Persbericht

Newsbit 10-09-2022 08:59 leestijd 7 - 15 min

In Welke Coin Beleggen Als Alle Crypto Daalt – Tips Crypto Kopen Bij Crash Vandaag

De markt van cryptocurrency bestaat inmdidels een flink aantal jaren en dus weten we ook steeds meer over de markt. Zo weet iedere investeerder in crypto dat er altijd een kans is op een crypto crash. 

Of de crypto crash vandaag plaats vindt, of dat je je alvast voor wilt bereiden op de volgende crypto crash; er zijn altijd een aantal munten die ondanks een crypto crash toch goed presteren. Lees snel meer én vind onze Top 5 Tips Crypto Kopen Bij Crash.

Top 5 Tips Crypto Kopen Bij Crash Vandaag

  1. Tamadoge (TAMA) – Nieuwe cryptomunt die voorlopig alleen maar gaat stijgen
  2. Battle Infinity (IBAT) – Goede munt om te kopen als alle crypto daalt
  3. Lucky Block (LBLOCK) – Eén van de beste tips crypto kopen bij crash 
  4. Solana (SOL) – Cryptomunt met toekomst; ook als alle crypto daalt vandaag
  5. Binance Coin (BNB) – Stabiele keuze als alle crypto daalt

>>>Nu de beste crypto kopen als alle crypto daalt<<<

Top 5 Tips Crypto Kopen Bij Crash Vandaag – Nader Belicht

Wil jij meer weten over de cryptomunten hierboven en weten waarom dit de munten zijn die je moet kopen als alle crypto daalt? Lees dan meer over elke munt uit onze top 5 tips crypto kopen bij crash en maak je eigen keuze. 

1. Tamadoge (TAMA) – Nieuwe cryptomunt die voorlopig alleen maar gaat stijgen

De cryptomunt Tamadoge is een interessante munt om nu in te investeren. De munt is namelijk alleen nog maar verkrijgbaar in een voorverkoop op de eigen website, en met die voorverkoop is iets bijzonders aan de hand. 

Het team achter Tamadoge heeft deze voorverkoop opgesplitst in verschillende fases. Zo waren er 200 miljoen tokens beschikbaar in de beta sale, tegen een gunstige prijs van 100 TAMA voor 1 USDT. ($0,01 per token).

Na deze beta sale komt er telkens een batch van 100 miljoen tokens beschikbaar waarbij de prijs telkens 25% stijgt ten opzichte van de vorige fase. Zo is de munt uiteindelijk in de laatste fase van de presale te koop voor $0,03 en hebben de investeerders in de beta sale hun investering al drie keer zoveel waard zien worden. 

Dat Tamadoge de komende tijd gegarandeerd in prijs stijgt en daarna ook nog listings krijgt bij decentrale en centrale exchanges die de prijs verder omhoog kunnen duwen maakt dit dé munt om te kopen bij een crypto crash vandaag de dag. 

Tamadoge is een meme coin met een eigen Play-to-Earn Metaverse waardoor het de eerste meme coin wordt die daadwerkelijk ergens voor te gebruiken is. In de Tamaverse heb je een eigen Tamadoge, een digitaal huisdier waar je voor moet zorgen. 

Dit huisdier kan je uiteindelijk geld opleveren door, als hij volwassen is, er mee te strijden tegen andere spelers. Je ontvangt daarvoor Dogepoints waarmee je een plek op de maandelijkse ranglijst inneemt, op basis van die ranglijst krijg je TAMA-tokens uitbetaald. 

>>>Nu de beste crypto kopen bij crypto crash vandaag<<<

2. Battle Infinity (IBAT) – Goede munt om te kopen als alle crypto daalt

Een andere goede munt om te overwegen als alle crypto daalt is Battle Infinity. Deze relatief nieuwe cryptomunt komt binnenkort met meerdere applicaties en krijgt snel een listing aan een centrale exchange. 

Dat het project nog zoveel ontwikkelingen en aankondigingen gepland heeft voor de komende tijd maakt het zo’n geschikte munt om te kopen als alle crypto daalt. Elke ontwikkeling kan namelijk voor een nieuwe stijging in de IBAT koers zorgen.

Daarnaast zal de IBAT token steeds meer toepassing krijgen en dus ook steeds meer gebruikt worden. Zeker op de lange termijn kun je er daardoor bijna zeker van zijn dat er een moment komt waarop de munt gaat stijgen. 

Het Battle Infinity platform gaat bestaan uit verschillende applicaties voor staking, het wisselen van munten, maar vooral uit Play-to-Earn games. De IBAT Premier League, een fantasy sports game op blockchain, is de applicatie waar het meest van verwacht wordt.

