het moment van lancering op de grote beurzen. De huidige investeerders van $ROE kunnen nog steeds een ROI van 25% behalen. Mis deze kans dus niet, want de echte reis van $ROE ligt na de lancering.

Lees hier meer over Borroe Finance ($ROE):
Bezoek de Borroe Finance voorverkoop | Word lid van de Telegram-groep | Volg Borroe Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.