Persbericht

Hoe ver zal Liquity (LQTY) pompen in 2023? Uwerx (WERX) belooft betere opbrengsten naarmate de voorverkoop naar fase 3 gaat!

De cryptomarkt verandert voortdurend, met nieuwe projecten die voortdurend opduiken en strijden om de aandacht van investeerders. Twee projecten die buzz genereren in 2023 zijn Liquity (LQTY) en Uwerx (WERX). Hoewel Liquity de laatste tijd een aanzienlijke groei heeft doorgemaakt, wenden veel investeerders zich tot Uwerx, dat zich momenteel in de voorverkoopfase bevindt en uitzonderlijke rendementen belooft. Dit artikel gaat in op beide projecten en legt uit waarom Uwerx in 2023 misschien wel de meest veelbelovende investeringsmogelijkheid is.

Liquiditeit (LQTY): van onderpand tot borgstellers

Liquity (LQTY), een gedecentraliseerd leensysteem, geeft leners 0% renteleningen met Ether als onderpand – een baanbrekende leenoptie.

De leningen worden ondersteund door medeleners die optreden als garanten in laatste instantie en worden gedekt door een stabiliteitspool bestaande uit LUSD met een minimale zekerheidsratio van 110%. Liquity (LQTY) is een niet-bewarend, niet-bestuurlijk en onveranderlijk protocol dat particuliere en gedecentraliseerde leningsopties biedt.

Hoewel Liquity (LQTY) de afgelopen 24 uur met 2,19% is gedaald, denken analisten dat de waarde tegen het einde van het vierde kwartaal van 2023 zal stijgen tot een gemiddelde van $4,23. Ondanks deze optimistische voorspelling verzekert de voorverkoop van Uwerx beleggers een nog hoger rendement.

Uwerx (WERX): De toekomst van freelancen en samenwerken

Uwerx streeft naar een meer gestroomlijnde en efficiënte ervaring voor freelancers en klanten. Om dit te bereiken, biedt Uwerx een reeks unieke voordelen die het onderscheiden van andere platforms.

Een van de opvallende kenmerken van Uwerx is het stimulerende en gamification-element. Door badges, leaderboards en beloningen te introduceren voor het voltooien van bepaalde mijlpalen of taken, wil Uwerx de betrokkenheid en motivatie van freelancers vergroten.

Daarnaast biedt Uwerx ook ingebouwde samenwerkingstools. Freelancers en klanten kunnen effectiever samenwerken met behulp van functies zoals videoconferenties, het delen van bestanden en projectbeheer op het platform.

Uwerx (WERX) Voorverkoop gaat sterk

Het Uwerx-team zet zich in om contracten op te zeggen wanneer het project klaar is om te worden gelanceerd op gecentraliseerde beurzen en de belastingen tot nul worden verlaagd. Uwerx heeft aangekondigd dat de transactiekosten op het platform nu slechts 1% bedragen, een zeer concurrerend tarief in vergelijking met andere freelanceplatforms.

Uwerx heeft al indrukwekkende mijlpalen bereikt tijdens de lopende voorverkoop. Fase 1 werd in 17 dagen voltooid, terwijl fase 2 slechts 8 dagen duurde. De voorverkoop bevindt zich momenteel in fase 4, met een prijs van $0,0225 en een bonus van 20% op aankopen. Het team heeft onthuld dat er zeer binnenkort een alfaplatform zal worden gelanceerd.

Op woensdag 10 mei om 18:00 UTC zullen Uwerx-tokens stijgen van $0,012 naar $0,0225. Om lagere prijzen te garanderen, is het raadzaam om uw bestellingen voor deze tijd te plaatsen. Het team heeft ook de lanceringsprijs van de tokens gewijzigd van het eerdere bereik van $0,09 – $0,11 naar $0,095 – $0,115 om de toegenomen vraag naar en het vertrouwen in het Uwerx-project weer te geven.

Wijzigingen in de tokendistributie en projectfasen van het team zijn bekendgemaakt. Om ook vroege supporters extra kansen te bieden, is de voorverkooptoewijzing verhoogd tot 57%, terwijl het aandeel van het oprichtende team is verlaagd tot 7% om prioriteit te geven aan gebruikersvoordelen.

En om de verkoopdruk op de lange termijn te verminderen, zijn de stimulansen voor gebruikersprestaties verlaagd tot 6,5% en zijn de stimulansen voor samenwerking aangepast tot 3%.

De stimulansen om lid te worden zijn verhoogd tot 6,5% om het aantal platformaanmeldingen te vergroten, terwijl de toewijzingen voor marketing en liquiditeitsreserves op 10% zijn gebleven. De projectfasen zijn gestroomlijnd met een herziene fase 5-toewijzing van 72.500.000 tokens. De hard-cap voorverkoop gaat door en eindigt op 31 juli 2023.

Uwerx heeft een strenge audit ondergaan door SolidProof en InterFi Network. Ook zal de liquiditeit van Uwerx gedurende 25 jaar na de voorverkoop worden vergrendeld, wat het vertrouwen in het platform versterkt, aangezien er al meer dan 3.500 gebruikers aan boord zijn. Uwerx is genoteerd op Coinsnipper en zal naar verwachting op 1 augustus op Uniswap worden vermeld.

De Uwerx Vault is ook uitgebracht, een innovatieve functie waarmee investeerders hun tokens enige tijd kunnen opslaan en beloningen kunnen verdienen. Het is een unieke en opwindende manier om in Uwerx te investeren en de vruchten te plukken van een vroege belegger.

Doe vandaag mee aan fase 3 van de voorverkoop voordat de prijs stijgt!

Meer informatie over de Uwerx-voorverkoop:

Presale: invest.uwerx.network 

Telegram: https://t.me/uwerx_network 

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network/