>>>Nu naar Battle Infinity<<<

3. Lucky Block (LBLOCK) – Eén van de beste tips crypto kopen bij crash 

Lucky Block is een cryptomunt die al een tijd beschikbaar is en al een aantal grote veranderingen heeft doorgemaakt. Daarmee heeft het team achter het project laten zien hoe flexibel ze zijn en tonen ze aan dat ze zich aan kunnen passen aan de markt.

Met dit aanpassingsvermogen kan Lucky Block een crypto crash voor blijven waardoor het een geschikte munt is om in te investeren als alle crypto daalt. De munt bestaat inmiddels uit twee versies, de eerste versie van de token is gemaakt op de Binance Smart Chain en de tweede versie op Ethereum.

De Ethereum variant van de token is verhandelbaar bij centrale exchanges en is speciaal aangepast om beter verhandelbaar te zijn. Bij de eerste variant van de token wordt er bij elke transactie een bepaald percentage aan kosten ingehouden, die kosten zijn bij de tweede versie verwijderd. 

Lucky Block is een platform waarop je mee kan doen met bepaalde prijstrekkingen door een NFT te kopen. Op het NFT Competitie platform vind je verschillende prijzen zoals $1 miljoen (nu zelfde bedrag in euro’s door de koers) in Bitcoin, 5-sterren vakanties en zelfs een hele villa. 

>>>Direct naar Lucky Block<<<

4. Solana (SOL) – Cryptomunt met toekomst; ook als alle crypto daalt vandaag

Als alle crypto daalt, komt dat vaak doordat grote munten als Bitcoin en Ethereum dalen. Solana ziet zichzelf als alternatief voor deze cryptomunten en is een stuk later gelanceerd, hierdoor hebben ze een aantal problemen die deze twee munten kenden op kunnen lossen in hun eigen blockchain. 

Zo hebben ze onder andere het aantal transacties dat er per seconde verstuurd kunnen worden extreem verhoogd en zijn er nauwelijks transactiekosten. Hiermee is het gehele netwerk een stuk schaalbaarder, dit houdt in dat er nog heel veel gebruikers bij kunnen komen zonder dat er vertraging optreedt. 

Solana is vooral een geschikt alternatief voor Ethereum gezien het dezelfde functies biedt zoals het ontwikkelen van decentrale applicaties en het aanmaken van tokens.

5. Binance Coin (BNB) – Stabiele keuze als alle crypto daalt

Waar Bitcoin vooral gebruikt wordt om waarde op te slaan en te laten staan, Ethereum vooral vanwege de decentrale applicaties en smart contracts wordt gebruikt, is Binance Coin een munt die echt gebruikt wordt voor transacties. 

Ook als alle crypto daalt zullen er genoeg gebruikers van de Binance exchange over zijn die hun munten omruilen met behulp van Binance Coin. Doordat er altijd een groep gebruikers van de munt is, is de kans kleiner dat de munt instort. 

Wat de oorzaak crypto crash ook is, Binance Coin zal blijven bestaan en gebruikt blijven worden, ook vanwege de vele tokens die inmiddels met deze munt aangemaakt zijn.

Wat is de oorzaak crypto crash? – Waarom daalt crypto? 

De belangrijkste oorzaak crypto crash is eigenlijk geen oorzaak; de crypto markt is nog erg jong en zeer volatiel. Dat houdt in dat zonder aantoonbare reden de markt plots flink kan dalen. 

Vaak is de oorzaak crypto crash dat Bitcoin waarde kwijtraakt, de rest van de markt reageert hier altijd op door ook flink te dalen. In sommige gevallen zijn er juist wel redenen aan te wijzen waarom alle crypto daalt. 

Zo ging het eerder dit jaar helemaal mis in het Terra Luna project. Dit project was gericht op stablecoins, cryptomunten die dezelfde waarde hebben als bijvoorbeeld de dollar, maar ging failliet nadat de stablecoins hun directe connectie met de dollar kwijtraakten. 

Hierdoor is er meer onzekerheid ontstaan in de crypto markt wat onder andere tot effect had dat alle munten daalden. Toch geldt ook hier dat het lastig is om precies de oorzaak crypto crash aan te wijzen, wie weet was de markt sowieso wel gedaald. 

Er zijn ook andere antwoorden op de vraag ‘Waarom daalt crypto?’ mogelijk. Zo kunnen bepaalde ontwikkelingen in de wereldeconomie ook effect hebben op de crypto markt. 

