InQubeta
Persbericht

Internetcomputer stormt de top 20 binnen: hoe ICP het succes van Chainlink en de AI Fusion-aanpak van InQubeta zou kunnen kopiëren

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De cryptocurrency-markt heeft een aanzienlijke verschuiving ondergaan, aangezien de Internet Computer (ICP) de afgelopen zeven dagen met een indrukwekkende 80% is gestegen, waardoor deze wereldwijd in de top 20 van cryptocurrencies terecht is gekomen. Door deze opmerkelijke stijging maakte ICP een sprong over APT, NEAR en UNI en claimde de 18e plek. Terwijl de cryptogemeenschap met ingehouden adem toekijkt, is de snelle opkomst van Internet Computer niets minder dan opmerkelijk.

Ondertussen heeft een nieuw AI-project, InQubeta, de aandacht getrokken door in de voorverkoop bijna 12,5 miljoen dollar op te halen, wat de groeiende belangstelling van de markt voor innovatieve, op blockchain gebaseerde oplossingen aantoont.

ICP-prijsanalyse en -voorspelling

Na de recente stijging handelt ICP momenteel rond de $19,2, een aanzienlijke stijging ten opzichte van het hoogste punt ooit van ongeveer $750 in mei 2021 tijdens de vorige bull run. Met een marktkapitalisatie van $8,8 miljard heeft ICP zijn positie als de 18e grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie verstevigd.

Bij bestudering van de ICP/USDT-grafiek wordt het duidelijk dat ICP, na een opmerkelijke run eind 2023, gedurende drie maanden binnen een zijwaarts kanaal (weergegeven door blauwe lijnen) handelde voordat het uiteindelijk uitbrak met de indrukwekkende pomp van vorige week.

Het volgende doel voor ICP zou potentieel rond de $23 kunnen liggen, wat overeenkomt met het Fibonacci-uitbreidingsniveau van 3,618. Ambitieuzere traders zouden hun zinnen kunnen zetten op de grens van $25,98, in lijn met de Fibonacci-extensie van 4,236.

Het is vermeldenswaard dat de Relative Strength Index (RSI) momenteel over alle tijdsperioden boven de 70 ligt, wat wijst op een overboughtsituatie. Bovendien staat het 200-dagen voortschrijdend gemiddelde op $8,3, terwijl de MACD-lijn boven de MACD-signaallijn ligt, wat wijst op een bullish momentum.

Op basis van deze analyse en de indicatoren zou ICP zijn opwaartse traject kunnen voortzetten en in de komende weken of maanden mogelijk nieuwe hoogtepunten kunnen bereiken. Er is echter voorzichtigheid geboden, aangezien de RSI een mogelijke terugval aangeeft voordat er een nieuwe opleving plaatsvindt.

Crypto-analist pleit ervoor dat ICP de volgende schakel is

John Tuld, een populaire crypto-analist met meer dan 30.000 volgers, heeft vergelijkingen gemaakt tussen ICP en Chainlink, waarmee hij overtuigend pleit voor het potentieel van ICP om een soortgelijk traject te volgen als de snelle opkomst van Chainlink.

Volgens Tuld werd Internet Computer (ICP) aanvankelijk afgedaan als onnodig of oplichterij, net zoals Chainlink in zijn begindagen. Toen ontwikkelaars en bedrijven de onderliggende technologie echter begonnen te begrijpen, werd de waarde ervan steeds duidelijker.

Hij vergeleek de huidige situatie van ICP met die van Chainlink in 2019 en 2020, toen het door velen als een ‘dode munt’ werd beschouwd, waarbij nee-zeggers beweerden dat orakels niet nodig waren en dat Ethereum-ontwikkelaars een oplossing in de maak hadden om Chainlink overbodig te maken.

Tuld benadrukte dat grote bedrijven uiteindelijk kennis namen van Chainlink, wat ontwikkelaars ertoe aanzette dieper in het project te duiken, met de gemeenschap in gesprek te gaan en uiteindelijk “het licht te zien” en aan boord te springen, wat leidde tot het daaropvolgende succes van Chainlink.

In dezelfde geest gelooft Tuld dat ICP ‘het Chainlink-verhaal over steroïden’ is. Hij gaf toe dat hij ICP aanvankelijk had afgedaan als een FTX-pomp-en-dump-zwendel in 2021/2022, om later te beseffen dat SBF en zijn medewerkers opzettelijk de pomp en de daaropvolgende dump hadden ontworpen om het project in diskrediet te brengen, omdat ze vreesden dat de superieure technologie ervan een bedreiging zou vormen. bedreiging vormen voor hun plannen rond Solana.

Tuld betoogt dat mensen nu de geavanceerde functies van ICP herkennen, zoals AI in de keten, onhackbare beveiliging en ketensleuteltechnologie die orakels voor Bitcoin of Ethereum overbodig zouden kunnen maken – en deze functies zijn al beschikbaar op de internetcomputerblockchain of in geavanceerde technologieën. fasen testen.

In navolging van de gevoelens van veel ICP-voorstanders gelooft Tuld dat “dit verhaal Chainlink in 2019 of Ethereum in 2017 is, maar met de beloften voor de toekomst die AL KLAAR BOUWEN.” Hij bevindt zich in een vergelijkbare positie als degenen die begin 2017 in Ethereum investeerden, toen de munt binnen enkele maanden steeg van $9 naar $400, behalve dat het bij ICP lijkt alsof het juni 2017 is en de munt is gedaald naar $3 als gevolg van de desinformatiecampagne gepleegd door een beruchte cryptofraudeur.

Hoewel Tuld geen beleggingsadvies geeft, moedigt hij crypto-investeerders aan om nog eens naar ICP te kijken, grondig onderzoek te doen en de talrijke projecten te verkennen die al op de blockchain van de internetcomputer zijn gebouwd, zoals OpenChat, een gedecentraliseerd berichtenplatform vergelijkbaar met Telegram of Tencent.

InQubeta: een nieuwe AI-grens

In een versnelling hoger is InQubeta (QUBE) uitgegroeid tot een baanbrekend platform dat gebruikers in staat stelt te investeren in AI-startupprojecten met behulp van cryptocurrency, met name via NFT’s die het eigendom van bedrijven vertegenwoordigen. Dit innovatieve project verbindt durfkapitalisten en crypto op een bepaalde manier, waardoor kleinere bedrijven rechtstreeks geld kunnen inzamelen bij investeerders, zonder tussenpersonen.

Door fracties van door InQubeta gegenereerde NFT’s te kopen, kunnen investeerders mogelijk profiteren van het succes van de onderliggende startups, waardoor het een potentiële investeringsmogelijkheid in de AI-technologiesector wordt. De NFT-marktplaats van InQubeta biedt een kans om te investeren in AI-technologie-innovatie en om opkomende AI-startups te ondersteunen.

De voorverkoop van InQubeta is opmerkelijk succesvol geweest en heeft tot nu toe bijna $12,5 miljoen opgehaald, waarbij 1 QUBE $0,028 USDT kostte. In de volgende fase van de voorverkoop wordt de prijs verhoogd naar $0,0308 en zijn er al 926.200.244 QUBE-tokens verkocht.

Het doel van het platform is om een revolutie teweeg te brengen in de investeringen in AI-startups door een gedecentraliseerd investeringsecosysteem te creëren dat fractionele investeringen in AI-startups mogelijk maakt met behulp van QUBE-tokens. Deze aanpak heeft tot doel investeringen in AI-technologie te democratiseren door toetredingsdrempels weg te nemen, waardoor een breder scala aan investeerders kan participeren in het snelle groeipotentieel van AI-startups.

QUBE-tokenhouders zullen bestuursrechten hebben om belangrijke beslissingen voor het InQubeta-platform voor te stellen, te bespreken en te stemmen, waardoor de inbreng en het reactievermogen van de gemeenschap worden gegarandeerd. Bovendien kunnen investeerders beloningen verdienen door QUBE-tokens op het platform in te zetten, waardoor langetermijninvesteringen in het token worden aangemoedigd, hoewel de inzetfuncties nog steeds inactief zijn volgens de website van InQubeta.

Conclusie

De opkomst van Internet Computer (ICP) en de opkomst van InQubeta benadrukken het veelbelovende karakter van de huidige cryptocurrency-markt. Hoewel de indrukwekkende stijging van ICP de aandacht van investeerders over de hele wereld heeft getrokken, biedt InQubeta’s innovatieve benadering van investeringen in AI-startups een kans voor degenen die willen deelnemen aan de groei van deze snelgroeiende sector.

Al met al is het cryptolandschap voortdurend in beweging, en projecten als ICP en QUBE demonstreren het potentieel voor innovaties om investeerders aan te trekken in zowel gevestigde als nieuwe projecten.

Doe mee met de InQubeta-voorverkoop


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.