Cardano,, Persbericht, Trending

Innovatieve blockchain applicatie pakt wereldwijde fraude probleem aan


De wereldwijde fraude-epidemie bedraagt jaarlijks zo’n $3.24 (€2.85) miljard. Hierdoor groeit de behoefte aan een platform voor risicovermindering in alle sectoren, grenzen en culturen.


Kuverit: Het wereldwijde P2P-garantieplatform

Fraude komt voor in alle soorten en maten en kan er voor enorm veel schade zorgen. Het kan zelfs je hele bedrijf vernietigen. Om dit risico te beperken helpt Kuverit jou door garanties te bieden in het geval dat er financiële verliezen optreden.

Van vastgoedverkopen tot aan grondstoffen Kuverit staat garant voor de verliezen die je lijdt door fraude. Op deze manier weet je zeker dat je geen financieel risico loopt. Ben jij een investeerder, bedrijfseigenaar, klant of serviceprovider? Kuverit biedt een ongekende bescherming.


Belemmering van grensoverschrijdende transacties

Grensoverschrijdende transacties worden vaak belemmerd door culturele, betalings- en logistieke verschillen. Kuverit wil deze verschillen overbruggen met een DD-platform op borgbasis, waarmee jij kunt gaan handelen!

Het project krijgt nu al veel belangstelling, en krijgt de ondersteuning van Guido Schmitz Krummacher, voorheen lid van de Tezos Foundation, Cardano en Lisk. Bovendien creëren we een sociaal merk en verwelkomen als zodanig twee bestuursleden uit de Kuverit-community!


Garanderen van transacties met behulp van slimme technologie

Het systeem is eenvoudig te gebruiken. Als verkoper of projecteigenaar maak je eenvoudig een garantieverzoek aan en uploadt je vervolgens de benodigde bestanden. Wanneer deze vervolgens is geaccepteerd, ben jij gedekt van een financieel verlies.

Voor de persoon of het bedrijf die garant staat is het nog eenvoudiger: maak een account aan, scan de projecten die je wilt ondersteunen, stel je minimum vergoedingsniveau in en klik dan op ‘ondersteunen’. Er wordt vervolgens een slim contract aangemaakt. Wanneer dit platform in gebruik is zal het een revolutie teweegbrengen. Het zorgt ervoor dat ondernemers minder risico lopen en gaat fraude tegen.

Wil jij hier meer over weten? Bekijk dan de Whitepaper.


Kuverit lanceert ICO Sale

De Kuverit ICO is anders dan de rest. Zo richt het bedrijf zich op alle beleggers en, in tegenstelling tot andere ICO’s, geeft het jou prioriteit boven institutionele beleggers.

Het platform zal volledig operationeel zijn voor de hoofdfase en Kuverit heeft ambitieuze groeiplannen. Ons team is gepassioneerd over het ondersteunen van internationale handel. Vandaag lanceert Kuverit de eerste fase van haar ICO. Het doel? Het platform ontwikkelen.

De beleggers kunnen veilig investeren omdat het platform gebruik maakt van een volledig erkende broker met een beveiligde escrow account.


De pre-sale van de Kuverit ICO

Van 20 maart tot 20 april zal de presale van start gaan de tokens worden verkocht voor slechts $0,001 per token. Kuverit is op zoek naar een unieke, veilige driefasenbenadering van hun ICO-fondsenwerving, waardoor de rente snel zal groeien.

Zodra de pre-sale en fase één zijn voltooid, zal er een productkloof van drie maanden zijn voordat de belangrijkste ICO ter wereld wordt gelanceerd met een volledig functionele applicatie.

We kijken er naar uit om u op de hoogte te houden van de groei van dit project! Mis je voordeel van vroege investeerder niet, neem NU deel aan de pre-sale!

Als het iets waard is, verzeker het! – Haal het risico uit al je transacties. Join vandaag nog de Kuverit Community!

Wil je meer weten, stel ons je vraag!