uwerx
Persbericht

Introductie van Uwerx (WERX) – Een meer winstgevende voorverkoopoptie dan de Sandbox (SAND) en Dogecoin (DOGE)

Cryptoprojecten die iets nieuws op tafel brengen, zijn altijd gewild geweest. Dat is de reden waarom Dogecoin (DOGE) en The Sandbox (SAND) de populariteit bereikten die ze in het verleden hadden. Maar een nieuw jaar staat voor de deur en experts denken dat een rookie ze allebei kan overtreffen! Die rookie is Uwerx – een project in fase 1 van zijn voorverkoop met een kans om 30x de winst naar vroege investeerders te brengen. Laten we eens kijken wat Uwerx zo uniek maakt!

Uwerx (WERX) zal gedijen in de cryptomarkt

Hoewel Uwerx nog steeds in de voorverkoop is, heeft het behoorlijk naam gemaakt in de cryptosfeer. Het Uwerx-team hoopt een revolutie teweeg te brengen in de onrustige freelance-industrie en deze tegelijkertijd te verbeteren. Deze branche wordt geplaagd door een gebrek aan vertrouwen tussen partijen, schendingen van auteursrechten en hoge vergoedingen, maar niet voor lang! Uwerx zal het eerste freelance platform in zijn soort creëren met blockchain-technologie als basis.

Blockchain-technologie zal door Uwerx ten volle worden gebruikt om oplichting te verminderen, de veiligheid en het vertrouwen te vergroten en de kosten drastisch te verlagen! Deze voordelen zullen een positieve invloed hebben op freelancers en kopers van diensten, waardoor Uwerx een dominante freelance kracht wordt om rekening mee te houden. Terwijl het zijn groei voortzet, heeft Uwerx een grote kans om een blue-chip platform te worden dat de wereldwijde cryptowereld zal overnemen!

De meeste doorgewinterde handelaren weten dat vroege investeringen in projecten met uitstekende fundamenten waar het geld ligt. Momenteel heeft één WERX-token een prijs van slechts $0,0065. Vanwege de aanzienlijke voordelen van dit project kunnen we echter zien dat WERX in juli 2023 een prijsniveau van $2,70 bereikt. Wat betreft beveiliging heeft Uwerx audits uitgevoerd door InterFi Network en SolidProof in zijn cv en een 25-jarige bevriezing van de liquiditeit. Deze factoren helpen de deal te sluiten, aangezien Uwerx de meest winstgevende investeringsoptie lijkt te zijn in 2023!

The Sandbox (SAND) Holders Lose Interest

De Sandbox (SAND) is een virtuele omgeving aangedreven door Ethereum waarmee individuen in-game onroerend goed kunnen kopen en achtergronden en activiteiten kunnen creëren die ze kunnen verkopen. Door The Sandbox (SAND) vast te houden, kunnen tokengebruikers bestuursbeslissingen nemen en staking-beloningen verdienen.

Het probleem met het token The Sandbox (SAND) is dat het in wezen een Metaverse-munt is. Omdat de Metaverse in de echte wereld weinig wordt gebruikt, is de Sandbox (SAND) -munt gestagneerd. Het wordt momenteel verhandeld op $0,636, wat een verlies is van 9,3% op de wekelijkse grafieken. Het handelsvolume is de afgelopen 24 uur met 36% gedaald tot $261.388.642. Deze negatieve trend zal zich ongetwijfeld voortzetten, aangezien de houders van The Sandbox (SAND) massaal vertrekken totdat de Metaverse aanslaat.

Dogecoin (DOGE) toont bloedige grafieken

Dogecoin (DOGE) is in 2013 ontwikkeld als een parodie op Bitcoin (BTC) en de crypto-industrie. Dogecoin (DOGE) gebruikte een populaire internetmeme van een Shiba Inu-hond als mascotte en werd daarmee het eerste ‘meme-token’.

Net als The Sandbox (SAND) heeft Dogecoin (DOGE) ook behoorlijk wat problemen gekend. Een meme-munt zijn biedt geen nut op de lange termijn, en daarom heeft Dogecoin (DOGE) de laatste tijd te lijden. Het is momenteel $0,088 waard, een daling van 2% alleen al in de afgelopen dag. Niet alleen dat, maar de marktkapitalisatie is ook rood weergegeven met hetzelfde procentuele verlies over dezelfde periode. Hoewel meme-munten zoals Dogecoin (DOGE) binnenkort kunnen stijgen (met een tweet van Elon Musk of een ), zijn nieuwe projecten met meer opwaarts potentieel op dit moment veel betere investeringsopties.

Uwerx past precies – zie de onderstaande links voor meer informatie over een aankoopbonus van 25% en maak kans op $5.000 aan WERX-tokens:

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network/