Ethereum (ETH) Cryptocurrency
Persbericht

Houder Ethereum Wallet Maakt Miljoenen over na 8 Jaar Inactiviteit – Is ETH de beste Crypto investering op dit moment?

Stel je voor; je bent je computer aan het opschonen en komt nog een mapje tegen met wat codes voor crypto wallets van jaren geleden. Altijd even de moeite om ze toch te checken, wie weet kom je namelijk een wallet tegen met 8.000 Ethereum! 

Dat is er gebeurd met een wallet die 8 jaar lang inactief was nadat de eigenaar van deze wallet meedeed met de ICO van Ethereum. Inmiddels heeft de eigenaar van deze wallet alle 8.000 Ethereum naar een nieuw crypto adres verstuurd. 

Met de huidige waarde van zo’n $1.900 per coin is dit een transactie geweest van maar liefst $15 miljoen. 

Is ETH de beste Crypto investering op dit moment?

Na Bitcoin is Ethereum de meest waardevolle cryptomunt en dat komt door de mogelijkheden die de blockchain biedt. Ethereum was de eerste die smart contracts toevoegde aan haar systeem, waardoor er opeens veel meer mogelijk was.

Waar Bitcoin nog een cryptomunt is waarmee je waarde kan opslaan en transacties kan doen, wil Ethereum het internet echt veranderen. Met de technologie van Ethereum kunnen ontwikkelaars allerlei gedecentraliseerde applicaties ontwikkelen. 

Zo is Ethereum ook verantwoordelijk voor allerlei tokens die op hun blockchain aangemaakt zijn en is het ontstaan van DeFi ook voor een deel aan de ontwikkelingen van Ethereum toe te schrijven. 

Crypto traders kregen de mogelijkheid om voor 1 Bitcoin 2.000 Ethereum te kopen tijdens de ICO en daar heeft deze trader dus goed gebruik van gemaakt. Waar 4 Bitcoin nu iets meer dan $100.000,- waard is, zijn de 8.000 Ethereum die de trader met 4 BTC gekocht heeft dus zo’n $15 miljoen waard. 

Dat is bijna net zoveel als de gehele presale van Ethereum ophaalde in 2014. Het project wist in totaal $18 miljoen met de ICO binnen te halen, een schijntje in vergelijking met de huidige waarde van Ethereum: $230 miljard. 

De afgelopen jaren worden er veel upgrades aan het Ethereum netwerk aangebracht. Zo is het vorig jaar nog geheel overgestapt van het Proof-of-Work mechanisme naar het snellere, milieuvriendelijke en beter schaalbare Proof-of-Stake protocol. 

Deze investeringen kunnen Ethereum achterna

De grootste stijgingen in de Ethereum prijs liggen al ver achter ons. Waar de hierboven besproken investeerder in september 2014 zo’n $1.500 in Bitcoin betaalde voor zijn 8.000 Ethereum, betaal je daar nu dus al 10.000 keer zoveel voor.

Het laat nog maar eens zien welke kansen er in de crypto markt liggen als jij de volgende Ethereum kan ontdekken. Hieronder bespreken we een aantal munten die deze naam mogelijk kunnen gaan claimen. 

  1. Wall Street Memes (WSM) – Nieuwste meme coin met grote community 
  2. AiDoge (AI) – De eerste AI crypto met meme component
  3. Launchpad XYZ (LPX) – Ontdek de beste volgende trade met Launchpad

>>> Nu naar de Wall Street Memes Presale <<< 

Analyses van beste crypto investeringen van het moment

De drie tokens die hierboven uitgelicht staan hebben één ding gemeen; ze zijn allemaal verkrijgbaar in een presale. Dit is vergelijkbaar met de ICO die Ethereum ooit hield, je kunt voor een voordelig tarief de tokens inkopen voordat ze bij exchanges terecht komen. 

Een investering in een crypto presale kent meer risico, gezien sommige projecten hun waarde snel kwijt kunnen raken. Aan de andere kant kan het ook veel hogere winsten opleveren, zoals je hierboven hebt kunnen lezen in het geval van Ethereum. 

1. Wall Street Memes (WSM) – Nieuwste meme coin met grote community

De afgelopen maanden wordt er op hoog tempo meme coin na meme coin gelanceerd en de laatste toevoeging is Wall Street Memes. Deze coin is gelanceerd vanuit een community die ontstaan is aan de hand van de subreddit /r/WallStreetBets. 

Die community ging via Reddit de strijd aan met grote partijen als hedge funds die op hun manier willen profiteren van het failliet gaan van bepaalde bedrijven. De echte bekendheid van deze community ontstond nadat ze massaal Gamestop aandelen opkochten en zo zelfs één hedge funds naar een faillissement leden. 

De bekendheid die hierom heen ontstaan is, heeft er ook voor gezorgd dat er accounts als Wall Street Memes ontstonden. Dit zijn accounts op sociale media als Twitter die veel memes over de traditionele markten delen waar Wall Street in investeert. 

Eerder al bracht dit account de Wall St Bulls NFT-collectie uit, waarin in totaal 10.000 unieke NFT’s beschikbaar kwamen. Daarbij komt nu de eigen Wall Street Memes token (WSM).

De token moet net zo’n succes worden als de NFT-collectie en dat lijkt ook te gaan gebeuren. De presale, die vorige week werd gelanceerd, is nu al voorbij de belangrijke grens van $1 miljoen geschoten. 

Het enthousiasme is te verklaren, het gebeurt namelijk niet elke dag dat er een token wordt gelanceerd die al een community van honderdduizenden mensen met dezelfde interesse heeft opgebouwd. 

De presale van de nieuwe meme coin bestaat uit 30 verschillende fases en bij elke nieuwe fase die aanbreekt, zal de prijs van de token weer iets stijgen. Hoe eerder je erbij bent, hoe voordeliger de tokens aan te schaffen zijn! 

>>> Nu naar de Wall Street Memes Presale <<< 

2. AiDoge (AI) – De eerste AI crypto met meme component

Waar Wall Street Memes eigenlijk geen echte functie met zich mee brengt, hoort bij deze nieuwe meme coin een heel platform. Op het AiDoge.com platform kun je namelijk memes gaan laten genereren aan de hand van AI. 

Hiervoor hoef je alleen maar met credits te betalen en een tekst op te geven. Daarna krijg je een meme te zien die door AI gegenereerd is en kun je zelf kijken of je de AI nog een poging wilt laten doen of dat dit is wat je in gedachten had.

Vervolgens kun je met de meme doen wat je will; opslaan, delen of zelfs als NFT minten. De beste is optie is misschien nog wel om het te delen op de publieke wall van AiDoge, daar kun je namelijk ook nog wat mee verdienen. 

De presale van AiDoge is helemaal uitverkocht, maar dat betekent niet dat je de tokens niet meer kan kopen. Op het moment worden ze tegen de listing prijs aangeboden op de website van AiDoge. 

Het voordeel hiervan is dat je alsnog de tokens alvast kunt hebben voordat ze bij een exchange gelist worden. Het kan zomaar zijn dat de waarde van de token direct na de listing de lucht in zal schieten. 

>>> Koop hier AI tokens <<< 

3. Launchpad XYZ (LPX) – Ontdek de beste volgende trade met Launchpad

Heb jij een plek waar je analyses uit kunt voeren en de volgende crypto trade kan vinden die je doet of struin je hier nog het halve internet voor af? Dat laatste hoeft niet langer met de komst van Launchpad XYZ

Dit nieuwe platform geeft je alle tools tot je beschikking om te gaan crypto traden. Denk hierbij aan een trading edge nieuwsbrief die je helpt met een aantal adviezen, de eigen trading terminal en een decentrale exchange.

Verder vind je een overzicht van alle cryptomunten op de markt met daarbij een score hoe Launchpad XYZ de potentie van deze projecten inschat. Dat doet het met de Launchpad Quotient, een wiskundige formule waarmee objectief de kansen van de cryptomunten ingeschat kunnen worden. 

Om zelf gebruik te kunnen maken van Launchpad XYZ heb je LPX tokens nodig, dit zijn de tokens van Launchpad XYZ zelf. Je kunt de tokens op dit moment in een presale kopen waardoor je ze alvast extra voordelig in kan slaan. 

Meedoen met de presale doe je door naar de website van Launchpad.xyz te gaan en daar een wallet te verbinden met het platform. Daarna kun je Ethereum of USDT inruilen voor de LPX tokens. 

>>> Nu naar de presale van Launchpad.xyz <<<