Dit zie je vaak ook terug bij producten als goud, als er een economisch moeilijkere tijd aankomt steken veel investeerders hun geld in goud omdat ze hier meer zekerheid mee hebben. Gezien crypto juist een zeer onzeker product is, halen veel investeerders hun geld juist uit crypto tijdens een recessie, ook hierdoor kan alle crypto dalen. 

Strategie Tips Crypto Kopen Bij Crash

Zomaar beginnen met crypto kopen is voor niemand aan te raden. Als beginner moet je je eerst verdiepen in de markt zodat je bijvoorbeeld op de hoogte bent van de risico’s die je gaat nemen met een investering in een cryptomunt. 

Met deze risico’s in je achterhoofd kun je vervolgens een strategie gaan bedenken. Dit kun je zo uitgebreid doen als je zelf wilt, maar we raden je aan op z’n minst een strategie in hoofdlijnen te bedenken.

Deze strategie kun je alleen maar samenstellen als je ook doelen stelt. Vervolgens kun je namelijk kijken welke strategie er nodig is om deze doelen te behalen. 

Ook als alle crypto daalt, is het verstandig om je strategie te volgen waar mogelijk. Stel je hebt een strategie vastgesteld waarin je over 5 jaar winst wilt maken, dan hoef je niet meteen te reageren op de eerstvolgende crypto crash, maar kun je eerst aankijken in hoeverre de markt zich hersteld. 

Raak niet in paniek – Crypto Daalt Vandaag

Misschien wel de belangrijkste tip is om nooit in paniek te raken bij een crypto crash. Je moet weten dat dit kan gebeuren, en als het gebeurt jezelf niet gek laten maken. Tot nu toe is de markt altijd hersteld van een crypto crash. 

Als je voor jezelf goed besloten hebt hoeveel risico je wilt nemen en hoeveel geld je kwijt zou kunnen raken, is paniek ook nergens voor nodig. Als het goed is heb je een crypto crash meegenomen in je berekeningen en kun je een crypto crash aan zonder grote financiële gevolgen. 

Maak gebruik van de kansen in de dip

Zoals gezegd houdt een daling van Bitcoin vaak in dat alle crypto daalt en dat biedt je vaak ook mooie kansen. De munten zijn minder waard en dus goedkoper in te kopen. 

Ga op zoek naar de munten waar je de meeste vertrouwen in hebt dat ze zich weer gaan herstellen en investeer tijdens de dip in deze munten. Je wilt altijd investeren als de munten op het laagste punt staan, dus houdt hier ook rekening mee als je investeert; leg niet meteen al je beschikbare geld in als jij denkt dat het een dip is. 

Overweeg Dollar Cost Averaging

De Dollar Cost Averaging Strategie is een strategie waarbij je een vast bedrag in legt verspreid over meerdere periodes. Zo kun je bijvoorbeeld elke maand €200,- in crypto investeren. 

Het voordeel van deze strategie is dat je automatisch je aankopen tijdens hoogconjunctuur compenseert met investeringen tijdens laagconjunctuur. Door dit bijvoorbeeld jaren vol te houden, investeer je altijd voor een gemiddelde koers. 

Investeer niet alles in één coin

Wat je de grootste problemen op kan leveren, is je gehele kapitaal investeren in één munt. Zoals we bijvoorbeeld bij Terra Luna hebben gezien in 2022 kan een munt volledig in storten als er iets misgaat met het netwerk. 

Je loopt dus veel meer risico door in één munt te investeren. Bij het diversificeren van je crypto portfolio kun je kijken naar munten uit verschillende sectoren om een goede afwisseling tussen munten te krijgen. 

Conclusie – Tips Crypto Kopen Bij Crash

De ene investeerder ziet al zijn waarde verwateren tijdens een crash en raakt in paniek terwijl de andere investeerder juist wacht op de volgende crypto crash. Bij een volgende crypto crash willen ze namelijk direct investeren en profiteren van de dip op dat moment. 

De mentaliteit van de tweede investeerder uit deze voorbeelden lijkt de betere. Zorg dus ook dat je dit kan veroorloven, houdt altijd geld over voor investeringen tijdens of na een crypto crash. 

Als je de markt gaat bekijken en je ziet dat alle crypto daalt vandaag, is het tijd om te investeren in een geschikt alternatief. Tamadoge is voorlopig de beste munt om in te investeren als alle crypto daalt vandaag; de prijs van deze munt stijgt de komende tijd gegarandeerd. 

>>>Nu de beste crypto kopen als alle crypto daalt vandaag<<<

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten