Persbericht

Hoe krijg je $100 stortingsbonus op Bexplus?

Registreer via deze link voor een permanente 10% korting op je handelskosten.

Bexplus is een 100x leverage exchange platform uit Hongkong dat in 2017 is opgericht. De exchange biedt eeuwigdurende future contracten op verschillende cryptomunten, zoals: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP en EOS.

Belangrijke kenmerken van de de Bexplus exchange zijn: geen financieringskosten (bedrag van de marge die door het systeem wordt aangehouden om de volgende financiering te betalen), geen spread (verschil tussen koop- en verkoopprijs), een handelssimulator en handige 24/7 ondersteuning.

Het belangrijkste kenmerk van Bexplus is dat het platform een leverage van 100x aanbiedt: Dit is een krachtig instrument om de winstgevendheid van beleggers te verhogen: Bije een leverage van 100x is slechts $100 vereist om een positie van $10.000 te openen. Beleggers kunnen zelfs bij de minste prijsbewegingen een flinke winst behalen.


Doe een Bitcoin-storting en ontvang een bonus van $100

Bexplus biedt nu een beloningspakket voor beginners: een ultieme manier om de winstgevendheid van investeerders te vergroten: het pakket bevat $10 registratiebonus (je hoeft nog geen geld te storten), $100 stortingsbonus, 10% korting op alle handelskosten en 10 gratis test Bitcoins voor op de handelssimulator.

Hieronder bespreken we hoe je jouw stortingsbonus van $100 kunt claimen.


1. Maak een account

Maak een account en ontvang 10% korting op alle handelskosten.


2. Stort geld op je account

Nadat je een account hebt gemaakt, moet je er geld op storten. Klik op je profielnaam in de rechterbovenhoek en kies vervolgens “storten” in de geopende zijbalk.

Er is een uniek Bitcoin-adres dat is toegewezen aan je persoonlijke account, door Bitcoins naar dit adres te sturen, zie je de BTC saldo verschijnen. Bexplus brengt geen kosten in rekening voor stortingen, maar het kan enige tijd duren om de bevestiging van het Bitcoin-node netwerk te krijgen.

Om in aanmerking te komen voor een stortingsbonus van $100, moet je een storting van ten minste 0,008 BTC doen. Als je meer dan 0,01 BTC stort, kun je een bonus van 100% krijgen om jouw investeringsvermogen te vergroten. Let op: De storting kun je niet opnemen, maar alle winst gemaakt met bonus kan wel worden opgenomen.

 

3. Claim je bonus

Nadat het geld op je account staat, ben je klaar om te beginnen met handelen en kom je in aanmerking om je stortingsbonus van $100 of 100% te claimen.

Om de bonus te ontvangen, neem je contact op met de ondersteuning (support) via de ingebouwde live chat (klik op de blauwe knop in de rechterbenedenhoek) of stuur een e-mail met je bonusclaim naar Bexplus-supportmail (controleer het adres onder aan de hoofdpagina).

 

Volg Bexplus via social media: