Hong Kong
Persbericht

Hong Kong Keurt Crypto ETF’s Goed, Koers BTC & ETH Pumpt – Startsein Nieuwe Crypto Bull Run?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De crypto markt begint deze week positief nadat instituties in Hong Kong goedkeuring kregen voor crypto ETF’s. Hierdoor krijgen investeerders in Azië toegang tot Bitcoin en Ethereum spot Exchange-Traded Funds (ETF’s).

Dit kan een grote positieve invloed hebben op de crypto markt, die aan het begin van de middag met +5% is gestegen in de afgelopen 24 uur. Is dit het begin van een nieuwe crypto bull run?

Goedkeuring Crypto ETF’s in Hong Kong

Meerdere aanvragers, waaronder China Asset Management en Bosara Capital, deelde via de Chinese WeChat app dat ze goedkeuring kregen voor hun crypto ETF’s.

Deze aankondigen leken echter te vroeg te zijn, gezien de Securities and Futures Commission (SFC) in het land nog geen nieuws had gedeeld. Daarom is er nog geen officiële lijst van goedgekeurde aanvragen.

De QCP in Singapore zei dat de goedkeuring van de spot Ethereum en Bitcoin ETF’s in Hong Kong erg belangrijk is, omdat dit het verhandelen van crypto ETF’s mogelijk maakt tijdens Aziatische handelsuren.

Zo deelde de QCP mede: “Deelnemers die wilden investeren, moesten dit tijdens Amerikaanse handelsuren doen, maar nu hebben institutionele investeerders in Azië een beter alternatief.”

“We geloven dat dit op korte termijn bullish is, maar dat er ook andere belangrijke factoren spelen, zoals wereldwijde gebeurtenissen,” voegde de QCP daaraan toe.

Bitcoin Koers Schiet Omhoog

De Bitcoin koers ligt maandagmiddag +3,8% hoger dan gisteren op het niveau van $66.700, maar heeft nog veel in te halen. Zo noteert BTC nog steeds -7% lager dan een week geleden. 

Ook de Ethereum koers is vandaag met +7% gestegen door het crypto ETF nieuws. Toch ligt ook ETH een stuk lager dan zeven dagen geleden. Momenteel is ETH nog -10% minder waard.

Als we kijken naar de grafiek van de Bitcoin koers, dan zien we echter een sterke consolidatie in de afgelopen maand. Dit kan mogelijk leiden tot een break-out op de korte termijn. In het huidige klimaat is er een hoge verwachting dat deze break-out aan de bovenzijde zal zijn. Hierdoor kan Bitcoin de komende tijd mogelijk een nieuwe ATH bereiken boven de $73.800.

Het is echter wel nadelig dat Bitcoin momenteel onder zijn 30-daagse moving average (geel) van $68.000 ligt. Dit niveau dient als resistance en kan stijgingen rond de $68.000 beperken, totdat Bitcoin hierboven uitbreekt.

Na een succesvolle doorbraak boven $68.000, kan Bitcoin stijgen richting $70.000. Vanaf dit punt kan de Bitcoin koers mogelijk zijn ATH van $73.800 testen voor een nieuw record.

De crypto ETF’s die in steeds meer landen beschikbaar worden, lijken een positieve invloed te hebben op de adoptie van crypto. Hierdoor is de verwachting hoog dat Bitcoin na de halving (verwacht op 20 april) sterk kan stijgen in waarde.

Welke Altcoins Gaan Exploderen na Goedkeuring Crypto ETF’s in Hong Kong?

De adoptie van crypto lijkt wereldwijd steeds beter te worden, waardoor de eerstvolgende crypto bull run mogelijk de grootste zal worden. Hierin kunnen altcoins exponentieel stijgen en veel winst opleveren.

In dit artikel kijken we naar een aantal kleine crypto’s met potentie om veel waard te worden in de nieuwe crypto bull run. Deze crypto’s hebben een lage market cap, wat ze meer risico geeft, maar ook een hogere upside, wat betekent dat je met een kleine investering mogelijk veel geld kan verdienen.

Dogeverse (DOGEVERSE) – Beste Optie Tijdens Volgende Crypto Bull Run

Voorheen was Ethereum de populairste blockchain voor zowel utility projecten als meme coins, maar vandaag de dag is er veel meer keuze. Dogeverse (DOGEVERSE) maakt de keuze makkelijk, omdat je deze meme coin op alle grote blockchains kunt verhandelen.

Dogeverse is de eerste ‘chain-reizende Doge’ en kan niet alleen op meerdere chains verhandeld worden, maar ook tussen deze chains gewisseld worden. Je zult deze unieke meme coin kunnen verhandelen op Ethereum, de Binance Smart Chain, Polygon, Avalanche, Solana en Base.

DOGEVERSE is in de presale te koop voor $0,000295 per stuk en heeft al meer dan $4,6 miljoen opgehaald voor het project. Je kunt zowel tijdens als na de presale kiezen om de meme coin te staken om passief extra tokens te verdienen.

Nu naar de Dogeverse

99Bitcoins (99BTC) – Nieuwe Cryptomunt kan Profiteren van Goedgekeurde Crypto ETF’s

Wanneer crypto wereldwijd meer gebruikt wordt, zullen er veel nieuwe crypto investeerders deelnemen aan de markt. 99Bitcoins (99BTC) helpt nieuwe en ervaren investeerders meer te leren over crypto, op een leuke en lucratieve manier. 

99Bitcoins is een bestaande community van meer dan 2,8 miljoen gebruikers die erg enthousiast zijn over de transitie tot een Learn 2 Earn (L2E) project. 99BTC zal gebruik maken van de Ethereum en Bitcoin blockchain voor staking, airdrops en L2E beloningen.

Je kunt 99Bitcoins kopen in de presale voor $0,001 in de presale om te profiteren van een lage prijs voordat de token gelanceerd wordt op exchanges. 99BTC kan een grote speler worden in de opkomende crypto bull run en heeft al ondersteuning van een sterke community.

Nu naar 99Bitcoins

Slothana (SLOTH) – Nieuwe Meme Coin Lift Mee Op Bitcoin Koers

Slothana (SLOTH) is een erg succesvolle meme coin op Solana, die in enkele weken tijd meer dan $10 miljoen heeft opgehaald met zijn presale. Binnenkort zal de luiaard worden losgelaten op Solana en kan deze nieuwe meme coin exploderen in waarde.

Waarom werken voor je geld en moeite doen, als je ook geld kunt verdienen met crypto? Dat is althans wat Slothana denkt, maar vroege investeerders van het project zouden daadwerkelijk veel geld kunnen verdienen met deze meme coin.

Je kunt Slothana kopen voor 1 SOL per 10.000 tokens en zal de gekochte tokens binnenkort als airdrop krijgen, zodat je de token direct kunt verhandelen na lancering op Solana. Wees er wel snel bij, want over een kleine twee weken zal deze token gelanceerd worden op exchanges.

Nu naar Slothana

Smog (SMOG) – Succesvolle Solana Meme Coin Klaar voor Volgende Crypto Bull Run

Smog (SMOG) is een meme coin die erg populair is geworden door zijn airdrop campagne. Deze airdrop wordt ook wel de grootste airdrop van Solana genoemd en heeft veel investeerders kennis laten maken met het project.

Sinds zijn lancering in februari heeft Smog een sterke community opgebouwd en is SMOG met ruim 30 keer of 3.000% gestegen in waarde. Maar gezien het jaar van de draak nog lang niet voorbij is, kan SMOG voor nog meer winst zorgen.

https://twitter.com/SMOGToken/status/1779804385322659911

Je kunt SMOG kopen via de officiële website, maar ook via MEXC en gedecentraliseerde exchanges op Solana. Smog is vandaag met +13% gestegen in koers en zou de komende tijd nog veel hoger kunnen gaan dan vandaag. Dit is dus een veelbelovende crypto die je zeker in de gaten moet houden voor de volgende crypto bull run.

Nu naar Smog

Sponge V2 (SPONGEV2) – Meme Coin met Bewezen Track Record

Sponge V2 (SPONGEV2) is een succesvolle meme coin die het begin van dit jaar is gelanceerd en met meer dan +200% is gestegen. Tegelijkertijd profiteerden investeerders van aantrekkelijke staking rewards van de meme coin. Vroege investeerders hebben al bewezen dat je een groot passief inkomen kunt genereren via deze lucratieve staking pool.

Daarnaast maakt de aanstaande play-to-earn game van Sponge het project nog interessanter. Deze nieuwe racing game kan veel hype genereren en kan de vraag naar SPONGEV2 sterk verhogen.

Je kunt SPONGEV2 token kopen via de officiële website en staken voor passieve beloningen, maar binnenkort kun je de token ook gebruiken om met de racing game extra tokens te verdienen. Deze tokens zouden de komende tijd ook meer waard kunnen worden, wat SPONGEV2 momenteel een erg veelbelovende crypto maakt.

Nu naar Sponge


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.